בקשר לחתולה

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

Woogyman

New member
באיזה פרק היא הייתה ממוחשבת?

אני זוכר שראו אותה בפרק 17, בפלאשבקים. שפייפר העיפה אותה מליד הדלת וגם בהווה באותו פרק אני חושב. אבל לא שמתי לב שהיא ממוחשבת...

Ophel McNeil

New member
כבר לא זוכרת...

היה איזה פרק שאחת האחיות הסתכלה עליה, נראה לי אחרי איזשהו פיצוץ כלשהו, וקיט סתם ככה בצד פיהקה (פערה את הפה, פיהקה, ווטאבר), והסתכלתי והעיניים יצאו לי מהחורים - אימאל´ה, המיחשוב!

p3

New member
נראה לי שזה היה...

כששדווו הגיע הביתה, והיא.... נו..... עשתה מה שחתולים עושים כדי להפחיד... וכן, ב- 3X21 הופיע חתול אמיתי, אז כנראה עליו את מדברת.

בלתזור

New member
מה?????../images/Emo35.gif

איך קיט מתה? זה לא יכול להיות! הייתי מאוד זהירה עם הכדורי אנרגיה שלי וחשבתי שליאו ריפא אותה....... זה לא פייר!!!

Phoebe again

New member
איך? את בטח נורא בשוק לאור העובדה

שצעקתי את זה בכל רחבי הכיתה היום... וחוץ מזה כדורי האנרגיה שייכים לי! (או.קיי אז הם לא...) ועשית את מבחן הכוחות?

SaberTooth

New member
הודעה לכל השרשור...

בסידרה קיט הוא זכר ולא נקבה. איך אני יודע את זה
בפרק שבו החתול/שד משרת/וואטאבר יוצא להרוג את המכושפות, מתי שהו בפרק פיבי אומרת: Well I will nevr get undressed in front of him again זה אומר לנו שקיט הוא זכר....

Ophel McNeil

New member
רגע! רגע!

ב2X03 מתייחסים אליה כאל בת! Phoebe: Where’s Kit? Prue: Uh ... Piper: There she is. There she is. אז מה היא?? דו מינית??

SaberTooth

New member
כבר החלטנו מזמן שיש חורים בעלילה...

כבר החלטנו מזמן שיש חורים בעלילה של הסידרה, אז אולי זה עוד חור או שאליסה פשוט שככה את השורות שלה ואף אחד לא שם לב...

luv kev 4ever

New member
שאלה

איפה אני יכולה לעשות את המבחן הזה שכולם מדברים עליו, זה שאומר איזה אחות אני ואיזה כוחות יש לי... כי אני לא מבינה מכאן כלום... אוהבת את כולכם, luv kev 4ever נ.ב איך אני מוסיפה חתימה קבועה?

Woogyman

New member
המבחן נמצא באתר שלי, בכתובת -

http://www.charmed.co.il . כשאת מגיעה לאתר המבחן נמצא בפינת "בחן את עצמך". אם יש בעיות תגידי לי. בשביל חתימה קבועה את צריכה להיכנס לחשבון שלך בתפוז ולעדכן שם את הפרטים.

למעלה