בקשר למסיבה !

kalipto

New member
בקשר למסיבה !

אז ככה כרגע דיברתי עם המארגן, ואני כבר מעורב יותר עכשיו, דיברנו על מקום, אני כפי שהבטחתי מנסה לארגן הופעה.. שום דבר לא סגור. יש לנו מקום ניסיון בת"א שהוא די קטן (סיגנון הג´י) וישנה עוד אפשרות למקום שאני אישית תקלטתי בו, והוא מהמם ביופיו ! הוא גם מכיל יותר מ- 300 איש בכל קומה !!! תחשבו - מקום ענק, יום שישי, רק מוזיקה שחורה !!! מה דעתכם ??? הקאטץ´ היחידי הוא שזה בראשון ! (לדעתי זה לא משנה כי זה עדיין מרכז הארץ, מי שנוסע מהעיר שלו לת"א שיתפוס את כיוון ראשון אותו העיקרון) אני מדגיש שוב: המקום אינו סופי, אך לדעתי מי שיראה את המקום שבראשון יאהב אותו מאוד, פשוט תיהיה שם הפקה הרבה יותר מקצועית מכל הבחינות ויהיה מקום בשפע ! ובקשר לגילאים בינתיים 16+ אבל מי שפחות ורוצה להגיע אני מבטיח שלא נעשה בעיות אני בשבוע אפרסם טלפון, שבו האנשים הקטנים מגיל 16 שרוצים להכנס יטלפנו ונרשום אותם ! אני אפתור ת´בעיה על תדאגו ! אני רק צריך ממכם תגובות, אם זה כן יהיה בראשון (ולא בת"א) תשרשרו מי בא, מי לא בא (ואם אתם באים עם כמה חבר´ה תבואו בערך ?) מצטער אם אני מבקש יותר מדי אך, ככל שתתנו יותר פרטים, אנחנו נוכל להרים מסיבה יותר טובה ! תודה מראש, נא לשרשר ! כ-ב-ו-ד KALIPTO

יההההההההה מאן!!!!!!!

אני ראשלצ"י ואני מבטיח לך שאם תעשו מסיבת 16+ בראשון מה שלי אישית נשמע כחזון אחרית הימים, אני אישית אביא משהו כמו 10 אנשים איתי, ולדעתי אפילו יותר!!! אם אתה עושה שם מסיבה אני אשמח ליחצ"ן תיצור איתי קשר באי מייל : [email protected] גדול!!!!! אני תומך מאוד מאוד ולדעתי יש לזה סיכוי מעולה להצליח ולחבר´ה שיבואו מהפורום אני מוכן לפגוש ולהדריך! Alex - שמח בטירוף

kalipto

New member
עוד פרט קטן..

לאלו שלא מבינים בקטע של הפקת מסיבה (גם מסיבה קטנה) אני ידגיש שבשביל 50 איש לא שווה להשכיר מקום כזה (אני מקווה שאתם יודעים שלא זול להשכיר מקום ברמה כזאת גבוהה !) אז אני צריך לדעת כמה אנשים בערך יהיו ולכן שאלתי מי יבוא ועם כמה כל אחד יבוא לעשות מן ספירה כללית. שוב תודה ! KALIPTO

m.n

New member
גדווווווווול ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

סוף סוף ראשון! זה באמת מרכז ולא תהייה בעיה להגיע העיקר שהמסיבה תהייה מוצלחת אני מבטיחה לבוא ואני בטוח מביאה איזה 10 חברות! נשמע אחלה מקום כל הכבוד!!!

Ghost-Buster

New member
אני יבוא...

איפה המקום בראשון? ואני היה בן 16 בקרוב מאוד(עוד חודש ויומים). אני גם מוכן לעזור ליחצן...תיצור קשר(ICQ:76878871) נימרוד

MC ROEE

New member
כנ"ל

רק שלי יש עוד חצי שנה 16 ועוד דבר נסה לקצץ במחיר הארנק שלי מתחיל לגדל כבר עובש בתוכו בגלל השימוש שאני עושה בו

ICANNt

New member
לפי דעתי אם אתם חוששים בהתחלה

מכמות האנשים שיגיעו שדי הגיוני שלא תרקיע שחקים בהתחלה (ע"ע השאדו) אז עדיף ללכת על המקום הקטן יותר בג´י ואם רואים שהעסק גודל אז לעבור לראשון ולא ישר ללכת עליו כי גם בת"א יש יותר סיכוי שיגיעו אנשים כמוני למשל

Aspasheshet

New member
מסכים איתו.

אם אתה תבנה מגדלים באויר ,אתה תפסיד הרבה כסף. תעשה את המסיבה הראשונה במקום זול ונגיש מקסימום את השניה במקום הטוב יותר. אין לי מושג אם אני אוכל להגיע לראשון אבל ת"א ,למה לא?

למה קשה לך להגיע לראשון?

לא כל מסיבה צריכה להיות בתל אביב! סך הכל לא תצליח המסיבה אז לא נורא סך הכל מסיבה אחת... לבנתיים נלה

fred -18

New member
אחלה של דבר

זה באמת אחלה אני בן 18 אומנם ככה שבעיה לא תהיה לי אני מיבנה שזה ממש קרוב ואם יש בראשון אני בא בטוח עם לפחות 4-5 חברה זה יהיה אחלה באמת כבוד אח שלי והנה סתם האי סי שלי 105453785 אבי

Moca Sambo

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני שנים מחכה למסיבה בראשון בבקשה אני שם 100 אחוז ועוד רבים מראשון שבד"כ לא יכולים לסוע לת"א חבל לוותר על כזאת הזדמנות

BoR|S

New member
תגובה

דבר ראשון אני צריך לדעת אם יש רכבת לראשון, אם יש אז אני שמה
דבר שני, כמה בערך יעלה כניסה? דבר שלישי כל הכבוד על היוזמה! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
אוקיי...

מה העיר הכי קרובה לראשון שיש לשם רכבת ואיזה אוטובוס מהעיר הזאת מגיע לראשון ומה המחיר שלו? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

Ghost-Buster

New member
הסבר

אני חושב שלוד, שאתה מגיע אתה צריך ללכת או לקחת קו601 (לא בטוח תברר במודיעין אגד)או לקחת קו אוטבוס שמגיע לתחנה מרכזית בלוד ומישם מוניות שרות קו 25 דרך בית דגן(25-30ד´ נסיעה)או קו247 דרך באר יעקוב. אני לא כול כך בטוח לגבי קו 25 מתחנה מרכזית בלוד. מקווה שעזרתי, נימרוד.

לכל העצלנים מת"א : הצעה

אוטובוס מראשון לת"א עולה 7.40 ש"ח לא נזק גדול לכיס תסכימו איתי , מונית עולה כ70 שקל אם נוסעים 4 חבר´ה גם נזק לא נוראי לכיס , אם המסיבה ביום שישי אפשר להגיע בשלוש ארבע לראשון , יש ליד הבית שלי אחלה פארק שאליו אפשר להביא נרגילות ושטויות , או מקס אפשר לעשות בגן העיר מפגש וככה להעביר את הזמן עד המסיבה ואז ללכת או לנסוע לשם במונית בגרושים אם המסיבה תעלה 40 שקל אז בכלל נפלא.... מה אתם אומרים? מפגש בראשון לפני אם תהיה מסיבה? אני מוכן לארגן תודיעו לי מה אתם חושבים Alex

למעלה