בקשר לזבקיקו

12אניהיא

New member
אתה יכול בכייף להזכיר את שם

המקום... כששמדובר בפירסום הכוונה היא מס' טלפון של המקום.

אתה צודק...

מוסיקה טובה ואוטנטית הבאה מהלב אין בה שקר ומי שאוהב מוסיקה ירגיש מיד את האיכות... אתה יכול לשמוע חליל רועים פשוט במרומי האנדים, באירלנד או רועה בגליל והוא ישמע כמו הדבר הנקי והטהור ביותר... כך גם הרבטיקו: פשוט, לא מתוחכם, טהור, ואמיתי. המוסיקה היונית העכשוית זה סוג של MTV ...היום פה ומחר מי זוכר? הכל נשמע אותו דבר, מוסיקה של 'תחנה מרכזית'... ועוד יותר נכון שהרבה מאתנו (כמוני למשל) באים מהקלאסי, מהבלוז, אופרה, וג'ז... לי אישית יש יותר דיסקים קלאסיים וג'ז מאשר יוונית... ואני יודעת שיש עוד כמוני בפורום!

yannhs

New member
צודק צודק

ועוד פעם צודק, ולא צריך להיות גאון כדי להבין שרמזת בדבריך לשעטנז המוזר שנקרא סטאלוס ואורן חן- הגיע מצב, שנגמרו להם השירים שכבר אומצו ע"י המוסיקה הישראלית אז הם התחילו לתרגם שירים חדשים בסיטונות (ד'ן אימה קלה, סגפאו קיטה וכו,). אורן חן כשלעצמו זמר מצויין אבל סטאלוס... באיזו שפה הוא שר? כי הוא נורא מבלבל אותי

12אניהיא

New member
אני יכולה להגיד רק דבר אחד

המוזיקה היוונית היא לא רק רמבטיקה יש בה כמה וכמה סיגנונות. אני לא שומעת כל כך רמבטיקה, ועדיין אני שומעת דברים קלאסיים ביוונית. גם היום ישנם זמרים שעושים לאיקה טובה וזבקיקו טוב ולא כל המוזיקה העכשווית היא MTV. סטלוס ואורן חן זה עניין של טעם אישי אפשר לאהוב ואפשר שלא, לדעתי מי ששומע יוונית אורגינלית לא יהנה מהם, אבל עובדה שהקהל הישראלי בכללותו אוהב אותם והם ממלאים אולמות.

למעלה