בקשר לטיפול IPL ומשחת אמלה

תיקתקית

New member
תוספת לגבי המשחה

אני לא חושבת שטוב למרוח אותה על פצעים פתוחים כי ככה היא מגיעה למחזור הדם יותר מהר. זו רק השערה, אני לא רופאה, אני ממליצה לך להתייעץ עם הרוקח.

היי גיא

רוצה שלא יכאב לך, פשוט מאוד, תוריד פעם אחת בשעווה, אחרי זה כבר שום דבר לא יכאב לך
עכשיו ברצינות, אני עשיתי טיפולים בכל הגוף בעוצמות מאוד גבוהות, מניסיוני מטיפול לטיפול הכאב פוחת כי זיקיקי השערה מתים או משהו כזה, לאיזורים האינטימיים נעזרתי במשחת אמלה, המשחה מסופקת רק על ידי מרשם רופא כך שלא יתנו לך אותה במקום בו אתה עושה את הטיפולים, היא מאוד עוזרת היא מרדימה לגמרי את המקום כך שלאתרגיש דבר, לגביי בטיחות השימוש בה תתיעץ עם רופא..... בהצלחה

shragas

New member
גם אני מחליק ולא כואב לי בכללל

יש לי קוסמטיקאית קטנה וחמודה שלא שייכת לשום רשת הצינון הוא באמצעות ג'ל הטיפול ממש חוויתי ואני מפזז אליה פעם בחודשיים הגב שלי היה מלא תלתלים והוא או טו טו חלק לשביעות רצוני לא כל מה שמפרסם בגדול הוא אכן יעיל לפעמים עדיף לבקר בצרכניה השכונתית ולא לרוץ לסופרמרקט

nypdx

New member
אוי יואו יואווייי

איזו הגזמה!! אני עובר את הטיפולים וזה קצת כואב אבל לא להגזים!! בהצלחה!!

בלי האמלה לא הייתי מסוגלת לסבול אפילו חצי דקה

מודה מראש למי שהמציא את המשחה הזו, היא עוזרת לי מאוד !!! במיוחד במפשעות , בכל מצב צריך למרוח כמות רצינית כשעה -שעה וחצי לפני הטיפול והיא עוזרת בגדול ! נכון שעדיין כואב, אבל הכאב נסבל .. תחשוב אתה עושה טיפולים בגב אנחנו במפשעות.. מה יותר כואב ?? מה זה אומר עלינו כנשים ? חחחח נא להעריך !

בנזיר

New member
זה לא בדיוק נכון זה תלוי בצפיפות השיער

זה לא בדיוק נכון שבגב הכי כואב בתור אחד שעשה לייזר ונמצא בטיפולים האחרונים שלו בגב הכי פחות כאב לי וגם סטיסטית בגב הכי פחות כואב כי שם יש מספר קטן של ריכוז של שערות את אמת הכי כואב זה חזה ובטן שאלה אזורים בלתי נסבלים למרות שאצלי כבר אני לא מרגיש כלום כי השורשים מתים וחלשים אז כאשר אני עובר את הטיפול אני לא מרגיש כלום

בנזיר

New member
בתור אחד שעושה לייזר מערכת הקירור לא עוזרת

שלום שמי מאור וגם אני עושה לייזר באחד המכונים הטובים ביותר בארץ נקרא אסתטיק לייזר והמלצה שלי אחי אין כמו משחת אלחוש המערכת קירור זה חרטא תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר , דבר נוסף אין מה לעשות טיפולים ראשונים כואבים במיוחד באזורים מרובים שיער כי השורשים מאוד חזקים אני למשל אחרי אחד עשר טיפולים בחזה ובבטן לא מרגיש כלום יותר ממש כלום השורשים מתו כבר המלצה שלי רק משחת אלחוש

TheSiXPounDeR

New member
תודה רבה לכולם!

