בקשר למסך הזהב....

pompii

New member
לא יודעת אם שמלה אבל...

החלק העליון של מה שהיא לבשה מזכיר לי את המורה שלי לספרות

../images/Emo23.gifלסופי מזל טוב!!!../images/Emo39.gif

לסופי הנהדרת!!! המון המון מזל טוב לרגל זכיתך במסך הזהב...אני יודעת כמה קשה עבדת כדי להגיע לזה ובאמת מגיע לך. אני מאחלת לך שתמשיכי להצליח ושנזכה לראות אותך בעוד הרבה תוכניות...אוהבת אותך המון המון המון!!!!

תגידו....(זה בקשר לפספוסים)../images/Emo6.gif..

מי באים משחקני "לחיי האהבה" היום לפספוסים?

אוי באמת אולי תשרשרו?אל תנצלו את זה

שאני נחמדה אתכם....זה עדיין לא אומר שאתם יכולים לכתוב מה שבא לכם...בסדר?אז בבקשה תשרשרו.

pompii

New member
כן אבל אורנית....

השרשורים פה עצומים, תראי לאיזה אורך הם מגיעים אי אפשר להשאיר את השרשורים האלה כל הזמן, הם מעצבנים כבר, ולא מוקפצים בכלל. צריך גם לפתוח הודעות חדשות לפעמים....פעם בחודש, בשנה....
דרך אגב- כדאי לכם לראות מחר לחיי האהבה, מחר זה הפרק שסמדר תופסת את דורון ורונה שלנו באמצע פעילות גופנית

חחחח פעילות גופנית........

והם כן קופצים,מיכל דואגת להקפיץ אותם.וזה הרבה יותר מסודר ככה.מובן שאפשר ואפילו מומלץ לפתוח הודעות חדשות,אבל שיהיו בעלות תוכן שקשור לפורום,ולא תוכן שמתאים יותר לצ´אט.ברור?

SofyTofy

New member
אורנית ומיכל!

ראיתם לאיזה אורך הגיעו השירשורים של מיכל? פתחנו לכל משחק שירשור חדש בכוונה, אחרת יש בלאגן, ובמקום שהשירשורים יעשו סדר, הם רק עודים בלאגן-וזה בכלל לא עוזר! ככה שצריך לשרשר לנושאא כלשהו אבל לא להפוך כל נושא לנושא כללי (למשל אם יש שני משחקים, כל משחק יהיה בנפרד נושא חדש, ולא כל המשחקים ביחד!). השירשורים הארוכים האלה, מבלגנים, מעצבנים והורסים!

אתי15

New member
היה פצצה!!!!!!

קודם כול המוקדמות הזכירו כול הזמן את יהודה והטקס בכלל כול הזמן זיהיתי אותו בקהל הוא היה כזה יפה!!!!!!!!!!!! סופי הייתה חמודה אבל היה נראה לי שהיא הייתה קצת עצובה לא? ובפרס של לחיי האהבה שכולם עלו אז ראיתי את דניאלה והיא מזה השמינה מזה הדבר הזה???? בקיצור היה אחלה טקס כול מי שמגיע לו לזכות זכה ובזמן שהכריזו על יהודה קפצתי כמו משוגעת עד שאבא שלי נבהל (חחחחחחחחח) והתוצאות היו צפויות מראש!!

עדי18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני קפצתי כשאמרו שהוא זכה....חחחחח וכן באמת דניאלה השמינה, מה זה אמור להיות?!

אוקיי אבל זו לא אני שעושה את

את השרשורים האלו,אלא מיכל.אני רק אומרת לאנשים לשרשר,אני לא משרשרת במקומם.מיל היא המנהלת כאן.לדעתי המטרה של השרשורים היא לשמור שהודעות חשובות לא יעברו דף,כדי שכולם יוכלו לראות אותן.

actress

New member
ירדן מספיק אם התלונות מי רצה לשרשר?

להזכירך ואת פותחת באמת כל פעם הודעות חדשות שאת יודעת שאפשר גם לשרשר וזה ממש מממש ממש מממש מציק אז כל עוד את לא משרשרת למקומות הרצויים אני רצה אחרייך ומשרשרת את ההודעות ותאמיני לי שרשור משחקים הוא בהרבה יותר טוב מכל 5 דק´ הודעה על משחק שאת פותחת ככה הכל מאורגן ומסודר

55

New member
טקס מסך הזהב

תראו אם כל הכבוד שיש לי לסופי צדקה -היא באמת שחקנית טובה אבל יעל הדר יותר טובה ממנה ויהודה לוי הוא באמת שחקן טוב אבל מתי אטלס יותר טוב ממנו מה אתם אומרים?

סוטרא

New member
אני אומרת לא נראה לי

אני לא אוהבת את יעל הדר ולפי מה שעכשיו ראיתי הקטע שהיא בכתה לא היה הכי מצויין. לגבי מתי אטלס אני מסכימה,אבל גם יהודה לוי משחק מצויין. ועובדה:תראי את "יוסי וג´אגר",זה מצחיק אבל חלק באמת האמינו שהוא הומו\בדיחה טובה.

סוטרא

New member
אגב מה עם נתי רביץ למה שוכחים אותו?

הוא גם מקסים ושחקן מצויין. היתה תוכנית יפה היום.

אני חושב דווקא

שדניאלה שחקנית גדולה, וגיל פרנק ה"שחקן" בעצם רובם שיחקו ממש יפה, שכחתם את איריס גם היא שיחקה ממש יפה, ליעל הדר היה תפקיד קשה שלא גרר אחריה אהדה, אז באופן טבעי היא לא ממש אהודה, מתי אטלס שיחק ממש יפה, אבל יהודה לוי יותר ממנו, וסופי צדקה שיחקה טוב, אבל גרפה אהדה מעצם התפקיד שגילמה, לכל דבר יש את הסיבה שלו בסה"כ הטלנובלה היתה טובה והשאירה רישומה על הרבה אנשים ותמיד יש מי שיבחרו בו יותר מכולם ככה זה בכל דבר בחיים, וכמו שיש אנשים יש דעות ועובדה שהבחירה היתה פתוחה לקהל הצופים והם בחרו בסופי ויהודה, משמע שהגיע להם בסופו של דבר, אז אם אנחנו חושבים אחרת זה לא ישנה את התוצאה וצריך לקבל אותה ב"אהבה" ל"חיי האהבה"

למעלה