בקשר להצבעות.. חשוב

CitizenErased

New member
בקשר להצבעות.. חשוב

היי, אז חשבתי לקפוץ לבקר אם מישהו זוכר אותי
ראיתי שלקחתם את הרעיון של ההצבעות בגלגלצ מפורום MCR ואני חייבת להגיד שאני לא מבינה למה אתם עושים את זה. אתם שוכחים שיש הבדל מהותי בין 2 הלהקות... MCR, לפני נובמבר, מי בכלל הכיר בארץ? למה שיביאו לארץ להקה לא מוכרת? היינו צריכים להציק לגלגלצ במשך חודש עד שהם בכלל הוסיפו את השיר למצעד. ואז מן הסתם היינו צריכים להעלות אותו כמה שיותר גבוה כדי להעלות את המודעות אליהם פה. ובזה הצלחנו. אוונסנס לעומת זאת להקה מוכרת כבר שנים. למי זה משנה שיש להם עוד להיט במקום הראשון?... להגיד לכם את האמת, יש מגעים להביא את אוונסנס לארץ ואני לא אתפלא אם זה יקרה, אבל גלגלצ זה לא מה שמשנה לכם ברגע זה.. אלא אם כן אתם באמת נהנים שגלגלצ חורשים על התחת של השיר (אנחנו בפורום MCR דווקא רואים את זה בתור חסרון בעניין כי זה כבר מתחיל להגעיל) אם אתם עושים את זה כדי להביא אותם לארץ אז מראש אני אומרת לכם שאתם סתם מבזבזים לעצמכם את הזמן. מי מכם אשכרה שלח מכתב ללהקה מתי שביקשו כאן? תכתבו מכתבים, תשיגו עוד אנשים שיכתבו מכתבים. זה הרבה יותר חשוב. אוונסנס מצליחים בארץ והם בעצמם צריכים לדעת את זה. מאוחר יותר תעברו ללשלוח מכתבים לאמרגנים. תאמינו לי שזה ישנה פי מיליון יותר מאשר עוד מקום ראשון בגלגלצ. הם היו בעבר כבר במקום ראשון, הם באו?.. לירון.

TheRainMaker

New member
אה, והעובדה

שלMCR יש שיר במצעד שנלחם גם הוא על המקום הראשון, אין שום קשר להודעה הזאת, נכון? ואם MCR יטחנו וייחרשו בגלגלצ זה לא יהפך פתאום בעינייך למגעיל ומאוס, נכון? קיצר תודה על העצה החמה אבל לא תודה. נמשיך להצביע ולקדם את הלהקה בכל דרך שהיא, If you like it or not. שבת שלום:)

CitizenErased

New member
חח אוי זה היה לי כזה ברור שישר

מישהו יאשים אותי בזה... תסתכל כמה עמודים אחורה, תראה שאני כאן כדי לעזור לכם. ואגב, לידע כללי, אני בכלל לא מעריצה של MCR, הלהקה היחידה שאני מעריצה היא מיוז. הסיבה היחידה שאני אצליהם בפורום זה כדי לעזור להם להביא אותם לארץ. וזאת גם הסיבה שבאתי לכאן, כדי לעזור לכם. אני גם בונה בקרוב אתר רוק ללהקת בינלאומיות שMCR ואוונסנס יהיו חלק ממנו באותה מידה בדיוק. ואני באמת בעד להביא כל להקת רוק שאפשר לארץ. אני שונאת ששירים נטחנים בגלגלצ, בעיקר שירים שאני אוהבת. בין אם זה MCR או אוונסנס או אפילו מיוז, זה לא משנה, אני שונאת את זה. בפורום MCR הם מצביעים כי יש סיבה. אנחנו בקשר עם היחצן שלהם בארץ והם זקוקים לפרסום מה לעשות... הם לא יצליחו במצעד אז הם יחשבו כלהקה של להיט אחד, מה זה יעזור? אני סך הכל באתי לכאן להגיד לכם שעדיף שתבזבזו את הזמן שלכם על דברים שבאמת יעזרו (אם המטרה שלכם היא להביא אותם לארץ. אם המטרה שלכם היא שיטחנו אותם ברדיו אז אתם בדרך הנכונה). אתם אפילו לא בקשר עם יחצן.. אז מה זה עוזר? זה סתם. אז עוד שיר הגיע למקום הראשון במצעד, וויפי! ואז מה? אתם רוצים שהם יבואו אתם צריכים לתקשר עם האנשים הנכונים. הלהקה כבר מצליחה פה ואין שום סיבה שהם לא יבואו. אז תמשיכו לקדם אותם, תבזבזו את החיים שלכם שאתם עושים את זה... בזמן שהיחצן שלהם שלא מדבר איתכם בכלל יעשה מיליונים ואתם לא תרוויחו מזה כלום. תהנו. שבת שלום.

eedo17

New member
CitizenErased וכולם...

אולי זה נכון...אולי לא ובלי שום קשר תמשיכו להצביע לליתיום כי אולי זה יעזור אולי לא אבל בשבילנו זה משנה אז נמשיך להצביע...

