בקשר לטיפול IPL ומשחת אמלה

m e 3 3 3

New member
אפילציה - עזרה ../images/Emo13.gif

אודה מאוד לכל מי שיודע על אפילטורית טובה באזור ראשון לציון \ נס ציונה והסביבה

TheSiXPounDeR

New member
כאבים נוראיים בהסרת שיער בלייזר

שלום לכולן/ם, היום התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר באחת הרשתות הגדולות, בשיחות הראשוניות נאמר לי שבעקבות היותי בהיר עור (לבן לגמרי) ובעל שיער שחור ועבה, הטיפול יהיה מוצלח מאוד ומועט בכאבים, לכן במקרה שלי הוחלט לא להשתמש במשחת אלחוש אלא במערכת הקירור ה"מיוחדת" שמאוד התאכזתי לגלות שהיא בסך הכל ציור שפולט אוויר קר, דבר שכמעט ולא עוזר מפני שהכאב הוא אך ורק ברגע הפולס, ונעלם שניות אחרי. הגעתי לטיפול, בוצעו ההכנות, גילוח וכו' ואז נכנסתי לטיפול. הרופאה החלה בגב התחתון שם כמעט ולא היו כאבים, ממש, היה פנטסטי בלתי מורגש, לאט לאט היא התחילה לעלות לגב העליון, ואז החלו כאבים מזעזעים, פשוט כאבים נוראיים, וגם ההרגשה הפסיכולוגית מאוד קשה, אתה מרגיש כאילו פשוט מחוררים את גופך, דבר שמעצים את הכאב מאוד. לאחר מספר נסיונות עם ירידה בעוצמות, לא יכלתי לסבול יותר את הכאב, היא ניסתה להגביר את הקור, אז גם לשווא, הכאב היה פשוט כל כך נורא שבאותו רגע לא הצלחתי לחשוב אפילו על כמה שזה יהיה כיף בסוף, וכמה רציתי לבצע את הטיפול, וכמובן המחיר הגבוהה ששילמתי, כל אלה פשוט התגמדו לעומת הכאבים הנוראיים האלה. הרופאה אמרה לי שעליי לחזור עם משחת אלחוש להמשך הטיפול. 1) ברצוני לדעת האם זה ייתכן שהכאבים כל כך גדולים, כלומר, זה לא נראה הגיוני שאדם צריך לחוות כאבים כאלה! 2) האם משחת האל חוש יכולה באמת לגרום לתופעות קשות? 3) האם זה מסוכן למרוח את משחת האלחוש על פצעים פתוחים?, מפני שאחרי הגילוח היום היו לי הרבה פצעונים שדממו 4) האם ההבדל הוא גדול בעזרת משחת האלחוש? 5) האם ישנן טיפולים או דרכים אחרות שבאפשרותי לדרוש ע"מ להפחית את הכאב? דבר נוסף שאני מעוניין לשאול, חבר שלי שמטופל ברשת גדולה אחרת, סיפר לי שאיפה שהוא מטופל ישנו עדכון תוכנה למכשיר שמפחית מאוד את הכאבים, ויוצר רק הרגשה של חום, האם מישהו יודע פרטים יותר מדוייקים בנושא? בתודה רבה רבה מראש גיא!

Lady in red2

New member
בקשר לטיפול IPL ומשחת אמלה

האם לדעתכם אפשר לעשות טיפול IPL ללא משחת אמלה באיזור המפשעה? לא הכל אלא רק קו הביקיני (עם מכשיר בימקס, אם זה רלוונטי). אני די מפחדת מהשימוש במשחה אחרי כל מה שאמרו עליה ואחרי מה שקרה איתה, וגם קראתי כאן בפורום שזה לא כ"כ משפיע תמיד, אז אולי זה אפילו לא שווה את הטרחה והסיכון? יש לציין שאני כבר שנים מורידה עם שעווה באיזור המפשעה ואפילו הצלחתי לעבור 2 טיפולי הסרת שיער באיזור הזה ללא אמלה, אמנם עם כאבים חזקים מאוד אבל עדיין בשלום, עם מכשיר IPL אחר (L-600). באיזורים אחרים בגוף כבר סבלתי מכונה להסרת שיער ואפילציה גם ללא המשחה (וואוו, ממש התעללות
). אז מה דעתכם? גם רציתי לשאול אם מישהו עבר טיפול IPL שלפני זה שמו לו ג'ל אולטרסאונד? האם זה טוב/רע/לא משהו?

tokit

New member
טיפול IPL לא אמור לכאוב בכלל

כך שממש קשה לי להבין על מה את מדברת.

Lady in red2

New member
הטיפול עם L-600 ללא אמלה כאב רק

באיזור המפשעה ולא באיזורים אחרים. עם המכשיר השני, בימקס, עוד לא התחלתי את הטיפול, אבל במכון הקוסמטי שהלכתי אליו נאמר לי שהם משתמשים במשחה, וחברות שמטופלות שם אמרו שהטיפול כואב.

