בקשר לבריטני

Let Me Be

New member
בקשר לבריטני

לאור ההתרחשויות האחרונות: כל ההשתוללויות, ההתהללויות, חשיפות האיברים וכו'. אתם צריכים להבין רק דבר אחד: בריטני לא מייצגת את עצמה. היא מוצר שמייצג תרבות מסוימת. תתעלמו מכל הראיונות שלה שבהם היא בוכה שלא נותנים לה מנוח ושהיא רק אדם. כן היא אדם, אין עוררין על זה. אבל במקום שהיא נמצאת בו כיום היא הרבה יותר מסתם נפש בודדה שהלכה לאיבוד בעולם הזוהר. היא פשוט מוצר. ומוצר יכול לבוא בכל מיני עטיפות: יותר יפה, פחות יפה, שימושי, לא שימושי, וכן יכולים למכור לכם את המוצר באיזה מעטפת רגשית בשביל שתתעורר אצלכם סימפטיה אליו. בריטני הפסיקה להיות בן-אדם במובן שאנחנו רגילים אליו ברגע שהיא פרצה בערך. היא נועדה לגדולות- זה כן, אבל היא גם נועדה ליפול. היא לא שולטת בחיים שלה, ולא נראה לי שלה או למישהו מאלה ששולטים בה, באמת אכפת. אל תתרגזו על בריטני, ואל תתאכזבו. אל תרחמו ואל תכעסו. אם יש לכם לכעוס על משהו, זה על התרבות הזאת. שהיא בסך הכל המוצר הכי טוב ומייצג שלה. מה שכן- עדיין תקשיבו לבריטני, ועדין תקנו דיסיקם שלה. בכיף, למה לא? כי אם בריטני תישאר פה, לכם הרי יהיה הרבה יותר מעניין ומהנה. אני אומרת -גו ברטני. לי אין בעיה איתה.

אנחנו נהנים מהמוצר

סבבה? לידיעתך כל זמר הוא מסחרי במידה מסויימת...גם אלה שאתה בטוח שלא, יש כאלה שכן יש כאלה שלא, בריטני ניבחרה להיות "המוצר" קודם כל בגלל כישרונה, אחר כך היא נהפכה להיות "המוצר". את "המוצר" יכלנו לא לאהוב מהשיר הראשון שלה והיא אל הית מגיעה למה שהיא היום, אז זה המעריצים שעשו אותה ולא "המשווקים" מקווה שהבנת...

למעלה