בקשר לג'ס..

daniela e

New member
בקשר לג'ס..

מה קורה פה לכולכם?? אני הבנאדם היחיד שאוהב אותו(יותר טוב כן??חח) אני פשוט מאוהבת בו הוא הבנאדם הכי מדהים שיש בעולם כאילו אני ישלם בשביל לשכב איתו אני יעשה הכול בשבילו הוא חתיך הו אמושלם אני חולמת עליו בלילות מה קורה לךכם עם דין ההומו הפלצן המעפן החמור הזה?!?!?!?! הנוא חרא תמשיכו תמשיכו לאהוב אותו מה אני איכפת לי!גס חתיך ואני ישכב איתו!!!חחח תקשיבו אני רצינית אל תדברו על גס אפילו לא כדאי כי זה סתם מה אתם צריכים באמת..חח דין חתיך תמשיכי חברה בהמוניכם תאהבו אותו תזילו עליו ריר שמעתי שהו אבא לארץ תעריצו אותו כולכם! רק לכו מגס לא צריך לדבר לא צריך כלום .. יאללה לילה טוב ביי

Velma Kelly

New member
אוקיי לפני כל הערה שלכם..

נשבעת שזו לא אני!

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל כך לא היחידה.. אני לא אוהבת אותו..אבל..תהני!
ההודעה שלך ממש שיעשע אותי.. אבל למה להתנסח ככה? זה משגע אותי..

daniela e

New member
גימור פריקק???

מזאת אומרת לא היחידה?<???? כן כן כן היחידה חוץ מזה שדין בא לארץ!! אתם לא מבינוות????בנות כולם דין בא לארץ לכו רוצו אליוווווו יאללה לכווווו פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ טוב נשבעת לכם שעולה לי גל של חום רק מהמחשבה שמישי פה רק תחשוב לדבר לא במקום על ג'ס ררררררררררררררררררררררררררר מכות מכות הוא היה הראשון שלי אתם לא מבינות יווווווווווווווו חחחחח...אממממ כן

tOmMy GiRl 1

New member
את גם ממש תצליחי....

ולא, את ממש לא היחידה שחושבת שהוא משולם, גם אני חושבת ככה...

daniela e

New member
אני ירצח אותך יא**********

נשבעת לך יא זבל!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון נכון צריך להרגע רק בבקשה שקט ג'ס שלי טוב חחחחחחחחחחחחחחחח ואללה אני מצחיקה את עצמי [

Nerade

New member
היי, להרגע, זאת רק דמות בטלוויזיה.

מושלם, בלה בלה בלה (ג'ינג'ר), אבל לא צריך להגיב ככה.*.*

Nerade

New member
ממש לא...

התכוונתי שאת אמנם כל הזמן מדברת על זה (אין יל טענות או משהו, את בעצמך יודעת את זה.
), אבל לפחות זה בטעם טוב... נו.

למעלה