סיאנס
כן, ניתן להעלות רוחות של אנשים מתים, ולפי זה יש גם חיים אחרי המוות. האם אני מאמינה בזה? שאלה אחרת... ***** שאול המלך העלה באוב את שמואל כדי לשאול בעצתו. שמואל מאוד התעצבן על שאול והטיל עליו קללה. ונשאלת השאלה, למה שמואל כעס כל כך? רק בגלל שעבודה זרה אסורה ע"פ היהדות? אני חושבת שיש עוד סיבה... אנסת פעם מישהי? אנסו פעם אותך? אם לא, אני מניחה שאתה יכול לדמיין לעצמך עד כמה לא נעים זה יכול להיות. אתה לא בשליטה ועושים איתך משהו שאתה לא נהנה ממנו. סיאנס הוא אונס של נשמה. כשאר נשמה עולה השמימה היא מגיעה למדורים שונים (אני לא בטוחה אם זה כך עם כל הנשמות או רק אם רק לחלק מהם. כי זה כבר מערכת שפיטה). היא צריכה לעבור כמה שלבים (לפי אמונות שונות:7,12), כאשר כל שלב הוא נוראי. זה מתחיל מדברים קלים, כגון: חתכי נייר בכל הגוף לנצח. זאת אומרת שהם לא נרפים לעולם. אתה יכול לתאר לעצמך את עצמת הכאב? יש כמובן דברים יותר גרועים (לפי אמונה זו). ואני בטוחה שהדמיון שלך יכול להשתגע בעניין. כל שלב נמשך לנצח, אך לא במושגים שלנו, במושגים של נפשות. עובדה שהם עוברים את השלבים מתישהו, אבל כאן נכנס עניין ה"זמן" שהוא כמובן שונה מעולם לעולם *לא ארחיב בנושא. הנשמות עולות שלבים, אך סיאנס-שהוא קריאה לנשמה מסויימת-מביא את הנשמה לעולמנו, וכשהיא חוזרת היא חוזרת לשלב הראשון. כך שהן די מעוצבנות... זה דבר לא נחמד לעשות. דרך אגב: בקשר לסיפור התנ"כי, שאול ושמואל היו סחבקים לא מהעולם הזה, זה שהם היו חברים לא אומר ששמואל לא כעס מאוד על שאול שהעלה אותו באוב. לא בטוח שסבאל´ה יהנה אם תראו אותו שוב... **** עוד משהו חשוב בקשר לסיאנס. מנסיון של אנשים אחרים, קללה מנשמה זה אחד הדברים שאתה לא רוצה שיקרו לך. אני מכירה אנשים שעשו סיאנסים ואחד האנשים שבמעגל מאוד נבהלו, ויצאו מהמעגל (שברו אותו ובכך הראו זלזול ברוח). הרוח/נשמה קללה אותם, ואלה ששמעתי עליהם סיפורים עברומ ינימום תאונות דרכים שהשאירו אותם נכים. ועוד דבר בנושא, השטן (למרות שיש טוענים ש"אין לו זמן לשטויות כאלה") מאוד אוהב לעלות בסיאנסים. הוא מנצל תמימות מסוג זה, כדי לפגוע או "להשתעשע". לתשומת לבכם לא מומלץ-מסוכן לשפיות דעכתם. כבשה קדושה