בקשר למפגש אתמול..

magav25

New member
שבת שלום והרבה אושר תקראו!!!../images/Emo51.gif

מזל שיש אותכם תמיד שלמים עים עצמכם ברוך אתם מלטפים את מתריי אהבתכם איזה מזל אתם מביאים אותי מראים לי את עצמי באור חדש אתם ממלאים לי את החלל הריק בלב אתם מרפאים את ריגשותיי את משכיחים לי את הכאב מאירים לי את לילותיי ניצחתי אתכם את הכול אתם אנשים מקסימים ונפלאים והחיים רצים לי בראש לילה ויום מצאתי את הבית החם הזה האחרון שיצליח זה יהיה אתם ככה לימדו אותי להאמין עכשיו שאתם נוגעים בשמים מי זוכר את השנים יצאתם גדולים מהחיים אוהב אותכם שבת שלום והרבה אושר ואהבה ותצאו לבלות בחיוך רחב ותראו לכולם משמע אני חי משמע אני קיים החיים יפים ומופלאים ואין כמוהם תגידו לעצמכם כול בוקר אין כמו החיים אני אוהב לחיות ממני יוני מחדרה האוהב אותכם מאוד

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gifשבת שלום

רק רציתי לדעת איך היה היום במפגש שם במרכז. מקוה שהיה נחמד וחבל שלא יכולנו להגיע לאכול איתכם בטוחה שהיה טוב וטעים. להת ושבת שלום יעל מהדרום
לכולם

אופטימה

New member
שלום והתנצלות

שלום משפחה מקסימה באמת שהתכוונתי להגיע למפגש היום, ואני מקווה שהיה יפה וכולם נהנו. כל השבוע הייתי אצל אח שלי בשדרות - הוא סטודנט לקולנוע במכללת ספיר והיה את "פסטיבל דרום" לסרטי סטודנטים. בערבים היה בניצנים יום הסטודנט עם המון הופעות וכיף גדול. מאוד מאוד נהניתי אבל לא ידעתי בדיוק מתי אחזור, כי גם יום שישי בבוקר היה אופציה, עד הרגע האחרון. אז מצטערת, אבל היה לי טוב קצת ניתוק מהעולם שלי ומהמחשב - חוץ מהעובדה שנפלו לי 2 קסאמים חמש דקות מהבית..... אוי זה היה מפחיד.... אוהבת, מירב

רחלי691

New member
היה 10, אבל קצר...............

היי לכולם, אין לי מילים לתאר את הרגשתי בעקבות המפגש היום. היה מהנה, מעניין ומרגש. לצעירים שבחבורה, הלוקים בטוראט: אתם פשוט מדהימים. לכל אחת/ד מכן/ם החן שלה/ו ואתם העדות כי "יכול נוכל לו" לטוראט הזה. אלין את מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר לא לשאוב כוחות כשנימצאים בנוכחותך. שולחת לך שוב חיבוק חזק! לכל ההורים שבינינו, אין ספק שמפגש כזה הוא פורה ונותן כוח לבאות. היה מאלף להקשיב בסבב לכל הסיפורים המרגשים של כל ילד וילד. בדרכי הבייתה חשבתי לעצמי ש... מזל שהילדים האלה נולדו לנו!!!!|ומזל שיש את בת-שבע, ד"ר מיקי ואת כולכם כאחד, ללא יוצא מן הכלל!!!סדגש| הרבה כוח לכולנו ושתהייה שבת שלום. דרך אגב, היה קצת קצר. לא הספקתי לפטפט עם כולם וכבר "חטפו" אותי לטרמפ. בהזדמנות זו תודה לתיקי וזיו על הטרמפ. לא יכול היה להיות טוב יותר מזה, גם כי נסעתי איתכם וגם כי ישבתי ליד אלין. רק ירדתי מכם ולפתע הופיע מולי דבר כזה עם הרבה גלגלים ואסף אותי הבייתה. תודה לכולכם ואני כבר בציפייה למפגש הבא!!!!

הלנה

New member
הי אופטימה ופורום יקר../images/Emo24.gif

באמת התצטערתי שלא באת. אבל לא נורא אני בטוחה שיהיו עוד הרבה הזדמנויות והעיקר שעשית חיים. אני מתפלאה שעד עכשיו אף אחד עוד לא סיפר על המפגש המדהים שהיה לנו (כנראה כולם חזרו עייפים אך מרוצים), אז אני אתן סקירה קצרה. קודם כל, הדבר הכי טוב שקרה זה שהכרנו הרבה חברים חדשים, חלק ממש חדשים וחלק שהכרנו דרך הפורום - GALFISHI, אמיר אמיר 12, רחלי וקודם כל אמא. כמו תמיד זה כיף להכיר את הפרצופים שמאחורי השמות. הגיעו גם מהצפון הרחוק גלית (השגיא) עם התינוקת המקסימה שלה, ואלין שגרירת הכבוד שלנו, ורחלי כבר אמרתי...הפעם עשינו סבב היכרות של כל החברים, כל אחד סיפר על עצמו והקשר שלו לטוראט, נשאלו שאלות, ולמדנו כרגיל מנסיונם של אחרים. חוץ מזה, חגגנו לליז (אמא של אריק) יום הולדת, שחל בדיוק היום. גולת הכותרת כמו תמיד - התבשילים המדהימים של אלונה... הפעם היא פינקה אותנו במרק קובה עם אורז (שהכינה אילנה, אשתו של משה מלמן), חוץ מזה היו עוד מתאמים ועוגות, בורקסים והכל כיד המלך. ואפילו נשאר לנו זמן לשיחות "קבוצתיות", לצחוקים ולהכרויות אישיות. כמו שאני תמיד אומרת, היה נפלא ונשארנו עם טעם של עוד.... עד הפעם הבאה. שבת שלום לכולם

מזל טוב ליז../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שמחה שנהנתם
מקווה לפגוש אתכם במפגש הבא (ובפעם הבאה אני באה ב100% בגלל שאני לא לומדת
)

mazy

New member
מזל טוב ליז המקסימה../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

הלנה

New member
מזל טוב ליז ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך! דפדפתי בספר, הוא מקסים ואני מודה לך מאד, את מקסימה! הלנה

שביק

New member
../images/Emo141.gifליז היקרה ../images/Emo65.gif

ברכות חמות ליום הולדתך. מאחלת לך את החיים הכי טובים. נחת מהבן היקר שאת עושה הכל כדי לעזור לו ולשפר את איכות חייו. מכל ליבי
שביק

שלום ברוכה השבה יעל מהדרום../images/Emo39.gif

מה שלומך? איך סיימון? מקווה שכל המשפחה בסדר..היה מפגש מקסים הרבה הרבה חברים חדשים הצטרפו אלינו. מקווה בפעם הבאה שתוכלי להגיע - שבת שלום!

למעלה