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifאפילציה

שלום, שערי בהיר ולכן אני לא יכולה להוריד שיער בלייזר או באינפרה אדום. הקומסטיקאית שלי הפנתה אותי ל"אפילציה". רציתי לדעת מה זה בדיוק, האם זה כואב במפשעות והאם זה פתרון טוב? תודה!

sig11

New member
טיפול IPL אינו טיפול כואב

ולכן האמלה מיותרת כאן לחלוטין ואפילו מסוכנת. ה - L600 ידוע כמכשיר די כואב שאר המכשירים שיש היום בשוק לא כואבים כלל. על כל מקרה תמיד מורחים ג'ל אולטרסאונד קריר לפני הטיפול.

sig11

New member
כרגע הדעות לגביו די חלוקות

כנראה שימים יגידו

IPL כן כואב במפשעה מנסיון

אני סגרתי עם הקוסמטיקאית שלי על מפשעות (הכל)+בית שחי בIPL עם מכשיר לבלי 2 . בבית השחי אני כמעט ולא מרגישה כלום ומהתחלה זה היה ככה, היום היא כבר עושה לי על 20 שזה הכי גבוה. במפשעה זה היה בלתי נסבל, וכתוצאה מכך הפסקתי את הטיפולים. כבר הורדתי את כל השיער בשעווה שם ואני לא רגישה לכאב ובכל זאת כאב לי נורא. הייתי מציעה לך קודם לעשות טסט ואח"כ לסגור. הבעיה שאני עשיתי את הטסט רק בבית השחי ואי אפשר להשוות בכאב.

שירה59

New member
לגברים יותר כואב

גם בגלל שהשערות יותר עבות וגם כי הם יותר רגישים לסוג כאב הזה כנראה. אין מה לעשות, לייזר זה לא בלי כאבים. המשחה מפחיתה במעט את הכאבים, ייתכן שאצלך זה יהיה מספיק כדי לעבור את הטיפולים (עם כאב אבל נסבל). אני יכולה לומר שבאופן אישי אני עושה מפשעות בלי אלחוש וגם בלי הקירור - כואב אבל נסבל. קח בחשבון שלשים משחת אילחוש (עידף לקנות אמלה ע"י מרשם בקופת חולים - לבקש מהרופא משפחה) צריך משהו כמו שעה -שעה וחצי לפני ועל המשחה לשים ניילון נצמד (אלו הוראות השימוש) שזה לא הנאה גדולה. יכול להיות שבמקרה שלך זה שווה את ההתעסקות. בכל מקרה הדבר שהכי לא כדאי לדעתי זה להוריד את העוצמה - זה מפחית ביעילות הטיפול עד לרמה שזה יכול לגרום לכוויות בעור כי הלייזר לא פוגע בצורה מספיק סלקטיבית בשערה וגורם נזק לעור

N יxוe כלל

New member
סליחה שאני נדחפת..

לה'ו אבל מה הבעיה במשחה ששמים כדי להרדים ואז נליון ומחכים שעה ?! יש עם זה בעיה? ומזאת משחת אמאלה? שכולכם כתבתם כאן?. פשוט אני גם הולכת לעשות לייזר ובדקתי בנאטוראפיל ושמה כן משתמשים במשחה עם הנליון ..

sugar lips16

New member
אמלה זאת משחת הרדמה

אני משתמשת בה לאפילציה והיעילות שלה היא לא משהו.. המשחה דיי יקרה.. משהו כמו 100 + לשפורפרת דיי קטנה יחסית.. הקוסמטיקאית שלי אמרה שעל חלק מן האנשים זה משפיע מצויין ועל חלק פחות..

בנזיר

New member
אמלה עולה 17 ש"ח בקופת חולים לחברי כללית

אם יש לך קופת חולים ואת מבוטחת אמלה עולה משהו כמו 17 ש"ח ולא יותר בסופר פארם איפה שאת קונה כנראה עולה כמעט מאה שקל דבר נוסף המשחה היא לא משחת הרדמה אלא משחת אלחוש ויש הבדל די גדול

שירה59

New member
בעיקרון הן אותו דבר

בנטוראפיל משתשמים במשחה שרוקחים להם שיש בה 5% או 6% של חומר שנקרא לידוקאין שגורם לאילחוש שטחי מקומי (כלומר של העור) אמלה( Emla) זו משחה מסחרית שיש בה 5% לידוקאין. לכאורה אותו דבר. לפי דעתי יש הבדל - למה יכול להיות הבדל למרות שזה אותו חומר? זה חומר שמיוצר באופן סינטטי במפעל וההשפעה שלו נקבעת לפי רצת הניקיון שלו והאיכות (זה הרי מוליקולות ותלוי כמה הייצור מוצלח כך שמה יששי במשחה זה באמת כמה חומר אילחוש שאמור להיות עלי אמלה השפיע הרבה יותר מהמשחה שנתנו לי בנטוראפיל. אפשר לקנות אמלה בקופ"ח אם הרופא שלך מוכן לתת לך מרשם.

בנזיר

New member
אין צורך במרשם רופא בשביל אמלה

אין צורך במרשם רופא בשביל אמלה את הולכת לבית מרקחת מבקשת אמלה וזהו אם את מבוטחת קופת חולים זה עולה לך משה כמו שבע עשרה ש"ח אני עושה את זה כל פעם וקונה חבילות בשביל הטיפולים שלי

שירה59

New member
חבל להטעות - לא בכל קופה אפשר לקנות בהנחה

ללא מרשם. אפשר לקנות בלי מרשם ולשלם מחיר מלא. או לקנות עם מרשם בקופה ואז לקבל את ההנחה.

למעלה