CitizenErased
New member
בקשר להצבעות.. חשוב
היי, אז חשבתי לקפוץ לבקר אם מישהו זוכר אותי
ראיתי שלקחתם את הרעיון של ההצבעות בגלגלצ מפורום MCR ואני חייבת להגיד שאני לא מבינה למה אתם עושים את זה. אתם שוכחים שיש הבדל מהותי בין 2 הלהקות... MCR, לפני נובמבר, מי בכלל הכיר בארץ? למה שיביאו לארץ להקה לא מוכרת? היינו צריכים להציק לגלגלצ במשך חודש עד שהם בכלל הוסיפו את השיר למצעד. ואז מן הסתם היינו צריכים להעלות אותו כמה שיותר גבוה כדי להעלות את המודעות אליהם פה. ובזה הצלחנו. אוונסנס לעומת זאת להקה מוכרת כבר שנים. למי זה משנה שיש להם עוד להיט במקום הראשון?... להגיד לכם את האמת, יש מגעים להביא את אוונסנס לארץ ואני לא אתפלא אם זה יקרה, אבל גלגלצ זה לא מה שמשנה לכם ברגע זה.. אלא אם כן אתם באמת נהנים שגלגלצ חורשים על התחת של השיר (אנחנו בפורום MCR דווקא רואים את זה בתור חסרון בעניין כי זה כבר מתחיל להגעיל) אם אתם עושים את זה כדי להביא אותם לארץ אז מראש אני אומרת לכם שאתם סתם מבזבזים לעצמכם את הזמן. מי מכם אשכרה שלח מכתב ללהקה מתי שביקשו כאן? תכתבו מכתבים, תשיגו עוד אנשים שיכתבו מכתבים. זה הרבה יותר חשוב. אוונסנס מצליחים בארץ והם בעצמם צריכים לדעת את זה. מאוחר יותר תעברו ללשלוח מכתבים לאמרגנים. תאמינו לי שזה ישנה פי מיליון יותר מאשר עוד מקום ראשון בגלגלצ. הם היו בעבר כבר במקום ראשון, הם באו?.. לירון.
היי, אז חשבתי לקפוץ לבקר אם מישהו זוכר אותי