בקשר לחתולה

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

itamr

New member
בקשר לחתולה

היי מה קורה|? רציתי לדעת מה התפקיד של החתולה "קיט" בסדרה כי היא כבר מהעונה הראשונה איתם והיה איזה פרק שהראו שהיא הייתה של איזה מכשפה אחת שנרצחה, נדמה לי שג´רמי רצח אותה. הא ועוד משהו איזה כוחות יש לפייג´? ועוד משהו קטן איך משיגים את הקטע שבין עונה 3 לעונה 4?

Hogo Oneil

New member
תשובות!../images/Emo58.gif

1) קיט קשורה למכושפות היא החתולה שלהן כוח השלוש! אחרים יסבירו לך פירוט יותר טוב עם יש כי אני לא בטוח למה היא 2) כוחות שלה הן אלטקנזיס+ארובינג שהן משולבים! כמו הכוח של פרו רק יותר יפה ואולי יותר חזק (מאוד ניראה לי שהוא חזק) ויש לה ריפוי וארובינג היא חצי מאיר לבן וחצי מכשפה 3) אי אפשר להשיג אומרים מה היה בעונה 4 אבל אני אספר לך מה יהיה ליאו בא מרפאה את שניהם הוא הצליח רק לרפאות את פייפר ופרו כבר היה מאוחר מידי! אז עונה 4 מראים איך פייפר כועסת עליו וכו´ פרק מאוד ממולץ פרק פצצה!

Ophel McNeil

New member
וול....

קיט היא חיית המחמד של הבנות, היא באמת הייתה שייכת למכשפה שנרצחה, ועכשיו היא שייכת לבנות. בעונה השניה והראשונה היה לה תפקיד די גדול, אבל אז החיה שמשחקת אותה מתה (אופס!) אז בעונה השלישית בקושי רואים אותה (פעם אחת רואים אותה ממוחשבת...
) ובעונה הרביעית לא רואים אותה בכלל. הכוח של פייג´ הוא כוח שווה! (ולא הוגו, עקרונית, הוא לא חזק יותר מטלקנזיס, חוזק הכוחות יותר קשור למי שמחזיק בהם). בכול אופן, הוא שילוב של אורבינג וטלקנזיס - היא קוראת לחפצים, והם באים אליה. קוראים לזה טלאורב. ואת העונה השלישית והרביעית אפשר להוריד באינטרנט, אבל אסור לדבר על זה בפורום, סורי.

Ophel McNeil

New member
פתאום קלטתי את השאלה

האחרונה, אז התשובה היא שאי אפשר להשיג את הקטע בין העונה השלישית לרביעית כי הוא לא קיים, לא צולם, נכתב, הוסרט, ואני בספק אם בכלל חשבו עליו. :)

Woogyman

New member
קיט מתה?!?!

למה לא מספרים לי כלום בבית הזה? (הייתי אומר פורום אבל זה נשמע יותר טוב עם בית :) רגע, מתי היא מתה? למה? כמה? ולמה לא מביאים פשוט חתולה אחרת שנראית כמוה? כל כך קשה למצוא?

Cole cohen

New member
מה?!

אתה רוצה להגיד לנו... שלא... שמת לב... לזה שקיט לא קיימת כבר עונה וחצי (חצי מהשלישית וברביעית)...

Woogyman

New member
שמתי לב[...]

אבל יכולות להיות לזה מיליון סיבות... החתולה לא חייבת למות

Woogyman

New member
אה ושכחתי לציין

בבקשה בבקשה אל תתחיל לשבור שורות באמצע משפט. אין דבר יותר מעצבן מזה. (חוץ מכאלה שלא שמים סימן שאלה בסוף שאלה, או שמתבלבלים עם "עם" ו"אם"
).

Hogo Oneil

New member
ממה???. להיגמל?????

מלעשות ככה? מה????........ בלה בלה בלה בלה.. בלה בלה בעעעע... הו מטו???? כן???

Woogyman

New member
מה עובר עלייך?...

אני לא רואה שום קשר לוגי בין המילים בהודעה שלך...

Ophel McNeil

New member
קיט מתה!

כלומר, השחקנית... לא הדמות :) לא שמת לב שהיא בכלל לא מופיעה בעונה הרביעית? בכל אופן, אם אני לא טועה (ואני מנחשת) אז קיט מתה בערך באמצע העונה השלישית, אני יודעת בוודאות שמתישהו באחד הפרקים בעונה רואים אותה - והיא פשוט ממוחשבת שזה מפחיד! מקורות (שאני קוראת להם מקורות רק בגלל שאני לא זוכרת את שמם) מוסרים לי שהמחליפה החדשה של קיט היא בכלל מחליף. אני רוצה את קיטי בחזרה!

Hogo Oneil

New member
קיט ז"ל../images/Emo58.gif

כולם מתים בסידרה הזאת אני ממש מסכים עם פיבי(סוף עונה 4 לפייג´) פיבי: אחרי כול מה שאבדנו זה לא שווה את זה! היא ממש צודקת!!!!!!!! במקומם כמה שזה כואב היתי מפסיק!

Woogyman

New member
אני בטוח שמתי שפיבי אמרה את המשפט ../images/Emo58.gif

היא חשבה על השחקנית ששיחקה את קיט (שעדיין חיה בעולם שלהם) ולא על אממ... אחותה?

Woogyman

New member
אז רגע, אם יש מחליף

למה לא רואים אותו? או שהוא בא רק בעונה החמישית? (אני דווקא חשבתי שקיט גם לא הסתדרה עם אליסה ועזבה :).

Woogyman

New member
היא הייתה ממוחשבת בפרק אחד...

אנחנו עכשיו מדברים על המחליף שלה. ושוב, תפסיק לחזור על דברים. כבר אמרו לי שהיא הייתה ממוחשבת. תודה. זה לא מצריך אישור נוסף ממך.

Ophel McNeil

New member
המחליף של קיט מופיע

בסוף העונה השלישית, אני משערת שב3X21. *לראות בשני עיניים זה טוב!*

למעלה