בקשר למפגש...

נ ו ם

New member
מור את בטח מתכוונת ל29.6 לא?

הכוונה היתה לחודש הבא נראה לי.

נ ו ם

New member
היא התכוונה שבגלל שזה יום שבת

זה לא טוב, כי אין אוטובוסים. (נראה לי שזאת היתה הכוונה)

fresh mishmesh

New member
תקראי את ההודעה שרשמתי לחן בשרשור

מזל טוב שפתחו לי ותראי שכתבתי שם שהמחשב שלי קצת איטי... אז כשאת כבר שלחת את ההודעה שלך, המחשב שלי רק הטעין את הדף שכותבים תגובה... הבנתוס?

אז ככה התאריכים שנכון לעכשיו פנויים

מבחינת כל מי שרשם בפורום (מצטער אם שכחתי מישהו) הם: יולי 4, 5, 26 אוגוסט 1, 21, 24-31 עכשיו תשרשרו פשוט מי לא יכול להגיע בתאריכים האלו.... וכן אני מודע לכך שבין ה24ל31 יש איפשהו סמינר קומונה...

נ ו ם

New member
לא טוב שזה יהיה ביום שבת. ואם שישי

אז זה יהיה חייב לכלול שינה בשביל רובנו נראה לי כי אין אוטובוסים. לי הכי הכי נוח באוגוסט.

הערה

4 ליולי שישי 5 ליולי שבת 26 ליולי שבת 1 לאוגוסט שישי 25 לאוגוסט חמישי 24-31 לאוגוסט ראשון עד ראשון

kedeman

New member
פספסתי משהו?

נראה לי שפספסתי תאריכים של מישהו כי אצלי מצאתי יותר תאריכים פנויים בינתיים התעלמתי מתאריכים שנאמר עליהם "כנראה" או "אולי" 4.7 - שישי 5.7 - שבת 6.7 7.7 1.8 שישי (יום אחריו יש את החלוץ של מסע חוף) 21.8 24.8 25.8 26.8 27.8 28.8 29.8 30.8 31.8 (בתאריכים האחרונים מתישהו יהיו סמינרי קומונה לגרעינים החדשים) ותיקון לתאריכים שאתה כתבת 26.7 לא אפשרי - חלוץ לבעקבות ולפלמ"ח אנשים - צמצמו לפני התאריכים שלא אפשריים לכם אני עשיתי לוח שכתוב עליו את כל התאריכים

פיספסת...אההוו...

6.7 + 7.7 זה ימי קייטנה שלי.

קשתונה

New member
אני דוגלת בשיטת חן...

תעשו מפגש אם אני אוכל להגיע אני אגיע...חבל שסתם תתחשבו בי ואז בסוף אני לא אוכל להגיע מטעמי הסעה/תקציב להסעה/ אירועים/זמנים... אני מאמינה שתהנו בלעדי...

THE sky angel

New member
תכל'סזה מאבד מהעניין שלו כבר...

אם כל אחד יגיד "טוב תגידו מקסימום אני לא יוכל לבוא" ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד... טוב הבנתם את הנקודה נכון.? אבל תכל'ס מפגש פורום זה של כולנו לא של "מי שיכול לבוא"... הבנתם אותי..?

hadasbaril

New member
10-12 עוד חודש(חמישי-שבת)

יש לי,כנראה טיול,למעינות בנגב.עם שותף נחמד....ואני שוב,קוראת למפגש אצל חן.

למעלה