בקשר ליציאה לקצונה

fabian

New member
בקשר ליציאה לקצונה

היי אני מפעיל מחשב בשיזפון, עדיין לא יצאתי לקורס ולא בטוח בכלל שאני אצא ורציתי לדעת תוך כמה זמן מתחילת השירות אפשר לצאת לקורס קצינים ומה צריך לעשות בשביל לקבל את זה ? ואם זה שראיתי קב"ן בלי שהוא הוריד לי פרופיל אלא רק קבע שאין לי אופי של לוחם, יכול להשפיע על היציאה שלי לקורס קצינים

יהיה לך קשה מאד לצאת

לקצונת קשר (שלא לדבר על מחשבים) ללא קורס 0והסימול הנלווה עליו , ללא קשר לפרופיל / קב"ן

fabian

New member
לא בטוח שאני לא אצא לקורס

הקטע הוא שאני כבר יודע את כל מה שהם יכולים ללמד בקורס והרבה יותר מזה אז לא כ"כ משתלם להם להוציא אותי לקורס... מה אתה אומר נלחץ עליהם שיביאו לי ? וכמה פז"ם צריך בכלל בשביל לצאת לקצונה ?

אחשלי, לא משנה כמה גאון תהיה

אתה חייב סימול מיקצוע. שמעתי על איזה הנפצה שאפשר לעשות הכשרה בדיעבד , יעני אתה מקבל סימול מיקצוע ללא קורס. קשה לי להאמין, ביחוד לא סימולים נחשבים יחסית כמו מפעיל מחשב, או מפעיל מערכות, אבל שווה לבדוק. וחוץ מיזה - בטח שתנסה לצאת לקורס - קורס בבסממח זה בית זונות, ולא מפריע אף פעם ברזומה איזה תעודה קטנה של בסמח (אפילו עם זה רק מפעיל מחשב) רק קח בחשבון שעם הבסיס משקיע עליך כסף בקורס הוא יתקשה להיפרד מימך לטובת בה"ד 1

יניב100

New member
קצונה

כדי להתקבל לקצונה צריך שאחד מהדברים הבאים יקרו,לפחות זה מה שאמרו לי בטירונות וגם עכשיו איפה שאני משרת,והם: 1.שירות של לפחות 4 חודשים בתפקיד. או 2.חייבת לעבור תקופה של חצי שנה מגיוסך לצה"ל. עכשיו לגבי היציאה תבקש מהמפקד האישי שלך לצאת הוא חייב לאשר לך אם עמדת בקריטריונים הנ"ל. לגבי קורסים בטופס שממלאים ליציאה לקצונה יש סעיף שבו צריך למלא את הקורסים שעברת עד לרגע אותו אתה ממלא את הטופס.אני לא יודע מה החשיבות של סעיף זה,אבל יתכן שלא תוכל לצאת לקק"צ רק בגלל זה.אם אתה רוצה תשובה יותר מיקצועית תשאל את השליש שלך,ואם הוא לא יודע,אז שיברר לך.

למעלה