בקשר לסרט-

בקשר לסרט-

כי ההודעה השנייה כבר לא קופצת. התכנון הוא יום חמישי הזה להפגש בתל אביב (יש רעיונות למיקום?) ולצלם את הסרט שלי ושל חברות שלי על "חברות של חיילים". בהודעה שכתבתי פעם קודמת ביקשו ממני 2 לדחות את זה ואני לא יכולה:( זה ממש לא מסתדר. וגם כתבתי שם שאולי תהיה אפשרות להפגש פעם נוספת אבל אני ממש מעדיפה שביום חמישי הקרוב בכל זאת נפגש. יש בנות שמתכננות לבוא? אם כן אז- תכתבו על תקן מה אתן באות ועם מי. זאת אומרת חברה של חייל או אקסית. לבד, עם החבר עצמו או שאתן מביאות לי עוד חברות לסרט:p וגם איזה שעה נוח לכן, התכנון הוא בערך ב4-5 אחר הצהריים אבל אם מישהי רוצה ב12 בבוקר או ב7 בערב זה גם יהיה בסדר. תודהההה על הכל:) ואני מקווה שיהיה מעל 4 בנות שיבואו(גם עשר זה טוב לי, אבל לפחות 4):) ואל תדאגו יהיה כייף. זה הזדמנות לראות אחת את השנייה:)

Clueless Maiden

New member
אני באה

בלי החבר, גם כי הוא לא נמצא, וגם כי הוא ממש לא רוצה להיות מעורב. לדעתי באיזה בית קפה ליד הסנטר זה נחמד. יש מלא בתי קפה.

אממ צריך מקום שקט

וגם הולך להיות סערה מטורפת בחוץ. אז צריך לחשוב על זה לפניי.. אבל נמצא כבר. מחר יש לי מבחן אז אני הולכת ללמוד ומחר אני כבר אחשוב על הכל. תודה! אה.. ומתי את מתכננת לבוא?

McBlack

New member
באה לבד על תקן חברה של ג'ובניק ואקסית של קרבי

אשתדל לצאת כמה שיותר מוקדם מהבסיס, אולי אצליח לסחוט מהמפקדת אפילו לצאת ב-12-1, אצטרך להתחיל לחשוב על תירוץ. נראה לי שאשתמש בקלף ה"אבא חוזר מסין", זה לא יהיה שקר כזה גס. סתם שאלה, התיכנון לא היה שניפגש כולנו במטרה לצלם את הדיבור ההוא ואת השיחות עם הזוגות נעשה בנפרד?
נשמע לי יותר נחמד... שנהיה רק הבנות, פעם ראשונה שנפגשים והכל... או שזאת סתם אני? X: גם סה"כ יפה יותר לעשות שיחות אישיות במקום בו את אחד על אחד (או שניים, במקרה הזה) עם המרואיין...

האמת? לא ממש הבנתי

אבל הבעיה היא בי, לא בך חח כי למדתי עכשיו איזה שעתיים מתמטיקה ואני לא ממש מרוכזת. הרעיון היה לזרום איתכם כי זה כל הקטע בדוקומנטרי מה שתספקו לי אני אקח. אם הבנתי נכון.. אז כן רוב הסרט הוא הפגישה עם הבנות לבד בשני חלקים- ראיון אישי(אני מביאה שאלות מכוונות) ואם בא לכן וייצא מזה משהו יפה כמה בנות מדברות ביחד על החייל או אפשר לצלם שיחת וידיאו או טלפון(זאת אומרת כשהחבר לא שם) בקשר לשיחה עם הזוגות זה לא כל כך סגור, כשחשבתי שאין לי זוגות לצלם אמרתי שאני אקח רק זוג אחד אבל אפשר גם לקחת שני זוגות ולצלם אותם בשבת כשהחבר חוזר.. אבל זה לא כל כך סגור. הסרט מנסה להציג תהליך כזה בערך- הפרידה בראשון בבוקר, החיבוק והנשיקה, החבר עובר לרכבת אוטובוס, החבר נוסע והחברה שנשארת לבד. ועכשיו הקטע המרכזי שלוקח הכי הרבה זמן ה כשהחברה לבד בבית (גם במציאות זה הזמן הארוך ביותר)- החברה מדברת על החבר לבד(סוג של ראיון), מדברת עליו עם חברות ואפשר שיחות טלפון שלהם, להראות תמונות וכאלה. אחריי זה רואים את החבר חוזר(כמו שהחבר נוסע רק בהילוך אחורי, החברה מחכה לבד- החבר מגיע- מתחבקים וכל זה) ובסוף בילוי משותף של בני הזוג בשבת- שהכי יפה לדעתי זה לעשות בחוף הים. מה שמתוכנן להצטלם ביום חמישי זה החלק של החבר לבד אבל בגלל שעלו כאן רעיונות להביא את החבר אמרתי שאפשר לשלב פה כמה דברים אבל נראהלי שהרעיון הזה ירד ככה שזה רק החברות לבד. האמת שחבר שלי גם בא, אבל אם לא יצלמו זוגות אז הוא לא יצטלם לבד.. נעשה לו כבר סצינה באזור שלי כשיהיה יותר זמן.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב חח.

Conviction

New member
אני באה כנראה

(בלי החבר) יש לי בגרות בספרות שנגמרת לקראת 18:00, אז אני אאחר קצת.

בנות תבואו!

גם אם אתן לא רוצות להופיע. עד שכבר יש הזדמנות.. חח.. אני מתה לראות את כולן. יש כאן בנות מאזור המרכז אז קפצו להגיד שלום.

עוד בנות?

אף אחת לא רוצה להופיע? כדאי לכן חחח. בשרשור הקודם היו עוד כמה בנות שאמרו שאולי. בתכלס כבר יש לנו מספיק בנות באזור שיכולות להצטלם ואמרתי שאני לא מוכנה לוותר על הבנות מהפורום. בכל מקרה, למי שכן באה אני אשלח לשלושתכן את הטלפון שלי במסרים ומהיום בערב אני לא אהיה בפורום אז אם עוד מישהי כותבת שהיא באה תתנו לה את הטלפון שלי או משהו כזה. בכל מקרה אני אהיה שם בערך ב2-3 ותכתבו לי כאן מתי אתן באות. תודה רבה:)

למעלה