כאבים נוראיים בהסרת שיער בלייזר
שלום לכולן/ם, היום התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר באחת הרשתות הגדולות, בשיחות הראשוניות נאמר לי שבעקבות היותי בהיר עור (לבן לגמרי) ובעל שיער שחור ועבה, הטיפול יהיה מוצלח מאוד ומועט בכאבים, לכן במקרה שלי הוחלט לא להשתמש במשחת אלחוש אלא במערכת הקירור ה"מיוחדת" שמאוד התאכזתי לגלות שהיא בסך הכל ציור שפולט אוויר קר, דבר שכמעט ולא עוזר מפני שהכאב הוא אך ורק ברגע הפולס, ונעלם שניות אחרי. הגעתי לטיפול, בוצעו ההכנות, גילוח וכו' ואז נכנסתי לטיפול. הרופאה החלה בגב התחתון שם כמעט ולא היו כאבים, ממש, היה פנטסטי בלתי מורגש, לאט לאט היא התחילה לעלות לגב העליון, ואז החלו כאבים מזעזעים, פשוט כאבים נוראיים, וגם ההרגשה הפסיכולוגית מאוד קשה, אתה מרגיש כאילו פשוט מחוררים את גופך, דבר שמעצים את הכאב מאוד. לאחר מספר נסיונות עם ירידה בעוצמות, לא יכלתי לסבול יותר את הכאב, היא ניסתה להגביר את הקור, אז גם לשווא, הכאב היה פשוט כל כך נורא שבאותו רגע לא הצלחתי לחשוב אפילו על כמה שזה יהיה כיף בסוף, וכמה רציתי לבצע את הטיפול, וכמובן המחיר הגבוהה ששילמתי, כל אלה פשוט התגמדו לעומת הכאבים הנוראיים האלה. הרופאה אמרה לי שעליי לחזור עם משחת אלחוש להמשך הטיפול. 1) ברצוני לדעת האם זה ייתכן שהכאבים כל כך גדולים, כלומר, זה לא נראה הגיוני שאדם צריך לחוות כאבים כאלה! 2) האם משחת האל חוש יכולה באמת לגרום לתופעות קשות? 3) האם זה מסוכן למרוח את משחת האלחוש על פצעים פתוחים?, מפני שאחרי הגילוח היום היו לי הרבה פצעונים שדממו 4) האם ההבדל הוא גדול בעזרת משחת האלחוש? 5) האם ישנן טיפולים או דרכים אחרות שבאפשרותי לדרוש ע"מ להפחית את הכאב? דבר נוסף שאני מעוניין לשאול, חבר שלי שמטופל ברשת גדולה אחרת, סיפר לי שאיפה שהוא מטופל ישנו עדכון תוכנה למכשיר שמפחית מאוד את הכאבים, ויוצר רק הרגשה של חום, האם מישהו יודע פרטים יותר מדוייקים בנושא? בתודה רבה רבה מראש גיא!