בקשר לעוגת חתונה

בקשר לעוגת חתונה

אני כותבת את ההודעה שוב, כי נראה לי שזה חשוב מיד, ואני רוצה שכולם יקראו ויגיבו על ההודעה, אז אנא סלחו לי... יש לי חששות מסויימים, כי אני מפחדת שהעוגה תהיה פונפונית מידי (וכשאני אומרת פונפונית אני מתכוונת קצפת, קישוטים, עיטורים, מלמלה, פרחים ומה לא...) אבל תגידו לי מה אתם חושבים: העוגה היא בשתי שכבות (שושקה - אני בהיכון....) לבנה, הצדדים חלקים בלי פונפונים (ראו הסבר למעלה) על הרווח בין שכבה א´ לשיכבה ב´ (המדף הזה שנוצר ) יהיו בסה"כ חמישה פרחי סוכר בצבע בורדו (כמובן...) עם עלה ירוק, כשבין הפרחים שמרוחקים זה מזה למדי יהיו רוזטות קטנות (רוזטות זה כמו נגיעות כאלה של מזלף הקצפת - כמו נשיקה כזו, אבל מאד קטנה) בקומה העליונה תהיה אות יפנית שתסמל משהו כמו אהבה אושר או משהו כזה, בצבע שחור (סריקה מהמחשב) בתחתית האות היפנית יהיו שלושה פרחים בצבע בורדו עם שלושה עלים ורוזטות מסביב. מה דעתכן הכנה???

אין לנו תמונה. אם היתה, והיינו

יכולים לראות איך זה יראה, הייתי פחות מודאגת. אתי@ ואתי אלבכרי, אתן יכולות לנסות לדמיין את העוגה ולהגיד לי אם היא מפונפנת מידי, ואם יש לכן הצעות לשיפור? דרך אגב המחיר הוא 260 A"ח כולל סריקת מחשב. לא ברור עדיין כמה יעלו הפרחים, אבל בערך עוד 20 - 30 ש"ח.

אתי@

New member
אמנם לא בטוח שאני מדמינת את זה

כמו שזה יהיה, אבל נראה לי שכל תוספת רק תגרע - לכי על משהו מינימליסטי. אני בעד שמה שיבלוט תהיה חרב הסמוראים ולא הגינה על העוגה...
והאות היפנית נשמעת משגעת על העוגה (מאוד מקורי!)

יעל זה מצטייר מקסים ביותר. חוץ מזה

שדווקא חבל ששושקה כעת בהעברת דירה כי הגאון הזו היא שף לא קטן בכלל.. (באמת, היא מבשלת ואופה מדהים ביותר..) בכל מקרה הצלחת להצחיק אותי ובימים אלו זה ממש קשה . 1. העודה באמת מתוארת מקסימה ומתאימה לכם. 2. נראה לך שזה יהיה כזה שוס, שזה חשוב אם יהיו רוזטות או פומפונים למעלה? לדעתי האות היפנית עושה את הכל ומאוד מסמלת את תורתו של צביקה ועיסוקיו הרבים בתחום הרוחני והפיזי. 3. לכי על זה כמו גדולה. אחרי שאת תהיי שם העוגה כבר לא תהייה מי יודע מה חשובה.(באמת מכל הלב..)

אתי, האם את רומזת שהשימלה שלי

ניראית כמו עוגה אחת גדולה???!!!
(האמת שממש לא, אבל לא משנה....) בכל אופן, אני מאד חוששת מזה שהעוגה תראה כמו עוגת חתונה - במובן הרע של המילה... לא ממש סומכת על טעמה המעודן של האופה If you know what I mean..... אבל אם נשמע לכם סביר, אז יופי. נראה לכם שעדיף שהאות היפנית למעלה תהיה גם בבורדו במקום בשחור, או להשאיר בשחור?

יעל ממש לא בא לי להתרגז עכשיו!!!

מה זה רומזת? מי דיבר על השמלה שלך בכלל? מה מעניין השמלה שלך לעוגה? אמרתי בפירוש שהעוגה היא פרט קטן מאוד!!! מה שחשוב באמת זו את.. אני מצטערת אם הבנת את זה אחרת.. כתבתי לך בפירוש בסוגריים מכל הלב!! אין לי עניין לרמוז לך כלום. מה שיש לי אני אומרת באופן הכי ישיר שיש. אם יש לי משהו להגיד שאיננו קשור אני שותקת!! את באמת חושבת שהמאה עשרים אורחים שלך יעשו סיבוב סביב העודה והיא תגנוב את ההצגה או שיגידו שהיא מפונפנת מדי? מה קורה? קצ פרופורציות ותרדי ממני בעניין הרמזים. לא מכבודי ולא לכבודך. אתי

אתי, אני לא התכוונתי לעצבן אותך,

בכלל לא, התכוונתי בציניות!! וגם כתבתי את זה כך, עם סימנים והכל, אל תכעסי. חשבתי שתביני את ההומור. באמת שלא ציפיתי לתגובה כועסת כל כך. ממש לא התכוונתי.

