מצחיקקקקק
N Nerade New member 24/10/04 #18 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S Sweet Misery New member 24/10/04 #14 הייתי שמחה להסכים איתך, אבל ההודעה שלך כל כך אינפנטילית ולא מתורבתת שיצא לי החשק.
D dafi daf New member 24/10/04 #22 יא ז**** איך את מדברת חתיכת פרה??? מה אניפטלילי מה??? מזה בכל??? כאילו שלא שמתי לב שאת ממציאה מילים!!! לכי לכי יא לא מתורבתת בעצמך!!! כלבת אשפתות!!!
יא ז**** איך את מדברת חתיכת פרה??? מה אניפטלילי מה??? מזה בכל??? כאילו שלא שמתי לב שאת ממציאה מילים!!! לכי לכי יא לא מתורבתת בעצמך!!! כלבת אשפתות!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 24/10/04 #30 תמיד תהיתי מה זה אשפתות? יעני, אשפה ברבים? ואם כן, יוצא שזה "כלב אשפה ברבים", שזה ממש חסר הגיון. מה קורה לקללות העולם?! חייבים להמציא חדשות!
תמיד תהיתי מה זה אשפתות? יעני, אשפה ברבים? ואם כן, יוצא שזה "כלב אשפה ברבים", שזה ממש חסר הגיון. מה קורה לקללות העולם?! חייבים להמציא חדשות!
K Kill Bernard New member 24/10/04 #31 אני תמיד חשבתי שכלב אשפתות זה מאלאדין. ז"א שהם המציאו את המילה. אני תמיד אומרת. ילדים קטנים זה דבר טיפש..
אני תמיד חשבתי שכלב אשפתות זה מאלאדין. ז"א שהם המציאו את המילה. אני תמיד אומרת. ילדים קטנים זה דבר טיפש..
V Velma Kelly New member 25/10/04 #37 אלדין שולט../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif "אתה נולדת באשפתות ושם גם תמות! ורק הפרעושים שלך..." "אני לא מטורף! ואין לי פרעושים"
אלדין שולט../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif "אתה נולדת באשפתות ושם גם תמות! ורק הפרעושים שלך..." "אני לא מטורף! ואין לי פרעושים"
T ThE uVa New member 25/10/04 #40 "ורק הפרעושים שלך..../images/Emo60.gif [אמ..] ירדפו [?] אותך!" "אני לא מטונף! ואין לי פרעושים." |גירוד בראש| אלאדין רולז [די, הוא שקסי ]
"ורק הפרעושים שלך..../images/Emo60.gif [אמ..] ירדפו [?] אותך!" "אני לא מטונף! ואין לי פרעושים." |גירוד בראש| אלאדין רולז [די, הוא שקסי ]
א אין לי שום רעיון לשם New member 26/10/04 #45 אלאדין אמור להיות ערבי דיסני עשו אותו מאוד אמריקאי....