בקשר לחוק הקארמה

רק תום

New member
בקשר לחוק הקארמה

אני עדיין לא ניסיתי את הכישוף הראשון שלי אבל אני בדרך לעסוק במאגיה לבנה ואת השחורה רק אם אין לי ברירה, ואני שומע כאן כל מיני דיבורים על החוק הקארמה שכל פעם אתה מטיל כישוף לא משנה אם זה רע או טוב חוזר אליך פי 3 ואפילו פי 9 וכל מה שאני מנסה להגיד כאן האם מישהו הטיל כישוף למשל מי שעוסק כאן במאגיה שחורה אז זה חזר אליו וקרה לו משהו אז מי שעשה את זה וכנ"ל למאגיה לבנה האם באמת זה קרה??? אני רוצה לשמוע מי שעבר וקרה לו משהו טוב או רע אז שישלח לי מסר כי אני רוצה לנסות כישוף ואני רוצה לדעת מה ההשלכות והסכנות שיש בו... מכם: תום.

אני חושב שחוק הקארמה

הוא קישקוש בעיקרו. בסך הכל אני מאמין שאם אתה אדם טהור ו"טוב" לא מצפה לך סכנה. אם אתה אדם "רע" בין כה וכה תקבל את מה שמגיע לך, כתוצאה מכל דבר שתעשה. חוק הקארמה בסך הכל אומר שאתה מקבל מה שמגיע לך, אתה אוכל את הדייסה שבישלת. נניח שתינגח בסלע, אתה תשקיע אנרגיה כדי לישבור אותו אבל מה שתקבל זה חור בראש. הפעלת אנרגיה על הסלע וקיבלת את האנרגיה בחזרה. האנריה ששברה לך את הראש. מאגיה היא לא שונה. היא בסך הכל הפעלת אנרגיה. חוק הקארמה זה כמו שאמא שלך אומרת "זה יגמר בבכי" כשאתה משתולל עם אחיך הגדול בסלון.

למעלה