kittycatbone
New member
תגובות:
מיטל- בדקתי, וזה בסדר גמור אם תבואי בתחנה של חוף הכרמל, כי לפי התחנות-הרכבת שלנו תעבור דרך התחנה הזאת!! (ראי תמונה) אז אם נתאם כמו שצריך, למשל תתני לנו את המס' פלאפון שלך (כמובן בחשאיות) כדי שנוכל להודיע לך מתי אנחנו שם נגיד או איפה אנחנו והכל) ותבואי בשעה שבתמונה שהבאתי כתוב שהרכבת עוצרת בתחנה שלך, תוכלי עדיין להיות איתנו
קארין- בקשר לבעיה שלך, אני מבינה שזה באמת בעיה, ואני מקווה שתוכלי להגיע!! ואם כבר מדברים על זה, אז בקשר אליי: אמא שלי אומרת שהיא לא מוכנה להחזיר אותי מלב המפרץ בערב, אבל היא יכולה להסיע אותי עד לת"א ולהישאר שם וככה גם להחזיר אותי... ככה שאם זאת תהיה הדרך היחידה יכול להיות שאני בכלל לא יהיה ברכבת...
ואם מצד האחרות שלוקחות רכבת (חוץ מקארין ובינתיים היחידה שאני יודעת זאת מיטל
) אז אולי אם יצא טוב, אמא שלי תוכל לאסוף גם אותך (קארין) איתי. אבל... זה כבר נראה, ועדיף לא לדבר על זה ממש בפורום אלא בצ'אט.
הדר-יהיה באמת ממש מגניב אם זה יהיה יותר זול! רק שמוזר שאלה הם המחירים שהיה כתוב באתר...
יכול להיות שכשבדקת זה היה לדבר הזה של ניצנים? כי זה נראה לי מוזל-לא?
מה שגם מעלה אותי ל-את באה בכלל למפגש הדר!?!?!?
מיטל- בדקתי, וזה בסדר גמור אם תבואי בתחנה של חוף הכרמל, כי לפי התחנות-הרכבת שלנו תעבור דרך התחנה הזאת!! (ראי תמונה) אז אם נתאם כמו שצריך, למשל תתני לנו את המס' פלאפון שלך (כמובן בחשאיות) כדי שנוכל להודיע לך מתי אנחנו שם נגיד או איפה אנחנו והכל) ותבואי בשעה שבתמונה שהבאתי כתוב שהרכבת עוצרת בתחנה שלך, תוכלי עדיין להיות איתנו