בקשר למעטפה

shubee

New member
ממש...

אז כנראה שאת לא מכירה אותי אם ככה את חושבת, רק שתדעי שאני גדולה ממנה רק בשנתיים...אני גם די קטנה...וזה ממש מעצבן ! כולם פה מתחילים לפתוח עלי את הפה כאילו אני הרגתי אותה !!! מה כבר עשיתי ?!! רק אמרתי את דעתי, רק אמרתי שלדעתי היא חנפנית, ילדה קטנה ועוד כל מיני דברים...אז ככה אני חושבת ! ואני יודעת שהמון אנשים יגידו עכשיו "את בכלל לא מכירה אותה" ו"למה את סתם שופטת אנשים לפני שאת בכלל מכירה אותם??!!" וזה לא נכון...טוב, סבבה, אולי קצת הגזמתי באיך שהגבתי אליה...אבל גם היא...להגיד שאני הילדה הקטנה פה ?! מישהו שאמרה לי "את זאת שהתחלת" אומרת לי שאני מתנהגת כמו ילדה שנולדה היום...ואתם יודעים מה ?! אני לא הולכת לשכנע אתכם שאני צודקת...אני פשוט שמה את הזין שאין לי עליכם...תחשבו מה שאתם רוצים.

שמה זין שאין?../images/Emo28.gif

אז אין כלום.פשוט לא צריך לריב זה הכל לא ניצן ולא את זה פורום וצריך לעזור אחד לשני בכיף.

shubee

New member
מה ?...

לא הבנתי כ=ל=ו=ם ממה שאמרת... וה"שמה זין שאין לי" הכוונה שאני שמה זין...אבל בגלל שאני בת, אין לי זין...אז אני שמה את הזין שאין לי...

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifעזבי אותה.

היא אפילו לא ראויה להתייחסות.

אה חוחוחו נבהלתי../images/Emo28.gif

אף אחד

אף אחד כאן לא נגדך... (לפחות אני לא)...... פשות זה הורס את הפורום אם מדברים ככה כאן!

amit the queen

New member
מה אתם רוצים ממנה???

היא בסך הכל אומרת לה להפסיק להעיר על כל תגובה "למה לפתוח על זה שרשור חדש??" נמאס!!!!!!

shaharnn

New member
את בת 12 ואת יורדת על ילדה בת 10???

זה לא נראה לך מטומטם

יאללה מה קרה לכם אתם?

מוציאים עלייה את התסכול של החיים שלכם בגלל שלא מצליח לכם במשחק. גאד תתבגרו,היא יותר מבוגרת.

shubee

New member
מה ??

לא הבנתי...למי את מדברת ? על מי אנחנו מוציאים תסכול ? מי יותר מבוגרת ? על מי את מדברת בקיצור ??....

amit the queen

New member
מאמי אתת התחלת הכלל

בזה שאת חייבת להגיב על כל דבר ולהעיר לנו לא לפתוח הודעה חדשה!! שימי לבב שאפח'ד בפורום כבר לא סובל אתת זה!!!!

shubee

New member
אהה...

אה, נכון...לא מתחנפת...ממש לא... טוב אני ת'זמן שלי הפסקתי לבזבז עליך... ילדה מסכנה, מושפלת, עלובה וטיפשה...

הרגת אותי מצחוק..../images/Emo222.gif

אתה צריך לקרוא את הספר אימה של "צמרמורת", "שעון הקוקיה הארור".. זה בדיוק מה שקורה לך..

amit the queen

New member
......

קודם כל אני בת וזה ממש לא קשור שאת בת 10 זה פשוט מרגיז שעל כל הודעה כמעט את אומרת שלא צריך לפתוח בשביל זה הודעה חדשה... תהיי רגע אמיתית ותגידי לי אם על כל בעיה שיש לך את תלכי לחפש בכל העמ' הודעה שכבר פתחו על זה???? את יודעת שלא........ גמאני לא רוצה לריב עם אפח'ד פהה אבל זה ממש מעצבןןן!!!! תאמיני לי שאת ממש מתבכיינת וחוצמזה יש לי שאלה אחת קטנה אלייך.... יש לך חיים מחוץ לפורום הזה??אם הייתי סופרת את כל התגובות וההודעות שלךך תאמיני לי שהייתי מגיעה להרבה....הרבה מאוד!!!!! אז די כל הזמן לשלוח הודעות כאלהה את לא שמה לב שאפח'ד פה לא סובל את זה?!?!?!??!

למעלה