בקשר ליום רביעי, 15/6 באותו יום לומדים או לא? (זה בדיוק יום אחרי היום האחרון של חופשת שבועות)
I infinity0 New member 10/6/05 #1 בקשר ליום רביעי, 15/6 באותו יום לומדים או לא? (זה בדיוק יום אחרי היום האחרון של חופשת שבועות)
S supernama New member 10/6/05 #2 המממ אין לי מושג.. שכבת י' לא לומדת כל שבוע הבא כי ישר אחרי חופשת שבועות יש לנו יומיים חופש לפני בגרות בלשון.. אבל לפי מה שאני יודעת- ראשון שני שלישי זה חופש שבועות ורביעי כבר יש ביצפר..
המממ אין לי מושג.. שכבת י' לא לומדת כל שבוע הבא כי ישר אחרי חופשת שבועות יש לנו יומיים חופש לפני בגרות בלשון.. אבל לפי מה שאני יודעת- ראשון שני שלישי זה חופש שבועות ורביעי כבר יש ביצפר..
M MaScArA GirL New member 10/6/05 #6 תגיד תומר וכל שאר האנשים, אתם חרשים!? חזרו על זה לפחות 394385948 פעם בכיתה. אולי הגיע הזמן לנקות אוזניים? כן, לא לומדים ביום רביעי, או בכל יום אחר בשבוע
תגיד תומר וכל שאר האנשים, אתם חרשים!? חזרו על זה לפחות 394385948 פעם בכיתה. אולי הגיע הזמן לנקות אוזניים? כן, לא לומדים ביום רביעי, או בכל יום אחר בשבוע
ל לולה הגדולה מכולן New member 10/6/05 #7 אבל (ויש אבל גדול) יש השלמות בלשון ביום רביעי מעשר עד שתים עשרה (אחרי המבחנים החוזרים).... (כך שבעצם אפשר להגיד שיש קצת לימודים...)
אבל (ויש אבל גדול) יש השלמות בלשון ביום רביעי מעשר עד שתים עשרה (אחרי המבחנים החוזרים).... (כך שבעצם אפשר להגיד שיש קצת לימודים...)