בקשר לסרט-

devilz

New member
אני אבוא

לפחות או יותר לכל מקום בת"א עדיפות לעזריאלי.. באזור 6.... לבד הקושקוש לא נמצא...

יאא:) איזה מגניב!

אנחנו עוד נהיה שם ב6. וכנראה שנשתקע בעזריאלי כי אין בדיוק אפשרות מבחינת מזג האוויר לצאת משם בכל מקרה גם אם נהיה ב4-5 במקום אחר ב6 נחזור לעזריאלי:) שולחת לך בפרטי את הטלפון שלי. תודה!

היי סיוונוש

כתבתי לך גם בפרטי שאני רוצה לבוא ולא ענית לי
אני יכולה לבוא? אני ועידו שלי ביחד כבר שנתיים

את בטוחה שכתבת לי?

כי לא קיבלתי (ובדקתי עכשיו שוב..) טוב לא משנה. בטח שאת יכולה לבוא:) איך קוראים לך? בת כמה? מאיפה? סתם כדי להכיר אותך. ולמקרה שלא ראית כאן אני סיון, בת עוד מעט 17 מבנימינה:) ואני עם החבר כבר שנה וחצי:) ואיזה חמודה שאת באה למרות שאת לא מכירה פה את הבנות או אותי:) תודה! ומתי את מתכננת לבוא?

מה...... אבל אני כותבת פה מידי פעם ../images/Emo10.gif

איך שכחת אותי.......... אני יפעת בת 18 וחצי מהצפון......... לחבר שלי קוראים עידו

אני אקפוץ לפה שוב

מחר בערב ובחמישי בבוקר(כי אני נוסעת לחבר אחריי בית ספר מחר כי הוא מסיים קורס חובשים ואז אני אשן אצלו אז לא יהיה לי הרבה זמן להיות על המחשב אצלו..) אז אם יש עוד בנות שרוצות לבוא אז תכתבו כאן ואני אשלח לכן בפרטי את הטלפון שלי. אני אשמח ממש אם תבואו! וגם אל תשכחו להגיד באיזה שעה אתן באות כדי שאני אהיה שם:) אוהבת אותך בננות:p ושוב תודה!

Conviction

New member
מזל טוב לחבר ../images/Emo24.gif

אני לא כ"כ בטוחה שאני אבוא.. אני די חולה
ואני בספק אם עוד אחרי בגרות יהיה לי כוח [בדר"כ אני חוזרת הביתה לישון, ועוד עכשיו במיוחד כשאני חולה
].. אבל, המ, נראה מה יהיה מחר. אני אסמס לך בצהריים אם אני באה או לא סופית.

devilz

New member
איך זה יכול להיות שמכל השרשור הזה...

רק אני ומאיה באנו!?# |נוזף|

McBlack

New member
לא באנו אלייך בטענות Oo

פשוט חבל שלא יצא לנו לראות עוד בנות

למעלה