בקשר למפגש...

fresh mishmesh

New member
מהסיבה הפשוטה שלאנשים בדרום קצת

קשה להגיע... חוץ מזה, שאמא שלי לא תיתן לי לנסוע למעלה יוסף, כמו שהיא כבר לא נתנה לי, זוכר? אני בעד לעשות את זה אצל שי/חן אם הם יכולים... זה על הים וזה במרכז ובמרחק שווה מכולם

קשתונה

New member
בקשר למפגש...

אני מצטערת פשוט השרשור נהיה ארוך מוזר מעיק ומרגיז! אבל מכיוון שסלעית באה הנה מתישהו באמצע אוגוסט (כשלי נגמר המלווה) אז אולי נעשה את זה בכנרת...באמצע אוגוסט?

rinani

New member
גם אני רוצה שיעשו את זה אצל שי....

אבל זה רק בגלל שזה הכי קרוב אליי אבל אם תעשו את זה רחוק אני ישתדל להגיע!

ושוב אני מנדבת את עצמי....

משתי סיבות ברורות אני גרה במרכז ובמרחק של 10 דקות מהים... וגם יש לי רשיון.... וחוצמזה שאני רוצה שזה יהיה אצלי... אבל אמצע אוגוסט לא קצת צפוף עם כל הפעילויות של הגרעין והמחנות?! נקודה למחשבה.... אני פשוט גמורה מהבגרות הזו! המוח שלי התייבש וגם קצת מתבייש...

THE sky angel

New member
אני ימות על הנשמה הטובה הזו..:)

כמה שממש ממש ממש טוב לי בצפון, ומהסיבה שזה לא יעלה לי כסף הרבה וכד' אבל מכיוון שאני לא אגואיסטית (זו לא רמיזה... בכלל לא) אני מאמינה שכדאי באמת לעשות את זה במקום מרכזי מהסיבה הפשוטה שזה עצוב שלמשל סלעית שגרה בסוף העולם תצטרך לשלם 200 שקל הלוך חזור שאין לי מושג מאיפה היא תביא אותם ולעומת זאת מישו מהצפון ישלם רק 20 שקל... הבנתם את הכוונה שלי... ואם למשל נעשה את זה במרכז, הרוב נצא עם 100 שקל בערך הלוך חזור.. נקודה למחשבה...

kedeman

New member
אופטימית :)

סלעית - בשביל להגיע אליכם? 200 ש"ח הלוך ועוד סכום דומה לחזור אצלי אפשר להגיע ברכבת לנתניה (רק מודיעים ואפשר לקפוץ לאסוף משם) ואפשר להגיע בתחבורה ציבורית של אגד (יורדים במחלף ינאי, אבל בתחנה שלפני המחלף) ואני 5 דקות הליכה מהים ואפשר לאסוף אצלי באזור עצים ואז להקפיץ אותם לים עם האוטו של אבא (זה בסדר! זה אוטו של חברה לא אכפת לנו שהוא יהרס!!) ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר בקרוב (לא משנה איפה עושים את זה) כי אני לא רוצה שניכנס לבלאגן של החופש כי אז בחיים לא נעשה את זה אני בעד שזה יהיה בהתחלת יולי כמה שיותר

אני בעד מציאת תאריך שלא מתנגש

עם בגרויות,מתכונות,הכנות למפעלים תנועתיים, מפעלים תנועתיים ונופשונים בחו"ל... יש כזה תאריך?...

נ ו ם

New member
אני מקווה שנצליח למצוא כזה תאריך

ממ אני מוכנה להתפשר על שי. (אבל חן, אותך אני הכי אוהבת בכל מקרה!) (ואיך היתה לך הבגרות?)

