בקשר לסטופר

בקשר לסטופר

אתם חושבים שצריך לקנות או שאפשר להסתדר בלי? בבחינה רצוי שיהיה סטופר? יש איזה דגם מסויים שאתם יודעים עליו שלא מצפצף?

סטופר פשוט

שמוכרים בכל חנות כלי כתיבה..בסביבות ה30 שח לי הוא היה נחוץ מאוד אחרת את לא יכולה לתזמן את עצמך סתרגולים סימולציות ובבחינה..

all about eve

New member
אני הסתדרתי עם הסטופר בשעון

אני מכיר אנשים שקנו סטופר מקצועי ולא ברור לי בשביל מה. הם לא רצים 100 מטר שעם צריכים מאיות שנייה.

iritki

New member
../images/Emo45.gif

רצוי מאוד שיהיה לך סטופר , זה מאוד חשוב. א ב ל אפשר להסתדר עם סטופר פשוט של שעון חשוב שזה לא יהיה סטופר של פלאפון - כי כמובן לא ייתנו לך להשתמש בזה בבחינה , וכן שזה לא יהיה שעון + מחשבון. או בלשון המרכז הארצי : כל דבר שיש לו יכולת תכנות או יכולת חישוב או יכולת לשדר או יכולת לקבל תשדורת אסור לשימוש.

meetAmeet

New member
סטופר "מקצועי" הוא יותר נוח...

המקשים לא נתקעים או קשים ללחיצה, יש לך את הזמן רץ בבירור ובקיצור הכול הרבה יותר נוח.

harbor

New member
בדיוק מה שאני אומר לכל אלו שקונים

סטופר מקצועי "מה אתם אספה פאוול" :פ

maestr00

New member
-->

אני אישית משתמש בפלאפון (שעון עצר בזמן תרגול) וטיימר בזמן סימולציות מאד נוח להשתמש בו אני חושב שאין צורך לקנות סטופר

ומה יהיה במבחן ?

הרי ברור שלא יתאפשר לך למדוד זמנים באמצעות הפלאפון כדי למנוע ממך גישה למחשבון, SMS ורעות חולות אחרות.

maestr00

New member
במבחן אפשר להשמתש בשעון רגיל הסטופר

רק מלחיץ ומונע ריכוז בזמן הבחינה גם מפריע לאחרים

כן, זה אותו דבר

חשבתי שאתה רוצה להביא סלולארי לבחינה. סטופר הוא בסה"כ שעון...הוא לא משמיע קולות חריגים, מה גם שבשתי דקות אפשר לגרום לו להיות אילם לחלוטין. אבל אם אתה עונד שעון יד, אין שום סיבה להשתמש בסטופר, יש אנשים, כמוני, שלא מרכיבים שעון.

אני לא בטוח שזו טעות

נכון, אומרים בד"כ לענוד, והשתמשתי גם בזה בהודעה, אבל אם אומרים "מרכיב משקפיים" אז אולי זה גם נכון לשעון. אבל יכול להיות שאתה צודק.

iritki

New member
לא נראה לי שעונדים משקפיים...

וגם לא מרכיבים שעון (רק במפעל שמייצרים אותו ...)

SteveAustin

New member
אומרים להרכיב משקפיים..

מרכיבי משקפיים...וכו' וכו' העילגות כאן חוגגת , הא ?

כנראה שאתה נשגב מבינתי, אבל בכ"ז...

אם תרשה לי לפצות את פי ולו כדי להוכיח את נחיתותי, כשם שהיא מבטאת את הפער התהומי שבין המחשבות שזכו להיות פרי מוחך העניו, לבין ההגיגים חסרי הפשר שלא נחצבו מנזר הבריאה, אלא מבור השפכים הנבוב שמייצגת שארית האנושות, עד כמה שזו בעלת משמעות כלשהי כשהיא מוצגת אל מול מעיין החכמה בעולם החיים ומעבר לו. ואם אני לא גורם גורם לעוול כשאני פונה ישירות אליך ללא מתווכים, לא אלך סחור-סחור, אך אתעקש קודם להתנצל על בורותי וחוסר ידיעת השפה העברית. מאחר ונתת את הרשות להשתמש במילים "מרכיב משקפיים", אני אודה לך אם תמשיך להרעיף עלי עוד מניסיון חייך, שלא יסולא בפז, ותסביר להדיוט כמוני, בור של ממש כמו שאתה מיטיב ללמוד באופן בלתי רגיל אף מבלי שתהיה ביננו כל היכרות, במה טעיתי כשאמרתי "מרכיב שעון".

SteveAustin

New member
רוח הנכאים שבך פורצת חרצובות

לשוניות... אני מאוד מסופק שהצלחתי לגרום לך לבטא את אשר נמצא בתהום הנשייה...

nate2000

New member
אני אישית ממליצה על סטופר

ובמיוחד כזה עם ספרות גדולות...מה גם שמומלץ להביא אחד רזרבי כי לפעמים שוכחים לאפס

למעלה