בקשר למסך הזהב....

שימקי

New member
תמונות מטקס "מסך הזהב"

היי חברים, הנה לכם תמונה של יהודה לוי, שקיבל את פרס "השחקן הטוב ביותר בטלנובלות/אופרות סבון", כמו שאנו יודעים גם סופי צדקה זכתה, וגם הטלנובלה בעצמה זכתה בתואר "הטלנובלה הטובה ביותר"... אני העליתי לכאן תמונה של יהודה לוי בלבד. רוצים עוד תמונות? כנסו ללינק המצורף, זהו אתר לחיי האהבה, שנמצאים בו תמונות של הזכיות מהטקס והם עלו לאתר כשעה לאחר שידור הטקס בטלוויזיה... תהנו....

אתי15

New member
בקשר למסך הזהב....

דבר ראשון זה ביום שני ודבר שני בתבל דיגיטל יש כתבה מיוחדת על מסך הזהב וכתוב שלחיי האהבה מובילה ואחריה סיטי טאוור..... (רק לידע כללי)

שחררר

New member
גם בת דודה של חברה שלי הייתה

ואיזה כיף לה! גם היה לה כרטיס למאחורי הקלעים והיא דיברה עם כל השחקנים. ולא שזה אמור לעניין אותכם אבל היא כזאת חמודה, כששמעתי שהיא הולכת ביקשתי מחברה שלי שתבקש מדניאלה לחתום לי והיא ביקשה!! איזה כיף יש לי חתימה של דניאלה

בהצלחה לסופי צדקה!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני מחזיקה לך אצבעות מתוקה!!

SofyTofy

New member
../images/Emo50.gif ל...

לסופי, יהודה, לחיי האהבה בכלל ו... כל השאר שאני אוהבת. קדימה, מי שעוד לא הצביע, להצביע ומהר! תעזרו!

pompii

New member
היי סוטרא מה המצב? אני כאן

ועכשיו יאשימו אותך שפתחת הודעה חדשה!
דרך אגב, אם כבר פתחת אז אל תשכחו לראות את מסך הזהב ואת המוקדמות ב7 ורבע!

1טופיפי

New member
היי...

היי ורד היי שלומית! אתם כאן? באמת שלומית צודקת אל תשכחו לראות היום את מסך הזהב ואת המוקדמות.

אתי15

New member
מוקדמות מסך הזהב לא בשבע

זה בשש וחצי ומסך הזהב בשמונה וחצי

1טופיפי

New member
אני גם חשבתי אבל...

כתוב בפנאי פלוס בלוח השידורים שזה ב-19:15 אבל תראו גם בשש וחצי ליתר ביטחון...

talkedmi

New member
אולי אני יצליח להשיג כרטיסים......

ידיד שלי מנסה לסדר משהו עם אבא שלו שלחברים שלו יש כרטיסים לא יודעת משהו כזה למרות שלא נראה לי שאני ישיג בסוף אב לא משנה

למעלה