ליוני?!? ממש לא...! וליולי...אולי

ב-30 ליוני אני נוסעת לת"א אנחנו מקליטים דיסק של המגמה. I HAD TO SHARE

בובה שלי../images/Emo24.gif

גמני אוהבת אותך המונים!!! והיה ממש כיף לקבל ממך את ההודעה לפני הבגרות הייתה לי כזו התקפת צחוק לפני הבגרות את לא מאמינה... היה סביר יותר טוב ממה שציפיתי אבל לא כמו שיכולתי להגיע אם באמת הייתי לומדת... אל תקחו אותי בתור דוגמא!! תלמדו! זה חשוב באמת באמת!!! לפעמים... לא יצא לי להיות איתך בקשר אחרי כי הגעתי הבייתה רק ב7... הסעות מטומטמות! ואז יצאתי עם חברה.... כן גם אני חוגגת לפעמים:) ועכשיו צריך ללמוד ספרות... בעעעעעעעע

fresh mishmesh

New member
אני בין ה-8 ל-18 ביולי לא יכולה

כי יש אצלי אורחים מדנמרק מהמשלחת... אז... אם אפשר לא בתאריכים האלה זה יהיה ממש טוב ואם ממש ממש אי אפשר והתאריך היחיד שאפשר זה בין השניים שציינתי, אז לכו על זה... אני פשוט לא אגיע

שכל אחד ירשום פה את התאריכים שלא

טובים לו. אני: יוני 30 - מסיבת מתגייסים של המועצה יולי 6-10 הכנה מסע חוף + פסטיבל כרמיאל יולי 20-25 מחנה ד-ו + חלוץ יולי 31 משינה אוגוסט 3-7 מסע חוף אוגוסט 10-16 תורכיה/יוון אוגוסט 17 שיבוצים אוגוסט 18-20 רפסודיה? אוגוסט 22-23 חפיפה ראשונה

fresh mishmesh

New member
אני:

8-18.7- הדנים אצלנו 3-9.8- מש"צים+כיף מד"צים ויש לי עוד תאריכים של כיף מד"צים מושבי וכיף לכל הקן מתישהו, להם אין לי תאריכים, אבל נראה לי שהם יהיו באוגוסט... בכלל- אוגוסט נראה לי עמוס מדי בשביל כולם... אגב, יש לי יומולדת...

אניייי

30.6 - הקלטות 1.7 - 3.7 - הכנות לקייטנה (אולי לא כל השלושה אבל בטוח שניים מהם) 6.7 - 24.7 - קייטנה (אבל שישבת אין אז אפשר) 3.8 - 9.8 - מש"צים!!
17.8 - לשכה
זהו איזה עסוקה אני
ומתישהוא אני גם אהיה במעונה איזה כיף לי. אופס התכוונתי פקסיטניה אהם אהם.

גמני רוצה!!!

טוב אז ככה.... אני מסיימת עם הבגרויות ב25.6 1.7 מורידים לי אצ הריבועיים:))) 3.7 מפגש סיום של תאטרון אצלי בבית 6.7-9.7 הכנה למסע חוף 9.7 10.7 מסיבות סיום בבצפר כן זה מחולק לנו ל2....:/ 13.7-18.7 כנראה רגילה של החבר.... 19.7-21.7 חלוץ מחנה אזורי 22.7-24.7 מחנה אזורי 27.7-30.7 בעקבות לוחמים 2.8 חלוץ מסע חוף 3.8-6.8 מסע חוף 8.8-9.8 כיף מד"צים? 10.8-15.7 כנראה קורס קיץ של סביבות 17.8 שיבוצים 18.8-20.8 כנראה טיול בצפון עם החברים 22.8-23.8 חפיפה ראשונה 29.8-30.8 סמינר קומונה 1.9.... מתחילים את הש"ש.... וחפיפה שניה... ונגמר החופש אוי אבוי! החופש שלי ממש עמוס! אני ממש מקווה שאני אצליח להגיע למפגש:(

Setherial

New member
לא יותר נוח לכתוב תאריך שיהיה נוח?

שכל אחד יכתוב שתיים שלוש אופציות...

למעלה