בקשר למפגש...

זורקה

New member
אני לא קוראת למפגש אצל חן!

בלי להעליב חומד... אבל פשוט את יותר מידי רחוקה...

זורקה

New member
אני אומרת שכן

באמצע לכולם קרוב יחסית הנה נכל האפשרויות האחרות יש אוטובוס ישיר לשם רש תאריך זה בעיה, אבל זה כבר סיפור אחר...

לא הבנתם כבר שאני לא קשורה לזה?!?!?

אמרתי לכם... תעשו מה שבא לכם... אם זה יסתדר לי אני אבוא ואם לא אז לא....

kedeman

New member
אני מקווים שיסתדר...

תשמעו הסיכוי שכולם יוכלו להגיע הוא ממש ממש קטן השאלה היא איך בכל זאת אנחנו בוחרים תאריך? לדעתי כדאי יולי וכמה שיותר על ההתחלה כי אז זה כמה שפחות בחופש זה לא נתקע למישהו באמצע החופשה שלו באילת זה לא על חפיפות או מסעות זה אחרי המד"צים ולפני ההכנות (איזה חרוזים...) אני מוכן לנדב את הבית שלי או באופן חלופי את חוף בית ינאי סתם לידיעתכם... להגיע לחן צריך להיות משהו כמו הבדל של חצי שעה/40 דקות

נכון... אתה צודק:) בקשר למרחק...

ובאמת כדאי לנסות שזה יהיה בתחילת החופש... וואו שי הסכמתי איתך פעמיים באותה הודעה!

fresh mishmesh

New member
תשמע- התאריכים שנתת לתחילת יולי

לדעתי מתאימים לכולם... לא? או לרובנו הגדול מאוד מאוד מאוד... לי אישית יש בגרות בכימיה ב-8 ביולי, אבל אני יכולה לוותר על יום התכוננות אחד... להיפך- אני אצטרך להתאוורר והכל... אני רק לא אוכל לישון אצל מישהו בין ה-7 ל-8 אז... לא יודעת מה הייתה תכלית ההודעה הזאת, אבל...
(אין לי מושג)

../images/Emo4.gif

אני מאוד מאוד רוצה לבוא, אבל תחילת יולי היא נורא בעייתית... אפשר אולי סוף יולי?? למצוא שם יום אחד... אלא אם כן זה תפוס להרבה...

kedeman

New member
לא כל כך...

סוף יולי יוצא על הכמה ימים בין בעקבות ופלמ"ח לבין מש"מים, מש"צים, מסע חוף

fresh mishmesh

New member
לי אישית אין בעיה בסוף יולי...

אבל כמו ששי רשם זה יוצא על המון הכנות וכל מיני כאלה... אז מה נעשה?

kedeman

New member
מחשבה....

אולי אפשרי להגביל את זה למתישהו בשבועיים הראשונים של יולי?? ועוד משהו שחשבתי עליו מה שאני חשבתי עליו זה מדורה בים + שינה ויום אחרי זה כל אחד יסע לאן שהוא צריך או שישאר אצלי בבית (אני יכול לספק מקלחת, ארוחה ומקום שינה) לא רשום אצלי שיש מישהו שלא יכול ב-4.7 (אני מצטער אם סתם פספסתי או שכחתי לרשום אבל ככה זה כרגע) אז השאלה היא אם למישהו אפשרי ב-3.7 להגיע אלי מהצהריים-ערב וללכת לים (מי שיוכל להגיע יותר מאוחר יגיע מתי שהוא יכול) ולהשאר שם עד ה-4.7 זה יוצא חמישי-שישי אז אם מישהו יצטרך או יאצה להשאר אצלי בסופשבוע זה אפשרי ובנוסף בשישי בבוקר עדיין יש תחבורה תגובות?

THE sky angel

New member
אני לא יכולה ב-3...

אולי נעשה את זה ב4-5? (אל תהרגו אותי אם אתם תפוסים בתאריכים האלו אני לא ראיתי! :)

fresh mishmesh

New member
אני לא יודעת אם יש אנשים שהתאריכים

האלה בעיתיים בשבילם, אבל יש בעיה עם התאריכים האלה- ה-5 ביולי יוצא ביום שבת... ואז אין לאנשים איך לחזור הביתה (אלא אם הם באים באוטו...)

אוף לאאאאא ../images/Emo10.gif

יש לחברה שלי מסיבת יומולדת ביום שישי (4.7) בערב... אוף עדיף שאני לא אבוא כי אני מזה מסבכת...

תשתקי!

את רוצה שנתחרה על מי יותר עמוסה?! לא כדאי לך!!! את תבואי כמו גדולה נ ק ו ד ה !

למעלה