בקשר לבית החיות...

מברוכ...אני

מתלהב יותר ממך...תן קצת פרטים,גודל,אורך,כמה עלה,אם יש באפשרותך אז תמונה...בכל אופן אני מקנה בך...יש לי אפשרות כספית ומקום ואני בונה את הטרריום בעצמי,אני רק לא מספיק מבין אז לטובת הנחש כשאלמד מספיק בטוח שאקנה עוד נחשים מלבד המתכדר שלי...בהצלחה...ומקווה לישמוע כמה שיותר פרטים.

salingre

New member
זה זכר

בן 3 חודשים בערך לפי מה שאמרו לי, הוא 60-65 ס"מ אורך ,עלה 880 בבית החיותתמונה תיהיה יום ראשון-שני...אבאר שלי שכח את המצלמה בעבודה... ותודה!!!!!!!!!

Liron Samuels

New member
איכזבת!

גם גדול עלייך (3 חודשים עם בואה זה לא מספיק ניסיון), גם זאת הייתה קנייה אימפולסיבית ולא בדקת בקשר לתנאי הגידול של הנחש וגם אתה חושב שנתלהב מזה? אני לגמרי מסכים עם אסף. ולא, הוא לא "יורד" עלייך אלא פשוט אומר לך ישר בפנים שלקחת משהו שגדול עלייך. מלבד העובדה שאנקונדה בגודל מסוים חזקה מבואה באותו הגודל, האנקונדות בדרך כלל לא מתרגלות למגע ומגדלים הרבה יותר מנוסים מכולנו אמרו לי שאנקונדה זה אחד מהנחשים שהם בחיים לא יסמכו עליהם - אתה מפנה מבט לרגע והנחש עלול לנשוך. אם השכל שלך לא יתחיל לעבוד בקרוב אז בהצלחה בעתיד עם הנחש, ועם הטרריום הענקי שהוא יצטרך, ופריטי המזון הגדולים, ולמצוא מישהו שיעזור לך להוציא את הנחש וכל השאר... אגב, פעם הבאה שתלך לשפיים תשאל את צחי למה הוא לא מוציא את האנקודנות שלו.

salingre

New member
אני אומר לך שלא גידלתי רק בואה...

גם נחשי א"י עד ליפני שנה... הרבה נחשים של א"י...לא ידעתי עד אז שזה לא חוקי ידעתי שאסור לי לכתוב את זה פה וכמה חברים שלי היזהירו אותי... יונתן יודע שאנקונדות צהובות (זגכרים) מגיעים לגודל הזה כי הוא גידל אחת....זכר?? וליונתן יש אנקונדה ירוקה שהוא רגוע כמו תינוק ולפי מה שקראתי צהובות יותר רגועות מירוקות

salingre

New member
אני לא מבין למה

אתם עושים כל כך סיפור מנחש של 1.5 -2 מטר.... אז הוא אגרסיבי-עכשיו הוא בידיים שלי ולא ניסה אפילו לנשוך...אז בדקתי-היצמדתי את האצבע לפה שלו והיתחלתי להזיז אותה,לא נשך!!!! אני מרגיל אותו לידיים....

salingre1

New member
אני יצלם את

הניסיונות שלי לגרום לו לנשוך!!!! רוצה את זה בגודל מסויים בדואר? אולי גם במסגרת???? איזה גודל אתה מזמין???

אפשר להפסיק עם זה? הדיון הזה נמאס!

כולם הבינו את כולם כבר 10 פעמים ואין צורך להמשיך עם זה, זה לא מוסיף כבוד לאף אחד.

איזה נחש של ארץ ישראל גידלת שאתה

יכול להשוות בינו לבין גידול של אנקונדה צהובה, נחש מים משובץ? את האנקונדה הצהובה שהייתה לי גידלתי חודש חודשיים ומהר מאוד הבנתי שהנחש הזה הוא לא בשבילי אז העברתי אותה לחבר שחיפש אחת כזאת. האנקונדה שלי לא רגועה כמו תינוק, היא פשוט עדיין לא נשכה אף אחד. היה כבר מקרה שבו היא ניסתה לנשוך אבל ויתרה על הרעיון (למזלי), ביס מאנקונדה זה לא תענוג גדול, גם לא מצהובה. אני דווקא קראתי באיזה מקום שהירוקות בדרך כלל מתרגלות טוב יותר לידיים אבל גם בוב קלארק אמר לי שבשום מצב אי אפשר "לסמוך" עליהן כי הן ממש לא צפויות. לכן כל פעם שאני מוציא את הנחש למישהו שרוצה להחזיק אנקונדה אני אומר לו שיש סיכוי שהוא יחטוף את הביס הראשון.

salingre

New member
אני קראתי באתר של הוטרינר

דקטור אמיר מאורר שצהובות יותר "רגועות" מהירוקות ,ושהאופי שלהן יותר נוח...אני ינסה להרגיל את שלי שלא ינשך-יש לזה עוד חודש חודשיים...

salingre

New member
לא,נחש מים משובץ הוא ממש רגוע...

זעמן שחור זה די גדול ועצבני...1.5 מטר (אפילו יותר!) הוא היה (אולי היא...) ולא היפסיק לנשוך...

אל תשווה בין נחש שחור של מטר

וחצי לאנקונדה צהובה, זה כמו להשוות בין אנקונדה ירוקה בוגרת לתלום קשקשים של 2.5 מ'. ביס מאנקונדה כואב הרבה יותר ואנקונדה זה גם נחש הרבה הרבה יותר חזק מזעמן שחור. מעבר לזה אני מניח שלא היה לך ניסיון של שנה+ בגידול נחש בגודל הזה מקסימום חודש.

Liron Samuels

New member
אין נחש א"י שמתקרב אפילו לאנקונדה

מבחינת גודל וכוח. ואז מה אם יונתן גידל אנקונדה צהובה בעבר ועכשיו הוא מגדל ירוקה? האנקונדה של יונתן רגועה כמו תינוק? מעניין אם הוא מסכים איתך על זה.

למעלה