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות! אני רוצה להבהיר משהו לכל הבחורות האמיצות! :p: תחשבו על ההבדל בין טיפול אצלכן ואצלנו, בואו נגיד שגם במידה והכאב הוא נוראי באותה מידה, תחשבו שנגיד אצלכן זה לוקח נגיד 20 "פולסים" של הלייזר, תחשבו שבשביל לכסות את כל הגב שלנו, צריך 200 בערך!!! אז זה גם בעיה, כי מילא זה היה טיפול קטן, אז הייתי נושך את השפתיים, אבל שאתה עושה שלושה פולסים ומרגיש שעוד שניה אתה מת, ואז אתה אומר לעצמך בראש יש לי עוד 197 כאלה חחחחחח אתה כבר רואה את עצמך מת!!! סתם אבל אין מה להשוות מפני שכל אחד יש לו תגובה אחרת, צפיפות שיער שונה, עצבים שונים, עור שונה, ואצל כל אחד זה יהיה שונה אצלי חד משמעית זה היה נוראי, יותר נורא מכל דבר אחר שהרגשתי בחיים. אני מודה לכולם על התגובות, אני אשתמש במשחה בטיפול הבא ומקווה מאוד שזה יעזור, אשמח לקבל עוד עצות או שיטות שקיימות, במידה והשימוש במשחה לא יהיה מספק? ומה בנוגע לעדכון התוכנה של הלייטשיר? מישהו שמע על זה? שוב תודה לכולם!

כל הלייזר בולשיט השיער חוזר

הלייזר מדכא את השיערה בילבד ושלא ימכרו לכ סיפורים בליין שלי כל הבנות עושות לייזר ואין כמונו הטרנסיות נילחמות בשיעור יתר כל מכשיר חדש קפצנו עליו הראשונות>עברנו ממכון למכון כל ההבטחות שוות לנייר משומש הניזרק לאסלה>>לא מעבר משלמים סכומים סובלים מכאבים בדרך הרבה אנשים נושרים מהטיפול ביגל הכאב ואלה שנישארים חוזרים וחוזרים למילחה במרחאות שיום אחד אולי לא אצתרך לחזור לטיפול והשיער פשוט יעלם השיטה הכי נכונה להרחקת שיער לצמיתות היא במחט חשמלית מי שיכול ליסבול מוזמן אני חזרתי לשעווה פחות כאב ופחות אשליה שמביא עצבים ודיכאון בהצלחה

m e 3 3 3

New member
נכון - רוב השיער חוזר אחרי טיפולי לייזר

צאו מההאשליות אני עשיתי טיפולי הסרת שיער באמריקן לייזר במכשיר הלייטשר במשך שנים . לא שווה את הסבל והכאבים. מכרו לי אשליה שכל השיער ייעלם וללא כאבים. הכל שקרים !!! כל השיער חזר. לייזר מאוד מאוד כואב , השיער מורדם לכמה חודשים ואחר כך רובו חוזר. צריך טיפולים כל החיים ואז מתרחש אחד מן השניים הבאים : או שהעור שלך ייגמר (כתמים רבים, סימנים, הצטלקויות, מרקם לא אחיד של צבע ועוד) או שמתייאשים, כי כמה כבר בנאדם יכול לסבול. מדובר בטיפולים מאוד מתישים גופנית ונפשית כשהם לאורך זמן ועל זה הם סומכים. ואמריקן לייזר - לא להתקרב אליהם. מניסיון אישי + מלא מלא תביעות. הכי טוב זה קוסמטיקאית אישית שמטפלת ב IPL . IPL לא כואב, לא צריך משחת אלחוש, אבל צריך לזכור שלא על כולם זה עובד. הרוב יגיעו לתוצאות יפות מאוד אבל יש כאלו שעליהם זה לא יעבוד ורק ירדים את השיער לתקופה. צריך לעשות ניסוי ולבדוק. למעשה רק מחט חשמלית מסירה שיער לצמיתות.

Zoeiii

New member
אבל לא אומרים שלייזר יותר משפיע מipl בדר"כ?

כלומר של ipl יש אורך גל אחד בעוד שבלייזר משתנה ולכן לייזר בדר"כ עובד יותר טוב?

Zoeiii

New member
רגע , אז ipl גם יותר יעיל וגם פחות כואב

לא נשמע לי הגיוני אחרת למה כולם רצים לעשות לייזר?! ולמה רוב המכונים מציעים לייזר ולא ipl ואם אני לא טועה לייזר אף יותר יקר.. את בטוחה?

למעלה