בקשר למפגש אתמול..

../images/Emo48.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

שתהיה לכולם שבת שלום, רגועה ונעימה. מקווה לשמוע מכם חוויות מהמפגש היום
אוהבת

mazy

New member
המפגש...../images/Emo26.gif

היה פשוט מדהים. בכל פעם אני נפעמת מחדש מהחיבור בין כל האנשים המקסימים והיקרים מהפורום היקר שלנו (וגם אלה שלא מהפורום). נתתם לי המון כח. אוהבת כל אחד וכל אחת מכם!!!!
מזי.

שביק

New member
לאלין של הים היקרה והמקסימה

שלנו. כל כך שמחתי לראותך. יפה, פורחת, אוהבת . את מלאה באהבה לכולם,וכולם אוהבים אותך. שבת שלום ולילה טוב. להתראות גם בפעמים הבאות.

שביק

New member
יעל יקרה, מה קרה? איפה את?

זה זמן רב שלא שמענו ממך. איך אתם מרגישים? נמאס לך מאתנו? כל כך מהר? שבת שלום וד"ש חמה למשפחה. ממני באהבה שביק

vered83

New member
|חישבת שלום יוני ולכולם היה מיפגש

מהנה והיה נחמד מאוד

o g

New member
מזל טוב ענקי לליז האחת ויחידה

הלנה - כל מילה שלך
אלין-כמה את יפה מבפנים ומבחוץ, כל כך יפה שבא לצעוק!!!! גלית-איזה כיף שבאת,ככה יכלתי שוב להריח את ביבוש,אוי אביבוש (טפו..טפו..טפו) אריאל-תרגיע, היא מיועדת לאלון. אלונה - הקציצות הטעימות האלה מהמרק נשארות באמצע הבטן עד מוצאי שבת? איזה פחד
אין לי נסיון עם זה לכל החברים החדשים-איזה יופי שבאתם
והרחבתם את המעגל המשפחתי שלנו בת-שבע!!! מפעל חייך חי,פועל,מתרחב. איך הסתובבת היום בשטח כמו כלה ביום חגה בטח את כל כך גאה ואתם בחורים יקרים - רק תהיו לנו בריאים שבת שלום לכולם, גם למי שלא הזכרתי באופן אישי אורית

מזל טוב לליז../images/Emo49.gif

מזל טוב לליז ולכל החברה. חברה מיום ליום אני מרגיש יותר בטוח בחברתכם ואני מרגיש שיש איפה לםרוק את כל התסכולים מהמערכת.אתם חבורה נפלאה!!! בקיעצור ממשיכים אתכם! תודה עבור כל המטעמים המזינים . מחכים לטעל של עוד והפעם עןם הילדים בחופשת הקיץ. שלכם משה

תודה לכם חבריי היקרים ../images/Emo24.gif

על יום הולדת מקסים שעשיתם לי, תודה על המילים החמות, על העוגה (להלנה ולאימא שלה (אולי נפתח גם פורום סבתות טוראט?) תודה לך אורית החמודה על הספר המקסים ועל פרחים ששכחתי לקחת
תודה לדני על שרוטי ZER4YOU (איך יכולתי לפול כך בפח ? חבר'ה', תזהרו מהאשדודי, הוא איש מסוכן !), אני אוהבת אותכם וגאה להיות חלק מכם - אנשים שנעבקים יום יום על בריאות ועתיד ילדנו ועל שפיות של עצמינו , אתם הגיבורים שלי !
שמחתי לראות שוב את כול החברים ולהכיר את החדשים שבחבורה. שיהיה לכולכם שבת שלום יקיריי

galshifi

New member
נהניתי מאוד במפגש

זאת היתה חוויה מיוחדת מאוד בשבילי. שמחתי לראות ולהכיר את כולם, סופסוף לקשר פנים לשמות.... זאת היתה פעם ראשונה בשבילי שנחשפתי לעוד אנשים עם טוראט פנים אל פנים. היה לי מוזר ונעים בו זמנית... אז שיהיה לכולם סופ"ש נעים ומקווה לראותכם שוב.

mazy

New member
אורית...../images/Emo24.gif

את מקסימההההה!!!!! שמחתי להכיר אותך, את מדהימה!!!
מזי.

שביק

New member
הבית פתוח שלנו גדל והתרחב

מאז הקמת העמותה, בתקופה הפרה-היסטורית, לפני 18 שנים, לא היתה תקופת עדנה ופריחה כפי שיש בתקופה זאת וזה כולל היום. שנים רבות נילחמנו על כל פלח, חתרתי ליצירת קשרים עם רופאים ומרפאות, עם מוסדות חינוך ומערכת חינוך, עם הפצת מידע, וזה עלה לי לעתים בדם יזע ודמעות תרתי משמע. ומה שקורה בתקופה זאת - זאת אחרית הימים שהגיעה. שווה היה לעבור את מה שעברתי במהלך השנים. (אולי יום אחד אספר לכם את קורות העמותה מאז תקומתה,) ולו רק כדי להגיע ולהרגיש כמו "כלה ביום חופתה", כפי שנאמר כאן. ניפלא לראות את כ ו ל כ ם. החבורה הניפלאה והתומכת, האוהבת, האיכפתית. אני עדיין לא מדברת על מטעמי הגורמה שהיו כאן היום. (רק בשביל זה כדאי היה לבוא) ולחוג יום הולדת לליז בשמחה מכל הלב. והיה בעבר מי שהציע שניסגור את העמותה מפני שאין מספיק אנשים אכפתיים. מזל שלא שמעתי בקולו ואני עדיין כאן בשבילכם ובשביל כל מי שזקוק לי בכל שעה משעות היום והערב ולעתים גם הלילות והשבתות. אך אל דאגה , גם אתם פה בשבילי. כי מה הייתי עושה בלעדיכם? אני היום עשירה כפליים: פעם משפחתי הביולוגית החמה והאוהבת והניפלאה, ופעם שנייה - אתם משפחה גדולה חמה ואוהבת. תגידו לי, מה הייתי עושה בלעדיכם? אוהבת את כולכם. שפכתי קצת את לבי בפני המשפחה, מה? גם לי מותר, נכון? שבת שלום. שביק

היה נפלא...

היו לי המון היסוסים לפני שגמלה בי ההחלטה להגיע... אבל נהנתי,התרגשתי,התפעלתי... חששתי שארגיש קצת "בחוץ"...אבל הרגשתי ממש טוב בין אנשים חמים,סובלנים שכל כך רוצים לאהוב... העולם היה נראה אחרת אם היו עוד אנשים כמותכם... תודה שנתתם לי להרגיש חלק מכם
.

למעלה