אז עכשיו הכל בסדר ../images/Emo24.gif

ועוד אני, אחת שמבינה את "מאחורי הקלעים" של חרב סמוראית וכד´.. להאשים אותי ברמיזות.. שטויות לקחתי קשה כנראה בגלל האולקוס.. שימי לב למה שכתבתי בעניין הין והיאן וכל התורה כולה...

שמתי לב. האופה החביבה טוענת שאם

לא נשים את הפרחים למעלה, אז העוגה תראה מאוד ריקה (כי שוב, אני לא מוכנה שהיא תתפרע עם הקצפת...) אז אולי, אם רוצים לשמור על צבע אחיד, כדאי לכתוב את האותץ היפנית בבורדו, למרות התנגדותה הנחרצת של אתי@??

1. אפשרי. 2. יש קשר בין בורדו לבין

הצבעים? אולי תתיעצי עם צביקה? אולי אדום סיאם יהיה טוב יותר מבורדו?

הרי כל החתונה היא בורדו ושמנת...

החל מההזמנות, דרך הזר שלי, העיצוב של השולחנות וכו´. הבורדו יפה - מה גם שהפרחים האדומים שהיו לה היו אדום קצת חיוור, אז שלחנו את האופה החרוצה לחפש פרחי בורדו....

אוי שכחתי את הצבעים.. בקיצור שאלי

את צביקה אולי הצבע השחור מסמל אצלו משהו ואם לא אז לכו על בורדו ועשי לי טובה תהיי על ידה כשהיא מקשטת. הצבע הוא צבע מאכל שלא יצא לך חלילה חום יותר מאשר בורדו או אדום יותר ממה שצריך.

אתי!!! איך אני עושה את זה???

קודם כל הצבע השחור לא מסמל שום דבר מיוחד. אז בורדו בסדר?? בכל אופן, איך אני יכולה להיות לידה כשהיא מקשטת?? היא הרי מכינה את העוגה ביום של החתונה?? אני אמורה באמצע האיפור לקפוץ לשכונת התיקווה? מה אני אעשה?? האמת שהיא ראתה את הצבע של ההזמנות, והיא יודעת מה אנחנו מחפשים. איך אפשר לוודא שהצבע נכון?? אני מתה....

תגידי את רוצה לבחור או שאת סומכת על

עלי עם שתי הסטירות? מה קרה לך? אם זה חשוב לך קומי בבוקר וסכמי איתה מראש שאת אצלה בשמונה בבוקר ביום החתונה כדי לראות את הצבע שהיא שמה בקרם או במרציפן או בRFM (סוג של ציפוי) או איכוייס איך שאומרים במרוקאית צחה.. בדקי את הצבע והמשיכי לעיסוקייך. ואם לא הספקת.. אז ביג דיל..נקווה שהקטע עם החרב יגנוב את ההצגה ואף אחד לא ישים לב לגוון האותיות בכל זאת תשאלי את צביקה.....

אתינ´קה הכל חשוב לי אבל אני כבר

מתמוטטת מכמות הדברים שצריך לעשות ביום החתונה עצמו. עד כה זה הסיפור: יום א´, 30.9 9:00 - לק (אחרי שמניקור/פדיקור/שעווה עושים ביום שישי. עד 10 בערך( אני מקווה שלא יותר) חוזרת הביתה לארוז את צביקה ולנסוע למלון שלנו (דיוויד אינטרקונטיננטל (ואם אני צריכה לכתוב אינטרקונטיננטל שוב אני הורגת מישהו...) שם תתקיים ארוחת בוקר - לבד, כמו שצריך, להרגע... 12:00 - במספרה (נראה לכם סביר 3 שעות לשיער?? ) 3:15 - המאפרת מגיעה - עד 4:15 בערך. אז אני נוסעת להתלבש בסלון, והתכנון הוא לצאת לצילומים (לצאת מוכנים לדרך) בשעה 17:00. עד שמגיעים ועד שמצלמים וכו´, ולהיות בגן האמנים בשעה 20:00. משהו פהנשמע לכם לא סביר, או מעוות? עכשיו אתי יקירתי החביבה...מתי אני הולכת לבדוק את הצבע של הקישוט על העוגה??

לא יודעת דארלינג אבל את הבדיחה

על סוכן הנסיעות את מכירה? ואוי ואבוי לך אם את לוקחת את זה אישי ולא צוחקת ... אחד בא לסוכן נסיעות ואומר לו: "תשמע.. אני חייב טיול משהו משהו.. הסוכן מציע לו טיול ג´יפים במדבר סהרה.. "לא.. את זה עשיתי כבר לפני שנתיים.. אז וייטנאם מציע הסוכן.. "אה זה עשיתי בשנה שעברה.. אז אולי ניו זילנד.. זה בכלל כבר לגמרי שכחתי מלפני ארבע שנים.. טוב, מציע הוכן מה שנותר לי להציע לך זה טיול שמשלב בתוכו הליכה וסקס.. אהה זה מאוד נראה לי אמר הלקוח בפנים מרוצות..פרטים בבקשה ומהר!!! הסתכל עליו הסוכן ואמר לו: " לך תזדיין".. יעלי.. כולה עוגה.. תספיקי....תספיקי.. לא תספיקי גם טוב..החרב תעשה את העניין ולא הצבע.

למעלה