בקשר לסיאנס

itziknir1

New member
בקשר לסיאנס

רציתי באמת לדעת בקשר לסיסאס האם זה נכון ...האם ניתן לעלות רוחות של אנשים מתים ואם כן השאלה שאני שואל שה מה כולם שואלים אם יש חיים אחרי המוות ...מחכה לתשובה...תודה

holy_sheep

New member
סיאנס

כן, ניתן להעלות רוחות של אנשים מתים, ולפי זה יש גם חיים אחרי המוות. האם אני מאמינה בזה? שאלה אחרת... ***** שאול המלך העלה באוב את שמואל כדי לשאול בעצתו. שמואל מאוד התעצבן על שאול והטיל עליו קללה. ונשאלת השאלה, למה שמואל כעס כל כך? רק בגלל שעבודה זרה אסורה ע"פ היהדות? אני חושבת שיש עוד סיבה... אנסת פעם מישהי? אנסו פעם אותך? אם לא, אני מניחה שאתה יכול לדמיין לעצמך עד כמה לא נעים זה יכול להיות. אתה לא בשליטה ועושים איתך משהו שאתה לא נהנה ממנו. סיאנס הוא אונס של נשמה. כשאר נשמה עולה השמימה היא מגיעה למדורים שונים (אני לא בטוחה אם זה כך עם כל הנשמות או רק אם רק לחלק מהם. כי זה כבר מערכת שפיטה). היא צריכה לעבור כמה שלבים (לפי אמונות שונות:7,12), כאשר כל שלב הוא נוראי. זה מתחיל מדברים קלים, כגון: חתכי נייר בכל הגוף לנצח. זאת אומרת שהם לא נרפים לעולם. אתה יכול לתאר לעצמך את עצמת הכאב? יש כמובן דברים יותר גרועים (לפי אמונה זו). ואני בטוחה שהדמיון שלך יכול להשתגע בעניין. כל שלב נמשך לנצח, אך לא במושגים שלנו, במושגים של נפשות. עובדה שהם עוברים את השלבים מתישהו, אבל כאן נכנס עניין ה"זמן" שהוא כמובן שונה מעולם לעולם *לא ארחיב בנושא. הנשמות עולות שלבים, אך סיאנס-שהוא קריאה לנשמה מסויימת-מביא את הנשמה לעולמנו, וכשהיא חוזרת היא חוזרת לשלב הראשון. כך שהן די מעוצבנות... זה דבר לא נחמד לעשות. דרך אגב: בקשר לסיפור התנ"כי, שאול ושמואל היו סחבקים לא מהעולם הזה, זה שהם היו חברים לא אומר ששמואל לא כעס מאוד על שאול שהעלה אותו באוב. לא בטוח שסבאל´ה יהנה אם תראו אותו שוב... **** עוד משהו חשוב בקשר לסיאנס. מנסיון של אנשים אחרים, קללה מנשמה זה אחד הדברים שאתה לא רוצה שיקרו לך. אני מכירה אנשים שעשו סיאנסים ואחד האנשים שבמעגל מאוד נבהלו, ויצאו מהמעגל (שברו אותו ובכך הראו זלזול ברוח). הרוח/נשמה קללה אותם, ואלה ששמעתי עליהם סיפורים עברומ ינימום תאונות דרכים שהשאירו אותם נכים. ועוד דבר בנושא, השטן (למרות שיש טוענים ש"אין לו זמן לשטויות כאלה") מאוד אוהב לעלות בסיאנסים. הוא מנצל תמימות מסוג זה, כדי לפגוע או "להשתעשע". לתשומת לבכם לא מומלץ-מסוכן לשפיות דעכתם. כבשה קדושה

