בקשר למסך הזהב....

SofyTofy

New member
טקס מסך הזהב../images/Emo124.gif

מה שלומכם? באתי לעדכן אותכם-לנו יש שלוש נצחונות (בערך). סופי ניצחה
(
חבל על יעל הדר ועל דניאלה וירצר-אבל זאת סופי! ואני מאושרת!). יהודה ניצח
(
חבל על גיל פרנק ועל רפי תבור-פחחח... אבל זה יהודה! ואני מאושרת!). וכמובן- הניצחון הגדול של הערב
לחיי האהבה זכתה בפרס הטלנובלה
.
אלא היו העידכונים שלי, הוידאו שלי התקלקל, גם הכרטיס טלוויזיה-אוף. אבל לא נורא, כל עוד יש ניצחונות, אני מאושרת! נ.ב. מישהו ראה את החבר החדש של סופי? הוא חמוד!

pompii

New member
ואללה??

פעם ראשונה שאני רואה אותו כן הוא חמוד הם לא דומים בכלל, גם אני חשבתי שזה חבר חדש או משהו...

dor302

New member
מטומטמים

מה הם זכו סיטי טוואור כופלת את לחיי האהבה בטוח בטקס היה מכור יו אני לא סובל את השחקנים האלה ואת יהודה ההומו המטומטמם הזה ואת הכבשה הספי הזאת אילנה אביטל כופלת אותה פי מיליון שלא נדבר על מירי בקיצר הטקס היה זוועה ומכור מראש!!!!!!!!

"הבחור החמוד" הוא אח שלה, נרי.

חבר שלה??!?! לא בדיוק...
אבל - איזה חתיך!!!!!!!!
יהודה לוי, תזהר, יש לך מתחרה קשה!! LOL!!

pompii

New member
היידד ללחיי האהבה!../images/Emo24.gif

אמנם הכל היה צפוי מראש אבל ואוו איזה אושר חבר´ה וכולם צריכים להודות לנו שאנחנו הצבענו בהם, לפחות 10 פעמים כל אחד מאיתנו
סופי היתה מקסימה, רק מה היא לבשה?....לא משנה... יהודה היה ממש חמוד, פשוט מקסים, אבל חבל על גיל שלו לדעתי מגיע הפרס יותר ואני הצבעתי לו
בכלל, מישהו ראה אותו שם? וכל השחקנים המדהימים של לחיי האהבה, במיוחד מתי שניסה לשכנע את כולם לבוא לעלות, ראיתם? ודניאלה שהשמינה משום מה
ועמרם החמוד שעמד מאחורה כולם היו הכי חמודים בעולם ועשו אותנו מאושרים!
לחיי האהבה, אתם גדולים!

עדי18

New member
חחחחח סליחה שאני נזכרת להגיב

על הכל עכשיו...פשוט לא יכולתי להכנס לפה עד עכשיו אז רציתי להרים כוסית (חחח) של
בשביל הסדרה שלנו, שזכתה וגם לכבוד יהודה(איזה בונבון!) וסופי, שזכו בטקס, כל הכבוד!!!

עדי18

New member
ראיתם את השחקנים בקהל?

ראיתי שם את איריס מרטינז(אתי...), שלומית, יהודה(מלא פעמים..), סופי, מתי... וזהו נראה לי... באמת לא ראיתי שם את גיל פרנק בקהל, מישהו יודע אם הוא היה? דרך אגב הייתי באולם שעשו את הטקס בשתי הצגות!!! פעם אחת ב "מרי לו" (כשפגשתי את יעל דואני) ופעם אחת ב "בוסתן ספרדי"...סתם שתדעו
בקיצור היה אחלה טקס!! ושוב כל הכבוד ללחיי האהבה ולשחקנים שזכו!!!

לחיי האהבה-

לחיי האהבה לקחו וכל הכבוד, הגיע לטלנובלה הזאת לזכות במקום ראשון סופי צדקה גם לה כל הכבוד היא היתה מקסימה ליהודה לוי כיפק שיחק אותה, אבל אני בחרתי בגיל פרנק בשביל דודה שלי ואני יודע שהיא תהיה עצובה ,ואני אישית עדיין חושב שהגיע לו מקום ראשון,אבל זה מה שיצא ותמשיכו לגעת באושר ולשתות לחיי האהבה

pompii

New member
גם אני חושבת

והצבעתי לגיל פרנק אבל זה גם בגלל שרציתי לראות אותו סוף סוף בטלויזיה, שיגיד משהו, כי לא רואים אותו ויהודה כבר נמאס, הוא נמצא בכל חור!טוב...לא נמאס...אבל בכל זאת...

עדי18

New member
אגב ראיתם גיא פינס היום בערב?

