בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
זה כל העניין

אני לא חושב שיש לאנשים פה בעיה עם שלום ודו קיום. יש פה בעיה, שרוג'ר ווטרס מתנגד למדיניות של היהודים בארץ, ולדעתי זאת חוצפה, מפני שהוא לא חי בארץ. הוא מסתכל על הצד בצורה מאוד שטחית בלי להכיר בשני הצדדים. מה שהוא רואה, כמו רוב העולם, זה שאנחנו העם החזק יותר שהורג ערבים. וזה ממש לא נכון, כי אנחנו לא תוקפים אותם סתם. דו קיום? בכיף! רק חבל שהחיים לא ורודים כל כך, וכבר היה נסיון להגיע להסדרי שלום עם הערבים, אבל זה נכשל. אין ממש שיתוף פעולה מלא מהצד שלהם (גם משלנו). כל התפיסה שלו לגבי דו קיום כאן, נובעת בין היתר מזה שהוא מתנגד למדיניות של מדינת ישראל, וחשיבה לא נכונה, שאנחנו לא רוצים בשלום עם ערבים.

thezanani

New member
אך אתה ממשיך גם עתה,חביבי

יופי.כן,יונה צחורה ועיוורת שלי.תקליד עוד פעם "נכבשים" ותצא בסערה עם סלסל אורז לאנגולה.יצאת גבר. אתה ממשיך עם הדמגוגיה שלך,ומנסה שכולנו אולי עוד נכופף את העורף ונסמן לך היכן אקוסטיות הכאפה תהיה האפקטיבית מכולן. אני מעריך את ווטרס כאמן בעל מילה ואמת פנימית משלו ולא בגלל המצפון שלו,שכן אני ואף אתה לא תהינו על קנקנו האמיתי,ואם אתה מתעקש הדוגמאות המונחות לפנינו-הזנחה של חבר ילדות המשתגע מול עיננו ותמיכה בציד שלוח רסן בצעיפים מתרוצצים-אינה מותירה לפנינו שבלונה ב. מיכאלית לתפארת. נכון,לא צלחתי ליצור סצינות רוויות דם ושון קונרי בסגנון "ישראל מרעיבה אוכלוסיה אזרחית, כולאת משפחות בבתיה ומפגיזה ילדים במיטותיהם",אך גם בלעדיה למגזר האידאולוגי שלך יש תבונה אמיתית לנתח את הדברים מאחורי עיני העגל המיתממות בשעה שאתם נזקקים להן.

כמה עובדות על רוג'ר ווטרס

א) ווטרס לא כובש עם אחר ב) פינק פלויד לא מרעיבה אף עם אחר ג) גילמור לא הרג פליטים ד) ניק מייסון לא שלח הליקופטרים כדי להפגיז אנשים במכוניות ה) ריצ'רד רייט לא ירה רקטה לתוך בית מגורים ו) חברת EMI לא שללה את זכות הבחירה של מליוני תושבים ילידים ז) המופע של רוג'ר ווטרס בנווה שלום לא פוצע אף אחד, לא מגרש אף אחד, לא משמיץ אף אחד ולא מזיק לאף אחד - וזאת בניגוד למעשים אחרים של ישראל אם יש לך עובדות אחרות על פינק פלויד, אשמח לשמוע.

thezanani

New member
א.פינק פלויד אינה מדינה

ב.עדיף שהיו מרעיבים את גילמור. ג.באת להופעה של אמן נפלא ולא לסימנריון של יוסי שריד. ד. זה דמגוגיה.(הא?באקרוסתיכון!) ה.אף אחד מחברי הלהקה לא נכנס עטוף ב10 קילו נפץ לתוך מלון בנתניה ורצח בעיניים שטופות דם ואיבה 30 חפים מפשע,שמתוך ההסתברות שאני מבצע כעת גם לא "שלח הליקופטרים כדי להפגיז אנשים במכוניות".יופי,הלאה. ו.למה שלא נשלח גם קלפיות לסודן?מה?הם לא בני אדם?כולה שפם. ז.הוא לא פוצע,לא מגרש,לא משמיץ ולא מזיק.לא אני אמרתי את זה,ואני גם לא חושב ככה. נורא אופייני לגזע "הנאור" לטעון לרדיפה ממסדית השולחת חוטי קשר אל תנוכי אוזנם של גברים קירחים בחליפת באגיר.או ציףציף. לא הזכרתי לרגע את חולאי הטקס,והפגיעה בכבודם של הצרכנים,או שמה המוכטה הנמשכת כחוט השני(אם כבר אנו בפיוטיות שדות החומוס)-רק טענתי,ועדיין עומד בדיעה זו,שאתה דוחף לפה פוליטיקה והשקפות אישיות לתוך פורום שבא לדבר על מוזיקה.גווועלד.

