בקשר למפגש...

נ ו ם

New member
אממ תתעלמי מההודעה הקודמת שלי

(ודרך אגב - מעיין רצף זמן חלל אמרה שהיא לא יכולה בתאריךהזה) התאריכים שאני לא יכולה: ב-10 ביולי יש לי בגרות אז אני ממש לא יכולה שזה יהיה בתאריכים של כמה ימים לפני. וב17- יש לי מסיבת סיום אז גם כן זה מאד בעייתי בשבילי אם זה יהיה בתאריכים שלפני. (אבל יש בשבוע הזה הכנה למסע ז' אז גם ככה אי אפשר שם..) אוף היום קיבלתי את המגן הראשון שלי שנמוך מ90 וביום ראשון אני אקבל את המגן האחרון שיהיה נמוך מ-90. אני שונאת את המורה שלי לספרות.

הצדק עם נועם ../images/Emo13.gif

הכנה להדרכה בקייטנה...
נראה לי אוגוסט הכי טוב, אבל רציתי לפגוש את כולם לפני המש"צים!

go golan go

New member
קשת (לא קשור, אבל בכל זאת)

(ההודעה המקורית בעמ' הבא, אז לא היה לי מושג אם יש סיכוי שתראי את זה...) את באה לסמינר סביבות?

נ ו ם

New member
נשמע נחמד אבל

מה רע ברעיון של ארוחה אצל מישהו עם חצר?

אני בצד של נעם...

בואו לצפון היפה והמשגע... בואו לחוות את חווית בצפון, בואו לראות את הגבול,לצפות בקטיושות הנופלות(שמתי לב שבזמן האחרון אפשר להסתכל ממש הרבה זמן לשמיים ולא להיתקל בקטיושות טועות...,הגיוני...?) בואו למעלה יוסף... ואגב,אפשר להפוך את זה לסקר(שי/מעיין-ךתשומת ליבכם).

kedeman

New member
שאלה לכולם

עוד רעיון אפשרי לעשות מדורה על הים (ואז אפשר גם אצלי באזור או אצל חן או בכנרת) אבל השאלה היא מה עם כל האנשים שצריכים להגיע מרחוק??? (ע"ע ערבה-רמת גולן)

THE sky angel

New member
אתם יודעים מה כל-כך בא לי לעשות?!?!

ללכת לים או משו, לעשות מדורה, ולשרוף את כל החומר של בצפר שאני לא צריכה !! ויש הרבה כאלה!! איזה מגניב זה יהיה??????????? אמממ נכון מה עם האנשים שצריכים להגיע מרחוק?? לדעתי צריך לעשות את זה במקום מרכזי..... אבל גם צריך להתחשב בכך שהוא יהיה קרוב לים (בהליכה) או שפשוט יהיו מכוניות כי אחרת איך נגיע לים ו\או גם איך נגיע מהרכבת לאנשים הללו...?... ותחשבו על זה.. מואהאהאהא!!!!!

זה בעייתי...

כי נצטרך או לבוא עם אוטו גדול, או לביא כמה רכבים. אם אני אגיע, הגיוני שזה יהיה עם תחבורה ציבורית, אלא אם כן נקנה מכונית לפני.(צריך גם לחשוב איך נביא את הדברים לשם, כי בשביל מדורה צריך עצים...)

kedeman

New member
תאריכים

קודם כל המפגש לא יצא על אף תאריך תנועתי (מסעות ארציים, קורסים, שיבוצים וכו) ואני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי רשימה של תאריכים שאני אוכל לבדוק שמעודכן אצלי (ברנס לך היו עדכונים נכון?) בנוסף כולם ישרשרו פה את התאריכים שהם לא יכולים אני אנסה למצוא מתי אפשר כן למצוא יום או יומיים

Princess 1

New member
יש לי רעיון יותר טוב

זה ניראה שלכולם יש ממש הרבה תאריכים שהם לא יכולים אז אני חושבת שיהיה הרבה יותר יעיל אם כל אחד יכתוב באיזה ימים הוא כן יכול כי לא נשארו הרבה פנויים ומראש נוריד את כל התאריכים שיש בהם מחנות/קורסים/סמינרים וכו' וחנוש.. המממ זה שיש לחבר שלך רגילה זה לא אומר שאת לא יכולה
אם התאריך היחיד שבו כולם יוכלו להגיע יהיה באחד מהימים שהוא יהיה בו ברגילה ואת לא תבואי, אני אישית ממש יעלב

אוף סלעית!!!

אני לא אמרתי שאני לא אגיע ואני לא אמרתי שאני אהיה איתו כל הרגילה! פשוט רשמתי מה יש לי בחופש כנראה שרשמתי שם דברים מיותרים.... סליחה אתם יודעים מה? תקבעו מתי שאתם רוצים לי זה לא משנה... החופש שלי עמוס מדיי בשביל לדעת מה קורה... אז אם אני אוכל אני אגיע ואם לא אז לא... שבת שלום!

kedeman

New member
חנצ'ו!!

את יכולה בבקשה לרשום רק את התאריכים שימנעו ממך מלהגיע? ד"א, אם החבר שלך ברגילה הוא יכול גם לבוא (הוא גם תנועתי!)

נעמי ושיש....

זה נשמע כמו רשימה למכולת שני השמות שלכם יחד... או שלא... נעם- כן אני מתארת לעצמי שרוצים שאני אבוא אבל אני לא רוצה שתמנעו מעצמכם להיפגש בגללי!!!! אם אני אוכל אני אגיע! אני אחת... אתם הרבה! שי- אני לא ארשום כי אני לויודעת... תקבעו ואל תתחשבו בי בסדר? אם אני אוכל אני אגיע אני מאד אשתדל.... ולא נראה לי שהוא יגיע... אמנם הוא תנועתי אבל.... קצת לשעבר... וחוצמזה לא, זה אל מתאים ובטח יש לו דברים אחרים לעשות בקיצור לא, אבל תודה:)

fresh mishmesh

New member
מה דעתכם על ה-26.7?

אני לא חושבת שמישהו רשם פה שהוא לא יכול בתאריך הזה...

THE sky angel

New member
אני לא רשמתי.. ואני לא יכולה... יש

לי בגרות ב29 וזה היום האחרון שלי ללמוד כביכול... מישהו יודע מתי הביקור של המדצים??

למעלה