holy_sheep

New member
סיאנס 2

שכחתי לציין את עמדתי בקשר לנושא א. אני מאמינה שאכן אפשר להעלות רוחות/נשמות ואנחנו אכן אונסים אותם, אבל אני לא בטוחה לגבי נשמות של אנשים: אני לא בטוחה שיוכלו להעלות אותי כשאני אמות. למה? כי אם מדברים על גלגול (ואני עדיין מפקפקת בזה) אני חושבת שיש סיכוי שאני אתגלגל לתוך חיה מסויימת (עוד לא החלטתי אם זה עונש או פרס לחיים חדשים). אני חושבת שקיימות רוחות תועות (שלא נתנו להם להכנס לאותם מדורים שציינו קודם, ולא נתנו להם צורה של חיה- הם אותן רוחות שרודפות מקומות). בנוסף קיימות רוחות/נשמות שומרות (על עצים, אגמים וכו´). ב. אני לוקחת בחשבון שני דברים: 1. הנשמה שלי ניתנה לי חדשה. כך שהגלגול הבא שלה יהיה "יד שנייה" (היא תהיה בתוך חיה) ולאחר מכן בחיה נחותה יותר, ולאחר מכן היא תלך ל´עולם הרוחות´. 2. יש מקבץ מסויים של נשמות. מספר מסויים לנשמות של אנשים (הן מתגלגלות מאנשים שמתו לאנשים שחיים) ומקבץ מסויים של נשמות של חיפושיות, סוסים וכו´. אולי אחרי מספר מסויים של חיים שעברה אותה רוח היא עוברת למקום אחר או מקבלת תפקיד אחר. ג. לכל דבר יש נשמה, לא רק לבני אדם. גם לסלעים ולמקומות. כבשה קדושה

מה????

את ההתחלה של מה שכתבת אהבתי, את העובדה שסיאנס הוא אונס לנשמה, אבל אני עדיין מפקפקת בזה. ולגבי שאר הדברים שכתבת... תסלחי לי אבל מי הכניס לך את זה לראש?!?! את מספרת לו על כל מיני אמונות תפלות שאר או whatever שעל חלק מהן בחיים שלי לא שמעתי וחלק אחר מהן נראה לי פשוט שטויות. בקשר לשלבים האלה שנשמה צריכה לעבור... למה את מאמינה בזה? ואיפה קראת את זה בכלל? וזה שבסיאנס מחזירים אותה לשלב הראשון... וואו יש לך הרבה דמיון אני רואה... קללה מרוח...? למה שלרוח יהיה הרצון או הכוח לקלל אדם ובאמת לפגוע בו? ובקשר לשטן שאוהב לעלות בסיאנסים ולהפריע... וואו... זה פשוט השיא של מה שאמרת...אנ ישמח לדעת מאיפה הבאת את המידע הזה ואני ישמח גם אם תעני לי: איך את תופסת את הדמות הזו: השטן?

טוב דבר ראשון!

מה שכבשה קדושה אמרה לא הכל נכון! נגיד.... שהרוחות עוברות שלבים......הא?!? מאיפה המצאת את זה?!?! ואני יכול להוכיח לך שזה לא נכון! כי לידיעתך לא כל הרוחות שמעלים הן רוחות כועסות\רעות יש גם רוחות טובות!! אז למה הן טובות אם כמו שאת אומרת החזירו אותן לשלב הראשון?? כי אני מכיר הרבה שעשו סיאנסים ולא קרה להם כלום!! ובקשר לקללה מרוח זה ועוד איך נכון!! אני מכיר הרבה שקוללו ע"י רוח שמעתי מאיזה חבר שהוא היה בחו"ל הוא ערך סיאנס עם כמה חברים ואחד מהמשתתפים צחק כל הזמן.... וכנראה שהרוח קיללה אותו.. והופיעה על עורו אחרי כמה ימים פצעים כמו הבעבועות רוח והוא הלך לרופאים ולהרבה מומחים ולא ידעו מה הבעיה... ואז הם הלכו לאיזה רב אוהוא הוציא לו את זה אכשהו... (אני לא כ"כ זוכר ת´סיפור טוב כי סיפרו לי אותו מזמן..) ו....בקשר לשטן... שהוא עולה לפעמים גם בסיאנסים.. אני לא כ"כ יודע אבל לפי דעתי זה לא כ"כ נכון!! כי סה"כ השטן הוא לא רוח הוא שד אם תעשי גואטיה יש מצב שיבוא השטן.... כי בסיאנס כל הרעיון הוא לעלות רוח לא לעלות שד ובגלל זה אני לא חושב שזה נכון שהשטן יכול לעלות בסיאנס...

למעלה