בקשר להילות לראות הילות... זה דבר שנולדים איתו או שמפתחים במשך השנים?...
א אור ב New member 14/6/02 #1 בקשר להילות לראות הילות... זה דבר שנולדים איתו או שמפתחים במשך השנים?...
א אסתיה חוטר גזע New member 14/6/02 #2 כולם נולדים עם זה, מאבדים זאת ואפשר אפשר לפתח זאת. נדמה לי שתרגילי פיתוח ראיית הילה נמצאים באתרים שונים, בשפה האנגלית. אינני זוכרת את האתר שראיתי. שבת שלום, אסתיה
כולם נולדים עם זה, מאבדים זאת ואפשר אפשר לפתח זאת. נדמה לי שתרגילי פיתוח ראיית הילה נמצאים באתרים שונים, בשפה האנגלית. אינני זוכרת את האתר שראיתי. שבת שלום, אסתיה
A A Strider In Time New member 14/6/02 #4 אני מכיר אתר בקשר לזה ../images/Emo13.gif שלום אני מכיר אתר שמלמד ריפוי אנרגטי בשם Chios... בין היתר הוא גם מלמד איך לראות הילות, מדיטציה ועוד כמה דברים שלא "קשורים" לריפוי אנרגטי. אני אישית ניסיתי לראות את ההילה של עצמי איך שהאתר מראה זאת, וגם הצלחתי, כך שאני יודע שזה עובד בהצלחה A Strider
אני מכיר אתר בקשר לזה ../images/Emo13.gif שלום אני מכיר אתר שמלמד ריפוי אנרגטי בשם Chios... בין היתר הוא גם מלמד איך לראות הילות, מדיטציה ועוד כמה דברים שלא "קשורים" לריפוי אנרגטי. אני אישית ניסיתי לראות את ההילה של עצמי איך שהאתר מראה זאת, וגם הצלחתי, כך שאני יודע שזה עובד בהצלחה A Strider
U urifelsher New member 15/6/02 #5 יש ספר בעברית של שלומי סנדק איך להתאמו בראית הילות "האור הפנימי" מדריך לראיית הילות.