בקשר למסיבה !

de roy

New member
ברחובות יש רכבת

ומשם זה 3 דקות נסיעה לראשון אם זה בראשון אני מביא לפחות 15 איש!!!!!!!!!

haim9798

New member
כמה תשובות לבוריס עם הקו

יש לך תחנה ביבנה , וברחובות שאלו התחנות הכי קרובות שעולות לי לראש שאוטובוס מיבנה או רחובות עולה בסביבות ה 8 9 שקלים וחוץ מזה אם אתה בא איתי ליבנה אולי נסדר לך הסעה בלי אוטובוס ... :)

Mad-DawG

New member
אחלה בחלה

ראשון לציון זה מקום טוב, ואני אגיע. אני אשמח לעזור אם אני אוכל. במידה ותרצו עזרה, צור איתי קשר.

kalipto

New member
מעריך את העזרה של כולכם !

בזכות אנשים כמוך ועוד הרבה שכבר שהגיבו פה, שרוצים לעזור אתם מרחבים את הסצנה, תיהיה מסיבה מעולה ! ואם אתה רוצה לעזור - העזרה היחידה היא להפיץ את הידיעה על המסיבה, כדי שכולם יוכלו להנות ! תודה על העזרה ! KALIPTO

אני בא........אני גם גר בראשון

ואני יכול לדאוג שיבואו כמה אנשים ואם אתה רוצה אתה יכול ליצור איתי קשר באייסיקיו 96990844

mc mystic

New member
אחי אתם גדולים

עשית לי עכשיו את השבועיים עמוסי הבחינות.:))))))))))))) לפי דעתי תתחיל באמת בקטן בתל אביב, לפי הרושם שם תמשיך לרשל"צ, אבל הסיכויים ממש ממש טובים שאם תרימו את ההפקה בראשון, יבואו פול אנשים ומי יודע אולי הסצינה תגדל משמעותית כשאנשים ישמעו שיש מסיבה ברמה כזאת אז יבואו ויתפסו, אני כבר מצפה בהצלחה:)

mc mystic

New member
אחי אתם גדולים

עשית לי עכשיו את השבועיים עמוסי הבחינות.:))))))))))))) לפי דעתי תתחיל באמת בקטן בתל אביב, לפי הרושם שם תמשיך לרשל"צ, אבל הסיכויים ממש ממש טובים שאם תרימו את ההפקה בראשון, יבואו פול אנשים ומי יודע אולי הסצינה תגדל משמעותית כשאנשים ישמעו שיש מסיבה ברמה כזאת אז יבואו ויתפסו, אני כבר מצפה בהצלחה:)

kalipto

New member
עוד עידכונון קטנטן...

אז ככה יש סיכוי שהמסיבה תיהיה או ביום שישי הבא ! (כן שמעתם טוב ! שישי הבא !) או בעוד שלושה שבועות מהיום אני מחר ידע יותר.. אז כרגיל: אני מדגיש: כלום עדיין לא סגור, לא תאריכים, ולא המקום. אני רק מדווח על החדשות האחרונות ישירות מפיו של המארגן ! אם זה יהיה ביום שישי הבא, נעשה מן ישיבת יחצנים קטנה באמצע השבוע, כדי לתת לכם הזמנות, פוסטרים או כל מה שקשור למסיבה.. לעוד פרטים, אלי לאי-מייל מתי שתרצו - [email protected] שוב, תודה ל - כ ו ל ם !!! KALIPTO

Curly

New member
ראשון זה פצצה!!!

לי ראשון הרבה יותר נוח ככה שאני בעד. וגם קרוב לי יותר אז פצצה. טל

mc-yan

New member
סבבישיין , אם זה בראשון אני שם !

ואגב יהיה שם אופן מייק ? mc-yan b.s.r.b crew

kalipto

New member
אני לא רוצה להבטיח שום-דבר אבל..

מכיוון שאני יתקלט יכול ליהיות שכן, אני לא הייתי שם הרבה זמן, אבל עשו שיפוצים במקום וסוף סוף יש שם במה די גדולה) אבל אני כנראה מחר הולך לשם עם המארגן ובעל-הבית לפגישה רצינית ואני אדווח, אם הבמה מרווחת מספיק, אני אדאג לזמן מסויים במסיבה של אופן מייק, אבל אני לא מבטיח עד שלא אראה את המקום בעצמי (יכול ליהיות שהבמה לא גדולה, או שמשהו אחר יצוץ נראה.. בכל מקרה שאדע אודיע לכולם. אבל אנשים בבקשה תפרטו מס" זה יעזור בספירה שלפחות נדע כמה אנשים מהפורום יהיו, פרטו כמה חבר´ה אתם בערך זה באמת יעזור. שוב, תודה על ההתענינות והאכפתיות של כולם ! כ-ב-ו-ד KALIPTO

mc-yan

New member
מבין אותך !!!ואגב ....

אני אישית מציאה לתת לשמועה זמן להטפשט ברחבי הסצינה כדי שתהיה הצלחה במס" האנשים שיבואו ובגלל זה לא כדאי לך ביום שיש הבא !!! סתם מחשבה ..... mc-yan b.s.r.b crew

kalipto

New member
גם אנחנו חשבנו על זה אבל..

זה לא ממש משנה הרבה, כי אם זה עוד שלושה בועות אנשים באותה מידה יכולים לשכוח מזה, או פשוט לו יוכלו.. אבל זה לא משנה הרבה כי אתם פה (כל אנשי הפורום, ובכלל הסצנה עצמה) מפרגנים, וזה רק מחזק את הידיעה על המסיבה לפחות במסיבה.. שוב, כלום לא סגור מחר אדע עוד פרטים.. הכל יכול להשתנות, המקום והתאריך. תודה על התגובות אנשים, בריא על כ ו ל ם ! KALIPTO

גם אנחנו חשבנו על זה אבל..

תשמע אם אתה רוצה שיבואו הרבה אנשים אל תפרסם את ההודעה רק בפורום הזה ,תפרם גם בפורום של השבק´ס ובפורום של התוכנית של לירון וקוואמי "גוועיץ´" וככה יותר אנשים ידעו על זה ויבואו. כבוד גדול על היוזמה.

kalipto

New member
תודה על הרעיון...

אני מעריך את העזרה, והעריך יותר אם מי שרואה את ההודעות בקשר למסיבה, פה בפורום " שלנו " ויוכל לעזור להפיץ בשאר הפורומים אני באמת יעריך זאת, תודה מראש !!! * רק הערה קטנה: אל תציפו פורומים רק תדאגו להכין אנשים בקשר למסיבה, אתם יכולים לתת להם את האי-מייל האישי שלי כדי שיפנו אלי עם כל שאלה בקשר למסיבה. KALIPTO

D_M_X

New member
בראשון? אחי אני מביא חצי רמת-אליהו

רק שיהיה בלי הופעות ואופן מייק!!!! ר-ק----מ-ו-ז-י-ק-ה_!_!_!_!_!_

**yoav**

New member
סבבה...

למרות שזה טיפה רחוק לי... אם תהיה לי הסעה ואנשים לבוא איתם אני שם!! אני מניח שנבוא איזה ארבעה אנשים... בכל מקרה ממש כבוד כבוד ועוד פעם כבוד על היזמה PEACE יואב

זה מצויין!

רק לא בידיוק הבנתי מתי מתכננים את זה! אבל בראשון זה אחלה וגם המחיר אחלה! וזה שגם ל16 פלוס יתנו להיכנס זה אחלה! אפילו שאני בת 18 הקיצר... מתי?? נלה

למעלה