היה על מסך הזהב....אם לא כדאי לכם לראות מחר.... מראיינים את יהודה, סופי, ואפילו יש איזה קטע מצחיק עם יעל הדר...חחחח

1טופיפי

New member
נכון אני ראיתי...

ראיינו את יהודה המתוקי... איזה חמוד!!!!!! ובאמת הראו את יעל הדר... לא הראו אותה בטקס בכלל

לפומפי

אני חושב שהיה מגיע לגיל מקום ראשון, כי הוא שחקן ענק, שלא תביני אותי לא טוב, יהודה משחק מאד יפה, אבל גיל יותר, רק מה ליהודה יש יחסי צבור יחצנות אוהבים אותו כי הוא באמת בחור נחמד, וגיל התרחק מהכל, לפחות נבחר בחמישיה גם משהו לא?, אבל צריך לדעת לקבל את ההחלטה וזה מה שאני עושה! אותו הדבר סופי המשיכה להתפרסם והיא באמת מקסימה, ואני חושב שדניאלה שיחקה ממש טוב, אבל התרחקה מאור הזרקורים, כך שהבחירה נשארה לסופי ויהודה.

בסמך הזהב סופי הייתה מהממת../images/Emo140.gif

היא מה זה מתוקה אין כמוהה בעולם היא פשוט לוהטט היא מתוקה לאללההההההההההההההההה יפהההההה מהממת שווה

ברכות לבביות לסופי צדקה והשאר!!!!!

היא עשתה את זה!!!!!!! GO SOFI GO SOFI!!! איך יכולתי לשבת בשקט ולא לכתוב כמה מילים לזוכים בטקס "מסך הזהב" ובאיחור לבחורה שאני אישית מאד אוהבת ומעריכה עד השמיים- סופי שלנו!!! אני מאחלת ברכות אין סופיות ולבביות לסופי צדקה שזכתה הערב בפרס "השחקנית הטובה ביותר", זה רק הוגן שהיא תזכה, אני מברכת אותה מכל הלב כי זה מגיע לה יותר מלכל אחד אחר, היא עבדה בשביל זה קשה מאד ועל המאמץ הזה ועל כל שהיא נותנת 100% מעצמה לנו, תמיד נהנתי ממנה על המסך וגם בחיים, היא הראתה לנו כישרון והרבה חןואני מאושרת הערב שהיא זכתה! זה סמל על האהבה הרבה והתמיכה שהיא מקבלת מאיתנו, המעריצים שלה שתומכים בה לכל אורך הדרך. אמרתי לה "את עוד תזכי"...היא אמרה לי שהיא מקווה והיום דברי הוכחו כאמת! מזל טוב סופיל´ה!!!!!!!
גם המון ברכות ליהודה לוי
שזכה בפרס "השחקן הטוב ביותר", אני הצבעתי לו כי אני חושבת שמגיע לו בהחלט לזכות על מאמציו הרבים ועל עבודה נפלאה, באמת שנהנתי ממנו ועל כישרון מדהים שהוא הראה! ברכות לסדרה "לחיי האהבה" השולטת שזכתה הערב גם בפרס "הסדרה הטלנובלה הטובה ביותר" אין מילים, זה פשוט ככה צריך להיות, אהבתי את הסדרה והיא נתנה לי המון הנאה! ואחרון חביב - ברכות ל"הכספת" שזכתה!!!! כל מי שרציתי שיזכה, זכה בסוף!

יאללה, ברכות לסופי והשאר...נו!! +

רגע אני שמעתי משהו איזה הערה על מה שסופי לבשה - רק להגיד שממש אהבתי את מה שהיא לבשה היום, שמלה (או מה שזה לא יהיה) מקסים!!! תמיד אני אוהבת את הבגדים שלה! ישר כוח!!! GO SOFI!!!!

שחררר

New member
טוב אז ככה......

מזל טוב לכל מי שזכהההה בעיקר ללחיי האהבה!!! ת´אמת שמאוד רציתי שדניאלה תזכה בפרס השחקנית הכי טובה אבל ידעתי שזה לא יקרה....טוב בכל זאת אני שמחה בשביל סופי, היא הייתה מאוד חמודה אבל באמת מה זה הבגד הזה? וחוצמזה....ראיתם את מתי? איזה מתוק הוא היה עם התלתלים האלה.... וחבל שאת דניאלה כמעט לא ראו. היא באמת השמינה וגם לבשה את אותם בגדים שהיא לבשה במסיבת סיום של לחיי האהבה אבל בכל זאת היא הייתה מאוד יפה. טוב זהו.....בקיצור מזל"ט לכולם ובהצלחה שיהיה להם. יווו אני עדיין מתרגשת מהטקס חיכיתי לו בערך חודשיים.

למעלה