בקשר למדיטציה

בקשר למדיטציה

היתה תקופה שניסיתי לתרגל אותה בערך 3 חודשים, כל יום הייתי יושבת ומחכה כבר שהיא תסתיים, ניסיתי את כל הסוגים אני לא מצליחה פשוט לא מצליחה ולא משנה כמה שאני אתרגל לא ראה לי שאצליח והכל בגלל המחשבות שלי שלא מרפות והקפיצות שלי לכל מיני נושאים במוח. המסקנה היא שאני לא אצליח להכנס למצב מדיטטבי. ולכן באה השאלה שלי האם ניתן לבצע כישופים גם ללא המדיטציה? איך ניתן לאסוף אנרגיה בדרך אחרת? מה אפשרלעשות שיעזור (חוץ מלתרגל מדיטציה). האם יש איזה כישוף שיכול לעזור לי לעדות מדיטציה, או איזה סגולה. בכל מקרה ממש התיאשתי.. אשמח אם תעזרו לי שנושא.. תודה :]

לדעתי

תמשיכי להתאמן על מדיטציה. איך את עושה מדיטציה? את יכולה לפרט את השלבים שאת עושה? תנסי להתמקד במשהו אחד ספציפי. בקו מחשבה אחד בלבד. אז יכול להיות שבהתחלה תצליחי להחזיק אותו 2 דקות ואח"כ 4 ולאט לאט תצליחי יותר.. ככה זה.. בכישוף את צריכה להביא את עצמך למצב שאת מרוכזת אך ורק ברצון הספציפי שאת רוצה שיתגשם שזה אומר לשמור על קו מחשבה אחד רצוף. אם את אומרת שהמחשבות שלך קופצות אז איך תצליחי לחשוב אך ורק על מה שאת רוצה במשך זמן ממושך? את חייבת להתאמן בשביל זה מדיטציה היא הדרך להביא אותך לזה... זו עבודה קשה אין מה לעשות. (שורה אדומה למעלה) בהצלחה

התשוקה לתוצאה

אני מאמין שזה מה שמפריע לך. את חושבת על המדיטציה בזמן המדיטציה, ויש בך ציפיה ותשוקה לתוצאה הרצויה - וזה מה שהכי מפריע למדיטציה. בואי ספרי לנו איך את עושה מדיטציה, ונוכל אולי לתת טיפים. ולא, לא חייבים לעשות מדיטציה כדי להצליח בכישוף. בקישור למטה קישרתי למאמר שלי שמדבר על "התוואי המתומן" שסוקר בקצרה 8 דרכים לשינוי מצב המודעות. תקראי, תמצאי איזו דרך נראית מתאימה לך - ותחקרי עליה.

Nizzan Cohen

New member
יש לך המון דברים לחשוב עליהם ?

מעולה. שבי, ותחשבי עליהם. תתרכזי במחשבות שלך שיושבות לך בראש. תהרהרי. זו גם סוג של מדיטציה. כשתסיימי לסקור את המחשבות שלך - תוכלי לנסות לנקות ת'ראש ממחשבות.

המחשבות...

תודה על העצות, אבל ניסיתי כבר הכל. נכון חלק מהמחשבות שלי הן לגבי התשוקה להצלחה אך גם רבות אחרות, ואם אני מתחילה לחשוב על דברים שמטרידים אותי המחשבות האלה לא מסתיימות... אין יל דרך אחת לעסור סמדיטציה ניסיתי הרבה מאוד דרכים: זאנן, מנטרה, הרבה דמיון מודרך, להתרכז בנשימות.. אך זה לא עוזר , בזמן המדיטציה המחשבה העיקרית שלי זה שאני כבר רוצה שהזמן יעבור ו"המדיטציה" תסתיים. כמו כן אני עושה את המדיטציחה תמיד עם מוזיקה נלווית.. והמוזיקה לא מפריעה כי היא עדיפה על פני הרעש מהסלון.. האם כולכם עושים מדיטציות? אם כן איזה? ואיך אתם מצליחים? נ.ב קראתי את הכתבה של של התאווי המתומן.. תודה :]

למעלה