נראה אותך בנווה-שלום?

הפורום הזה עוסק בפינק פלויד. רוג'ר ווטרס בא להופיע בנווה-שלום. הפורום סוער בעקבות הסיפור הזה. אז מה עמדתך? נתראה בנווה-שלום או לא?

thezanani

New member
בטח,שוקי.

כולנו חכמים,כולנו אמרגנים וכולנו נדליק מצתים לשמע WYWH ונשרוף מאות גלאביות.

כל כך שנון, כל כך מבריק

"כולנו חכמים,כולנו אמרגנים וכולנו נדליק מצתים לשמע WYWH ונשרוף מאות גלאביות" מה אתה מנסה לומר? מרוב שנינות, לא אמרת דבר. לא נורא.

thezanani

New member
אבוי,כולי כלימה-איך פרח מזכרוני.

תוסיף אל תחתית ההודעה שלי איזשהו סקר אחמנידאג'י,3 מסמכי או"ם ובקרבם הוכחות חותכות שישראל אנטישמית ובעלת משטר נאצי תת קרקעי,חמישה צוי מעצר בינלאומים לשוטרי תנועה ישראלים ביפו,ושלט חוצות של מרדכי ואנונו בעירום מלא. עכשיו אנו מנהלים שיחה עירה,מתונה ומרנינת נפש.

LuLuLu iT

New member
אני כבר מומחית בעסק.

לתרגם לך?

במקום הודעה שנמחקה

אנא עיינו בתקנון הפורום, ובמיוחד סעיף 5 שבו, לגבי דרך הפניה לחברי הפורום.

afon

New member
לך אין זכות דיבור

איפה היית היום??? התכוונו ללכת להרוס מטעי זית של ערבים.

afon

New member
ציף אני מבקש להוריד ליערה חתול

או לפחות להכריח אותה לשמוע את אטום הארט מאט'ר בלופ במשך 6 שעות.

LuLuLu iT

New member
שיויויו!

אני צבעתי היום את המרפסת בחדווה, וכל השכנים סבלו ממוזיקה מדוכדכת משהו בפול ווליום בריפיט כל משך הצביעה~ וגם הצלחתי להלבין לעצמי קומפליטלי את השיער והידיים. יצא אומנותי משהו, אני שוקלת לפתח קריירה כצבעית, או איך שלא קוראים למקצוע הזה.
ו.. זאת לא הברזה! לא אמרתי שאני אגיע. >< יש לי חרדת מפגשים, עזבותי. מרפסות זה נחמד. *בורחת*

בית המשפט פוסק:

הנאשמת לא היתה אחראית למעשיה, עקב אי-שפיות זמנית. אי לכך, הנאשמת מזוכית מכל אשמה.

afon

New member
אני מתנגד בתוקף!

ברור שכל עניין "צביעת המרפסת" הוא מסווה לפיתוח של נשק לייזר תת אטומי מבוסס שנוקוניום בשיגור תלול מסלול. לא רק שהיא מסיטה, משקרת, מרמה, מעליבה, פוגעת, הורסת, חופקת, מפציצה ילדים בקוסבו, ומאכילה תינוקות בסודן (למרות חוסר התעניינות בין לאומית) אלא היא גם ג'ינג'ית!!! עקב כך אני דורש קורס הסווה מקצועית לקוצרת חומוס רישמית בעלת אופי מיליטנטי. מי יתן ולא נדע יותר צער. יערה קראי שלוש פעמים ביום את "מריה הקדושה" וכל בוקר את "ביז'ו הוא מושיעינו"... אני מוחל לך.

LuLuLu iT

New member
היא!!!!!!!!1111111111111

מתי תקלטו? ;[ יש לה פטמות! איזה 8! ביז'ו מוסרת מיאו קולני ונשיכה עצבנית משהו. אם אני אעבוד בשדות החומוס אני מקבלת כרטיס חינם?
אני לא ג'ינג'ית, אני עם שיער בצבע לבן של האמרייט! |דביקה| וזה כי נתתם לי הזדמנות
[ביז'ו מוכיחה עד כמה היא שמנה על ידי כניסה לתוך התיק שלי שמכיל דברים רדיואקטיביים מסוכנים משהו. הכל בשביל אוכל.]

למעלה