בקשר למפגש פורום...

בקשר למפגש פורום...

לא שאני מתכוונת לבוא כי אני לא כזו מעורבת בפורם ואני סתם ירגיש תקועה... אבל מה עושים בכלל במפגש פורום??

Just Angel

New member
תבואי!

רוב האנשים כאן לא מכירים אחד את השני כי זה יהיה המפגש הראשון, ובגלל זה כולם יכירו את כולם במפגש ^ ^ במפגשי פורום מדברים,מצטלמים,עושים שטויות וסתם יושבים ביחד ^ ^

T z L i L a

New member
תבואייי!

גם אני לא בדיוק מכירה פה אנשים, אבל זה מפגש פורום ראשון ככה שלא כולם ממש מכירים את כלום.

Blade Of Fire

New member
שטויות! בואי!

כל המפגשי פורומים התחיל במפגש אחד שכולם לא הבינו מי האנשים מסביבם. מה עושים במפגש פורום? בעיקר שטויות שמפחידות את האנשים שבאמת באו לקנות שם משו

../images/Emo6.gif ולדניאל ,זה בסדר גם אני לא ממש

מכירה פה מישהו (חוץ מאורלי
) אז לזכותי יאמר שגם אני קצת מפוחדת
אבל יהיה בסדר חח

lestatgirl

New member
בואי עם חברה

תסתכלו מרחוק אם תרגישי בנוח אז תתקרבי ותציגי את עצמך אם לא אז תעשו יומכיף בת"א ותמיד יש עוד מפגשבטח בחנוכה ואז בפסח ובחופש הגדול זאת לא ההזדמנות היחידה את יודעת... עד המפגש הבא תיהי יותר מעורבת ותרגישי יותר בנוח אני מקווה...=)

Science Fiction

New member
מפחידים זרים../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

[או שזו רק אני? :O] אוה, וממציאים בדיחות פרטיות שגורמות למי שלא בא למפגש להרגיש לאקשור. בואו.

אני גם לא מכירה פה אף אחד

אבל אני באה בכל זאת ( במידה וזה יהיה בעזראלי) יהיה נחמד, פשוט תדבקי למישהו שנראה לך נחמד ( ככה אני משתלבת בדרך כללP-:)

coullette

New member
אפשר גם לבוא?

אני לא כותבת פה אבל אני קוראת פה תמיד ואני אוהבת להתלבש מיוחד,אז אפשר גם לבוא?

באמת תבואי! ככה מכירים את האנשים

בפורום בעצם...ככה מתחילים להתחבר לכולם..זאת הדרך הכי טובה לדעתי! בעיקר כשאנחנו פורום גדול ופעיל וקשה אחרת להכיר את כולם... רונה xxx

למעלה