בקשר למפגש בפסח...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

GRAND DARK MAGE

New member
לא ידעתי שאתה זכר.

אבל התורה היא לא מתלוגיה אלא האמת אפילו הנצרות והאסלם מבוססות על הדת היהודית .

Wing Chan

New member
והקשר הוא..?

זה שהנצרות והאיסלאם מבוססות על היהדות זה לא אומר כלום. "האמת".. אל תצחיק אותי בבקשה.

NJS

New member
זה לא המקום

לוויכוחים בענייני דת אתם רוצים תעשו את זה במפגש הפורום אבל לא פה (סתם אימונים להחליף את סייבר כשהוא יצא לגמלאות...)

midnight dragon

New member
לגמלאות.. חחחח ../images/Emo6.gif

פתאום גם הפכת את סייבר המסכן לזקן? חחחחח

NJS

New member
זה לא פתאום

זה כבר זמן רב שאני רואה אצל סייבר שלנו סימנים לסניליות

La Gamba

New member
שמעתם פעם את הסיפור שלו

איך הוא הפך להיות מנהל? זה די משעשע, אם תהיו נחמדים הוא בטח יספר במפגש.

NJS

New member
תספר אתה

הוא ביטח שיחד את המנהלים של תפוז...תגיד אתה בא למפגש?

python 4

New member
אני יודע!

במקרה אחד ממנהלי תפוז הוא שוודי חסון? המממממ...

La Gamba

New member
ואני מניח שאתה בתור המנוסה יודע...

למרות שאני יכול להבין איך קל יותר להנות, להעביר צחוקים, ולרדת על אנשים כשאתה בסביבה
אגב, אמרתי את זה פעם, אבל אם היית שואל דוס, מי הוא הי מעדיף להעיף מהארץ, אז הוא היה אומר מישהו כמוני, מאשר חילוני מוחלט כמוך. (וזה למרות שאתה שמן). והאמת היא שאני כן מדריך ב"משהו", אבל זה קצת שונה מבני עקיבא, זה משהו עם הרבה יותר אמריקאים כמוני. בשורה התחתונה, לדבר ולהריץ צחוקים זה לא תכנון אמיתי, והמפגש יכול להיות משעמם להחריד בהסתמך על מקור הנאה כה לא יציב כמו מה שאמרת.

La Gamba

New member
ידעתי שזו טעות

לבחור שם עם LA בתוכו, כולם יתבלבלו במיני. אבי הגיע ממילווקי. ואני אזרח אמריקאי עקב כך. למרות זאת, אחותי כעת מתגוררת זו השנה השלישית בלוס אנג'לס.

Wing Chan

New member
בני יא דוס ווליום #2

הכי כיף זה להריץ צחוקים. לתכנן מפגש זה זבל. דברים מתוכננים מראש אני יכול לעשות עם חברים שלי מפגש כזה לא. הנושאים שיהיו לצחוקייה במפגש לא יהיו אותם נושאים לצחוקייה עם חברים. קיצר בלי תיכנונים רק צחוקים ובירות (וערק).

KagomeSama

New member
אני! אני אכין!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לוקחת על עצמי להכין תוכנית אומנותית! כן! זה מה שאני אעשה! אז ראו הוזהרתם. מי שלא משתתף, רץ שמונה סיבובים סביב הבלוק.

למעלה