בקשר למעטפה

פלוריסיינטה

אין לי שום דבר נגדך כבת אדם (אבל בקשר לסידרה..טוב נו...) בכל אופן.. אני יודעת שחשוב לנצלש וכל החראטה הזאת אבל זה באמת מסובך שעה לחפש דברים בעמודים קודמים ועוד רבע הודעה לא תזיק... ואני מצטערת אבל גם את לא תמיד פונה יפה... ועוד משו... כל ההודעות האלה שאת עונה לכל אחד על ניצלוש וכאלה... זה גם לוקח המון מקום אז... תנצלשי ותחסכי.

סליחה, יש לך בעיה עם../images/Emo222.gif

זה שאני כותבת הרבה בפורום
מה, את מקנאה שאני יודעת יותר ממך ובגלל זה אני צריכה להיות אדומה בפורום
באמת שאני לא משוויצה אבל זה נשמע כאילו את מקנאה.. עזבי ת'אדומה החרא הזה אבל מה הקשר לזה שאני כותבת הרבה בפורום
ומה מתבכיינת

יההה

תפסיקו את הריב המטומטם הזה!!!!! זה שאת על כל דבר מגיחבה זה מעצבן אבל זכותך.... גם אני מריבה על המון הודעות! תרדו ממנה... אבל את לא צריכה להיות מגעילה!

amit the queen

New member
מה הקשר מקנאה??

לפחות לי יש חיים ואני לא כל היום תקועה מול המחשב!!!!!!!

תגידו,

והריב השטותי הזה, לא מציף את הפורום? או שזה בסדר? או שזה בסדר כי זה אתם?

רוני160

New member
שמת לב שאת חופרת

כולה אמרו לך שעם יש לך בעיה על תגיבי כי זכותו של כל אחד להגיב כאן (זה גם הדעה שלי) ואת חופרת לו, אלוהים אדירים מה הקשר שאת בת 10, למה נראה לך שזה מה שעשה לו את היום, לדעת שאת בת 10.... וזה שהוא אמר לך משהו הוא מדבר כמו חיה? אלוהים אדירים ושמת לב שרשמת לו בצורת רבים? הגבת למה שהוא רשמת ורשמת בלשון רבים-_-

shubee

New member
וואו..

את חתיכת ילדה מתלהבת בת 10 חנפנית שחושבת את עצמה מינימום מלכת העולם, את חושבת שרק את הכי מושלמת וכמו שהתגובה מעלי אמרה, שאין לך כח ללכת 1000 עמודים אחורה כדי להגיע לתשובה לבעיה שלך....ותאמיני לי שאני המון פעמים רואה התלוננויות שלך וקיטורים שלך בפורום. אז את מוזמנת לסתום ת'פה שלך.... דר"א, אין לי בעיה עם איך שדיברתי כאן, ומצידי תחסמו אותי לפורום אם זה לא יפה לדעתם...

DoRiNuS sMiNiA

New member
שמת לב כמה פעמים ציינת שהיא בת 10?!

אני מבינה שהגיל הוא היתרון היחידי שלך,היא דיברה איתך כמו בנאדם. אם כבר את זאת שחושבת שאת "מלכת העולם" את לא מסוגלת לשמוע משהו נגדך,ילדה קטנה.

shubee

New member
האמת ?!

האמת ??! שמתי לב...פעם אחתתתת .!!!!!!! ישר את מתחילה לכעוס !!!!!! יואו!!!! מה אתם רוצים ממני ?! אני בסה"כ בנאדם, כתבתי את הדעה שלי וכולם פותחים עלי ת'פה !!!! ה"ריב" הזה ביני לבין פלוריסיינטה, היה ביניינו, אפחד לא היה צריכה להצדיק אפחד... יופי, עכשיו יקומו החכמים וישאלו "למה לא עשיתם את זה במסרים???" יודעים מה ? לא יודעתתתתת !!!!!!!!!! באמת ! אין לי תשובה לזה !!!!

en li shem 7

New member
ממש לא רציתי להתערב

אבל למה שיגידו לך לכתוב במסרים?..או שבכלל יגידו לך משהו

shubee

New member
כי...

כי כתבתי שה"ריב" היה ביניינו, ולא כותבים שיחות אישיות בפורום...

metorefet23

New member
לדעתי היא אחלה ילדה בת 10

אולי הזדקנתי, אבל לא ידעתי שילדים בני 10, אפילו בעידן של היום מפותחים כל כך ולמרות שבהתחלה די הופתעתי מההודעה הדי מתרעמת שלה התרשמתי כשהיא אמרה שהיא בת 10, אני לא זוכרת את עצמי בת 10 כזו בוגרת, היא נשמעת מתוקה, ואת בחורה בת 17 את לא מתביישת?! עוד שנה את מתגייסת וככה את מדברת לילדה בכיתה ד'? לדעתי היא צריכה ללמד אותך איך להתנהג...

shubee

New member
מה ????

לא אמרתי שאני בת 17.... אני גדולה ממנה סה"כ בשנתיים...

וגם לזה לא שמים לב.. ../images/Emo11.gif

אוקי, לא להעלב. אבל הי, שמעת על ניצלו"ש? יכלת גם לפתוח הודעת תלונות ואז אפחד לא היה מתנפל עלייך. גם יכלת לענות לה בצורה תרבותית, כזאת שלא הייתה גורמת לנו לחשוב "הנה ילדה שסיימה את כתה א'" אז את ב-ו', נכון? המורה ללשון לא לימדה אותך על סימני פיסוק? (וכן, אני יודעת ש-"יכל" לא תקני, אבל הי, אין לי כוח לתקן.)

שאניה

New member
באמת.. מה זאת האנוכיות הזאת?

הוא בא שאל שאלה ואת פשוט מתפרצת עליו אני אישית לא ראיתי את הבעיה הזאת פה הוא רצה לקבל תשובה מהמנהלים - כרגע את לא נראת לי כחולה במיוחד אז אין לך שום זכות לבוא ולדרוש מאנשים פה אני לא ראיתי אותו בא ומקטר הוא שאל שאלה אם זה הגיוני וזהו באמת לא אכפת לי בת כמה את תפסיקי להשתלט פה כאילו כולם חייבים לך פה משהו..

JiBit

New member
../images/Emo45.gif

גו שאני! וואי רק עכשיו שמתי לב: "גמאני מכורה לגרביים... או שבעצם זאת רק אני שמכורה?
(השורה באדיבות חיבצי בע"מ
)"

למעלה