CitizenErased

New member
מצידי תמשיכו חח

באמת שלא איכפת לי.. להפך, משמיעים יותר רוק ברדיו, יכניסו יותר להקות רוק בעתיד וכו'. למה אתה חושב שפול אאוט בוי עכשיו הכניסו למצעד? רק בגלל שMCR הצליחו וללהקות יש קהל יעד דומה. אבל שוב אני אומרת.. אני לא מבינה את המטרה שלכם. לפרסם את אוונסנס בארץ או להביא אותם לכאן? כי אתם עושים דבר אחד כשאני בכלל חשבתי שאתם מעוניינים בשני. בפורום MCR היינו בקשר עם סוכנים, יחצנים ואמרגנים הרבה לפני שבכלל חשבנו על גלגלצ. שלא לדבר על זה שגם עם הלהקה עצמה דיברנו לפני. כאן אתם לא עושים שום דבר. אם אמרגנים היו מקשיבים לרדיו ומביאים להקות לארץ לפי מה שהם שומעים שם אז תאמין לי ששום אוונסנס ושום MCR ושום להקת רוק אחרת לא הייתה באה לכאן, רק להקות פופ ממוסחרות שהולכות ממש טוב ברדיו וכל שיר שלהם נחרש ברמות. למזלינו הרב זה לא ככה. תחשוב על זה ואולי תבין למה אני אומרת שעדיף לכם לבזבז את הזמן שלכם על לעשות דברים שבאמת יעזרו לכם לקדם את המטרה. אם המטרה שלכם היא להביא את הלהקה לארץ ז"א.

yakir31

New member
המטרה:

להביא אותם לארץ האמצעי: חרישה בגלגלץ (גם אני שונא שנמאס עלי שיר כ"כ יפה רק כי חורשים עליו. אבל זה שווה את זה). ואם לפי מה שאת אומרת זה לא יעזור (החרישה), זה לא משנה, כי כמו שכבר אמרתי זה בדיוק דקה אחת להצביע ולהזיק זה לא יכול (אלא אם כן חרישה זה נזק, ומבחינתי זה לא). ואת יודעת מה? בטח שבחרישה הגלגלצית יש משהו חיובי אפילו שהרבה אנשים מודעים ללהקה- אנשים שלא מכירים (או לחלופים שמכירים ולא יודעים שיש להם המון שירים מוצלחים) שומעים את השיר וככה קונים את הדיסקים.... ומכאן הקשר כבר ברור?

yakir31

New member
את צודקת במה שאת אומרת

אבל קצת מגזימה מבזבזים את החיים שלנו? סכ"ה דקה ורבע לסמן V ולכתוב ת'שם..

yakir31

New member
להזיק זה לא יכול

ואתם סתם רוצים שלא נצביע כדי שאתם תעלו למקום הראשון :p סתם חח.. אבל אני לא רואה מה הבעיה שמתי שבאמת יוצרים מגעים עם הלהקה וזזים דברים - שיהיה שיר שלהם במקום הראשון ב2 תחנות רדיו

prue3

New member
אנחנו לא מצביעים רק...

בשביל להביא את הלהקה... אף אחד כאן לא באשליות שאם לית'יום יהיה מקום ראשון אז זה יביא לכאן את הלהקה... אנחנו מצביעים לאוו כי אנחנו מעריצים שלהם... וזה מה שמעריצים עושים...

b a t e l 1 8 2

New member
אממ דווקא הכירו את MCR

פשוט עכשיו הם התמסחרו בצורה מטורפת ,אז כל אחד ואחד מכיר את השיר שלהם WTTBP.. וכמו שאתם רוצים שמיי כימיקאל יהיו מקום ראשון ככה גם אנחנו רוצים שאוונסנס יהיו מקום ראשון. זכותנו סך הכל מה לא?

Snow White King

New member
יש משהו במה שהיא אומרת

הצבעה לא תביא תלהקה לארץ רק אם יהיה קשר עם האמרגן ומי שאחראי על הלהקה וכל זה אם מי שאחראי עליהם יראה שהם באמת במקום ראשון ושיש הרבה מעריצים אז זה יזיז משהו

M m m B o p

New member
../images/Emo220.gifזו לא תחרות פה.

הכוונה בין הבאת MRC לבין הבאת אוונסנס לארץ.. אני באמת לא מבינה מה המהומה פה, אנחנו אוהבים את אוונסנס ורוצים שהיא תהיה בפסגת המצעדים, מה רע בזה? מה מפריע לך? מה כואב לך?

Snow White King

New member
ידוע שכולם מצביעים בשביל לנסות לביא

תלהקה לארץ והיא אמרה שזה לא הדרך כי באמת מה עוזר שמצביעים , צריך לעשות דברים אחרים כי האמרגן של הלהקה לא באמת יכנס ל 100FM ויבדוק איזה מקום אוונסנס

Evi Virus

New member
אז אפשר לעשות דברים אחרים בנוסף...

