בקשר לסיאנס...

ארז 17

New member
בקשר לסיאנס...

האם מישהו יודע האם ניתן לאדם יחיד לערוך סיאנס לבד? תודה.

Bartal j

New member
לא מומלץ לעשות סיאנס בכלל

שלא לדבר שלא נראה לי בכלל שזה מומלץ לעשות את זה לבד, ללא ספק אם הייתי עושה דבר כזה (ולא הייתי עושה את זה אבל זה כבר החלטה שלך פה לא שלי) לא הייתי עושה את זה לבדי אלא עם מישהו כי .. זה נראה לי יותר בטוח לעשות את זה אם כבר עם חברים , אבל לא כדאי בכלל לעשות את זה , כאילו מה העיניין בסיאנס? בזמן האחרון אני נתקלת במלא אנשים ששואלים את השאלה הזאת ומתעניינים בזה .

הסיכון הוא בכך..

שבזמו יצירת הקשר הצ'קרות של האדם נפתחות , צ'קרות אלו פתחי האנרגייה שדרכם נכנסה הנשמה שלנו לגוף בזמן הלידה. אז כמו שהנשמה שלנו נכנסה ככה נשמות אחרות יכולות להיכנס דרכן, ולרוב כל הנשמות שעולות בסיאנס הן נשמות רעות ושקריות שמקורן גיהנום. לנשמות הטובות שבאות מגן העדן אין מה לחפש כאן כי פשוט טוב להן למעלה, אז למה לטרוח לחזור למטה וגרוע מכך , למה לך להטריד אותן? ישנן דרכים אחרות ובטוחות ליצור קשר עם נשמות.

Duke Tear

New member
הצ'אקרות שלי נפתחות רק מלקרוא את

גיבובי השטויות האלו.

RainBird

New member
ניתן, ולא מומלץ. אלא אם כן אני טועה ואתה מכשף, אני מניח מראש שאין לך ראייה אסטראלית. אז אתה לא יודע את מה או מי אתה מזמן, את הכוונות של הרוח, או לצורך העיניין לשלוט בה. ואם תזמן ישות שתרצה במותך? או ישות שתתחזה לאחרת? אתה מכיר לחשים שיגרשו אותה? אתה מסוגל לעשות דבר בנידון? אני אישית הלכתי וטיפלתי בבתים שעשו בהם סיאנסים, והטיהורים לא היו נעימים. בקיצור, אתה לא יודע מה אתה עושה את אני ממליץ בחום להמנע. ארדן.

Bartal j

New member
גם אני חושבת ככה

בגלל זה המלצתי בחום לא לעשות סיאנס בשביל מה לך? רוצה ריגושים יש דרך אחרת להשיג את זה...

למעלה