בקשר למפגש......סופי!!

kittycatbone

New member
תגובות:

מיטל- בדקתי, וזה בסדר גמור אם תבואי בתחנה של חוף הכרמל, כי לפי התחנות-הרכבת שלנו תעבור דרך התחנה הזאת!! (ראי תמונה) אז אם נתאם כמו שצריך, למשל תתני לנו את המס' פלאפון שלך (כמובן בחשאיות) כדי שנוכל להודיע לך מתי אנחנו שם נגיד או איפה אנחנו והכל) ותבואי בשעה שבתמונה שהבאתי כתוב שהרכבת עוצרת בתחנה שלך, תוכלי עדיין להיות איתנו
קארין- בקשר לבעיה שלך, אני מבינה שזה באמת בעיה, ואני מקווה שתוכלי להגיע!! ואם כבר מדברים על זה, אז בקשר אליי: אמא שלי אומרת שהיא לא מוכנה להחזיר אותי מלב המפרץ בערב, אבל היא יכולה להסיע אותי עד לת"א ולהישאר שם וככה גם להחזיר אותי... ככה שאם זאת תהיה הדרך היחידה יכול להיות שאני בכלל לא יהיה ברכבת...
ואם מצד האחרות שלוקחות רכבת (חוץ מקארין ובינתיים היחידה שאני יודעת זאת מיטל
) אז אולי אם יצא טוב, אמא שלי תוכל לאסוף גם אותך (קארין) איתי. אבל... זה כבר נראה, ועדיף לא לדבר על זה ממש בפורום אלא בצ'אט.
הדר-יהיה באמת ממש מגניב אם זה יהיה יותר זול! רק שמוזר שאלה הם המחירים שהיה כתוב באתר...
יכול להיות שכשבדקת זה היה לדבר הזה של ניצנים? כי זה נראה לי מוזל-לא?
מה שגם מעלה אותי ל-את באה בכלל למפגש הדר!?!?!?

kittycatbone

New member
אהה זה כל כך מתאים לי!!!

הנה התמונה......................
(חח זה מעצבן לעשות במקלדת הזאת || כי יש לי ציפרוניים ארוכות והאצבע מתחלקת לי על הכפתור כשאני לוחצת על SHIFT ואז ||
)

מיטל101

New member
מוזרות.....חחח...ויסמין,

אמממ.....אין בעיה אני שולחת לך למסר את הפלאפון שלי ונהיה בקשר.... הקטע הוא שברכבת יש המון המון קרונות איך אני אמצא אותכן???

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifWTF????

תעברי בכולם... קודם תעלי ממש בהתחלה או בסוף ואז תעברי קודם על כל הלמעלה ואז על כל הלמטה בטוח תמצאי אותן מתישהו... ואני מנצלת את זה לבדיקת חתימה...

kittycatbone

New member
לעבור בין הקרונות

זה קצת מסובך, אבל בגלל שנהיה איתך בקשר טלפוני אנחנו יכולות להגיד לך איפה אנחנו בערך ואז תחפשי אותנו ותימצאי ותיכנסי...
ובקשר אליי---> אמא שלי אמרה לי שהיא מסכימה לבוא איתי לת"א וככה היא גם תחזיר אותי-אבל ברכבת. ככה שאולי אני יבוא עם אמא שלי לרכבת וככה היא תהיה איתנו ברכבות(
) אבל... חברה שלי שנוסעת הרבה ברכבת אמרה לי שהרכבת הולכת ככה בשולחן ושתי מקומות לכל צד (בקיצור ארבע מקומות ביחד), כמו בכל רכבת אני מניחה...
אז בקיצור-אם נהיה ארבע, אז אמא שלי תהיה מאחורי או משהו ואז היא לא תפריע לנו!
אז... בנתיים זה יהיה אני, מיטל וקארין.. מי עוד מחיפה?!!? כי אני זוכרת שיש הרבה יותר בנות מחיפה שבאות לפחות למפגש!!!
**פליז תקראו ותענו לי**

מיטל101

New member
אממממממממממ

גם אמא שלי וחברה שלה באות איתי לתל אביב כי אחרי שה"חברה" שלי הבריזה לי אז היא הרשתה לי לנסוע לבד אז היא באה איתי....וחוץ מזה יסמין יכול להיות שאני אסע יותר מוקדם אז אני אודיע לך מחר....ולוקחים רכבת של איזה שעה?

kittycatbone

New member
למה תסעי יותר מוקדם?../images/Emo12.gif

והשעה של ההרכבת כתבתי בתגובות שלפני זה. תסתכלי קצת...
ובמיוחד כתוב בהודעה עם התמונה ששמתי בשבילך..
ואם זה ככה-אז אולי כל המבוגרות יהיו במקום אחד ואנחנו נהיה במקום אחר?

מיטץ

New member
אמממ...

בקשר לרכבת.. אז זה לא היה של ניצנים...פשוט נראה לי המחירים באתר לא מעודכנים כל כך
ואמממ אני כנראה לא באה למפגש כי אני נוסעת מחר לניצנים

kittycatbone

New member
את חייבת לסוע לזה?../images/Emo10.gif

או... את חייבת לחזור ממש מתי שזה נגמר ולא קצת לפני זה או מה שלא יהיה??
פשוט הדר.. את ממש צריכה לבוא
סמכתי עלייך לבוא ואני ממש ממש ממש רוצה שתבואי והכל...
פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מיטץ

New member
אני חוזרת משם ב6 בבקור ....

אני יוכל לבוא אבל אני יהיה ממש עייפה , ולא בטוח שירשו לי לנסוע עוד פעם ברכבת
אז אני לא בטוחה שאני יבוא

kittycatbone

New member
אוףףף...../images/Emo7.gif

אז בקשר לשעה-אין סיכוי שתוכלי לחזור לפני?? בצ'אט מיכל נתנה איזה עצה בקשר לזה....
ולמה שלא ירשו ליסוע שוב ברכבת? בגלל כסף?
חח טוב, אז בקשר לסיבה הזאת אני מניחה שבאמת את לא יכולה ממש לעשות משהו.. אבל ברצינות-אני מתה שתבואייייייייייי!
במיוחד אם (אני מקווה שבסוף לא) מיכל ונטלי לא באות... ועוד אביה גם כן אומרת שלא מרשים לה...
צריך לעשות איזה משהו גדול ומהר כדי לשכנע את כל ההורים שלא מרשים
איזה מפגש עם כל הבנות שיש להם מצלמת אינטרנט כדי להראות שאנחנו אמיתיות. ושנסביר שאין מה לדאוג וכל זה...
-אני רוצה שתבואו!!!!-

למעלה