בקשר למפגש בפסח...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
בקשר למפגש בפסח...

כולכם מסכימים על ה29? מה בא לכם שנעשה שם?רוצים לראות סרט?כמה זמן בערך נישאר ביחד?להביא קורבנות?באיזה שעה ניפגש?נ.ב סייבר זה מעצבן שקיבעת את ההודעה של גדיל

סרינה99

New member
אני יכולה......./images/Emo70.gif

סוף סוף יש סיכוי שיהיה מפגש ^^ וברצינות מישהו שכן היה במפגש פורום יכול להגיד מה עושים?

NJS

New member
משעמם לי...

בא לך לשחק משחק סיטואציות? ואגב הכינוי שלך זה על שם סרינה וויליאמס?

midnight dragon

New member
לא, הכינוי שלה זה על שם אחת ברומח

שהיא חשבה שקוראים לה סרינה, אך התבלבלה. נאג'ס!!!! אני מארגנת את המפגש!!! ואני זאת שאוספת את כל התאריכים שכולם לא יכולים!! איך פתאום מינית את עצמך לעשות את זה?? יופי מחר אני אקום בבוקר ואחליט שמהיום אני כותבת את העידכונים השבועיים במקום לנ"ק. זה לא עובד ככה

NJS

New member
רילקס...

פשוט רציתי לארגן את מה שנעשה שם אז באותה הזדמנות שאלתי אם כולם מסכימים על היום שאת אמרת ובאיזה שעה ניפגש ד"א רוצה לשחק איתי?

סרינה99

New member
מי זאת סרינה וויליאמס?

גיליתי שבעצם זה דרינה ולא סרינה אבל אז כבר קראתי את הספר והגעתי למסקנה שהיא פלוצית אז אני לא רוצה שיקראו לי ככה חיחיחי הדר אני רואה שבסוף לא היה לך משעמם אתמול בלילה

NJS

New member
זאת...

שחקנית טניס שעד לא מזמן הייתה מקום ראשון בעולם

La Gamba

New member
מפגש שעבר

(ואני חושב שזה היה מפגש שעבר, אלא אם היה יותר ממפגש אחד לפורום) נפגשנו, דיברנו, והשתעממנו כי היינו רק ארבעה! אבל לרוב זה סתם לדבר, ואם אנחנו מספיק אנשים ראז זה יכול להספיק. כמובן שזה יכול להיות יותר כיף אם כמה משתמשים יקחו על עצמם את האחריות להכין חידון טריוויה/חידון "מי אמר את זה ומתי"/חידון "באיזה ספר זה קרה" וכו'. אפשר לארגן עוד כמה דברי כמו חילופי תמונות או ספרים, אני באופן אישי מוכן למכור כמה מספרים שלי שם למי שמעונייםן, הספרים במצב די טוב.

Wing Chan

New member
בני יא דוס

לך לבני עקיבא או משהו :ם לעשות ממש פעילויות במפגשים זה דבר מפגר. מדברים ומריצים צחוקים.

GRAND DARK MAGE

New member
מה הקשר לדוס!

מה שבני עקיבא עושים זה בכלל נגד הרעיון של החרדים. בבני עקיבא דוגלים ברעיון של תורה ועבודה משמע ציונות-התישבות הארץ. בבני עקיבא השבטים מעורבים-בנים ובנות . וסתם שתדעי רוב הפעמים הפעולות לא כל כך עובדות אז סתם מעבירים את הזמן. יאיר חניך לשעבר שבט עמיצור.

Wing Chan

New member
האהא! אתה דוס!

לך אסור לאכול חזיר, ואסור להדליק חשמל בשבת, ואסור לאכול בשר וחלב, ואסור לזיין לפני חתונה בגלל איזה מיתולוגיה. לי מותר אני ניצחתי. האהא. :> ואני גבר ינעל כול הקוסמוס המחורבן הזה. היפים מזדיינים תמותו הכול בגללכם.

למעלה