בקשר לבית"ר...

בקשר לבית"ר...

אם אני לא טועה עוד לא ניצחתם בחוץ אפילו פעם אחת וקיבלתם מהפועל חיפה 3 ומנצרת עלית 4 אתם מנצחים רק בטדי אז כך שהמצב שלכם גם לא משהו אתם יודעים נדבר בסוף העונה אני מאמינה שנסיים את העונה אפילו מקום אחד מעל בית"ר עם לא יותר...וזה לא משנה הפועל ת"א זו הכיבשה השחורה של בית"ר...מסכימים איתי???? מחכה לתגובות =)

הסכמנו איתך.....

בלשון עבר..... אל תשכחי את הגול שלקחנו לכם אליפות שהוא היה בבלומפילד.... חוצמזה, הפועל היו יותר טובים מביתר במשך השנים האחרונות בגלל זה לא היה פלא שניצחתם אותנו ובבלומפילד בפרט.... הקיצר, שבוע הבא ביתר הולכת לנצח אתכם ולא משנה מה את חושבת.... התערבויות התקבלו בברכה..... הכל דרך מנהל הפורום, אני מוכן להשאיר אצלו מה שנסכם......

אה...ועוד משהו......

ניצחנו בחוץ את פתח תקוה אחרי 17 שנה ושברנו את המנחוס... חוצמזה, לא, הפועל לא יסיימו לפנינו העונה, אני מקווה מאוד שאתם תהיו במאבקי תחתית להישארות בליגה....

כיפה אדומה...תפסיקי לבלבל את המוח

השנה אתם לא כבשה שחורה ואפילו לא חולדה שחורה....השנה אין לכם מאמן אין לכם קבוצה ואין לכם אוהדים....אתם מתפרקים...בית"ר היא בשתי רמות מעליכם...ובשבת נוכיח את זה... חחחחחח...מקום אחד מעל בית"ר...חחחחחח.... קודם תנצחו את הפועל פ"ת...

של היום או של שבוע הבא?.....

נקוה קודם כל שתפסידו היום ואז בכלל תהיה חגיגה.....

למעלה