יכול להיות שלא צריך להתמקד רק בזה, אבל מזיק זה בטוח לא. ככה יותר אנשים יכירו אותם, ככה יותר יקנו, המכירות יעלו ודבר כזה לא יכול להזיק.

Ray of Love

New member
תקשיבו,

CitizenErased מנסה לעזור לנו. אני לא חושבת שלתקוף אותה ולהגיד שהיא לא בסדר יעזור לנו במשהו. המטרה שלנו היא להביא את אוונסנס לארץ, ו-CitizenErased תורמת לנו מהידע והניסיון האישי שלה עם MCR. הביקורת שלה היא ביקורת בונה. היא לא מקנאת, והיא לא מנסה להוריד לנו את המוטיבציה. היא רק רוצה שנצליח, אחרת היא לא הייתה מבזבזת את הזמן שלה פה. אני בטוחה שיש לה דברים יותר מעניינים לעשות. אתם רוצים את אוונסנס בארץ? תכתבו מכתבים. לכתוב מכתב זאת לא משימה קשה, כי אתם לא צריכים להמציא משהו, אלא לכתוב את מה שאתם מרגישים. ההשקעה והמאמץ הקטנים האלה, יתרמו מאוד בטווח הארוך. תחשבו על זה ככה... אתם יכולים להמשיך לדרג בגלגל"צ - להוריד מהמטרה שלנו, זה בטח שלא יוריד, אלא רק יעלה. זה מעלה את המודעות לאוונסנס בארץ, ומביא עוד מעריצים ללהקה. אני בטוחה שכל החברות שיכולות לקחת חסות על ההופעה, בודקות את כל הדברים האלה לפני (כמו ביקוש, הערצה, נתוני מכירות וכו'), ואם הם יראו שהלהקה ממשיכה להיות מצליחה כבר כמה שנים, זה יעודד אותם בלרצות ולהביא את הלהקה לארץ עוד יותר. אל תשכחו לא לאבד תקווה! כמו ש-CitizenErased אומרת, יש מגעים עם אוונסנס בקשר להופעה בארץ. יש סיכוי שזה יקרה, הם חושבים על זה ושוקלים את זה ברצינות. אם אנחנו נראה להם כמה אנחנו אוהבים אותם, זה ידרבן אותם לבוא. בקיצור, תשבו היום חצי שעה ולא יותר, ותכתבו מכתב ללהקה. כשאתם מסיימים, תשלחו את המכתבים אליי במסרים. יום נעים

CitizenErased

New member
תודה, סוף סוף מישהו מבין אותי...

תבינו, לא אמרתי אל תצביעו, כמו שאמרתם, לעשות רע זה לא יכול. אני רק אומרת לכם שזו לא הדרך. לנו הייתה סיבה טובה להצביע בגלגלצ. לפני שנה מי הכיר פה בכלל את MCR? הפורום היה 20 אנשים שלעולם לא חלמו אפילו שמישהו בכלל יחשוב על להביא לכאן את הלהקה... וכן, הכירו אותם פה קצת כמו שמישהו מכם אמר אבל מה לעשות שלא מספיק. עכשיו הם הגיעו לרמת הכרה כמעט כמו כל אוונסנס, אפילו לא כמו, רק בגלל החרישות וההצבעות שלנו. אתם בכלל לא צריכים את השלב הזה ובמקום זה אתם מבזבזים עליו זמן במקום להתמקד בדברים היותר חשובים בשבילכם, אם אתם רוצים להביא לכאן את הלהקה וזה מה שנראה לי מגוחך.

darkDork

New member
תגובה לכולם.

קודם כל אני חושבת שגם אני וגם אחרים מאוד מעריכים את העובדה שאנשים שלא רואים את עצמם כחלק מהפורום הזה [וחבל, כן?] באים לעזור במאמץ להביא את אוונסנס לארץ. עם כל האהבה וההערכה אני רוצה להבהיר משהו למעריצי MCR וחבריהם- יש פה כמה וכמה אנשים, וגם אני ביניהם שמאוד אוהבים את MCR והשירים שלהם. באמת שאין צורך להרגיש כאילו אנחנו בתחרות או כאילו מישהו פה מעל מישהו אחר. המאמץ שלכם באמת ראוי להערכה, אבל אני באמת באמת לא חושבת שיש דרך נכונה או לא נכונה להביא את אוונסנס לארץ. כל מאמץ לקדם אותם בארץ הוא מעולה, לא משנה בכלל באיזה סדר זה נעשה. כן, אנחנו כותבים ללהקה, אני כבר הפסקתי לספור כמה מכתבים אני שלחתי להם לאורך השנים. בכל מקרה..הנקודה שלי היא שלפעמים יוצא טון טיפה מתנשא מהדברים שלכם שאולי מקשה על אנשים בתכלס להפנות את כל תשומת הלב למה שאתם מנסים להעביר, וחבל. ומצד שני- חברי הפורום, אל תתגונו מצידכם כי זאת לא התקפה, אלו המלצות, תקבלו אותן
בקיצור, Peace & Love

למעלה