בקשר לבית החיות...

salingre

New member
ו...

הוא מגיע לגודל של נקבה בואה אימפרטור,למה אתם לא אומרים את אלה למי שמגדל זוג אימפרטור???? כי הרי אותו מסה ואותו גודל,אז למה שמישו מגדל אנקונדה שמגיע לאותו גודל כמו אימפרטור נקבה אתם כן אומרים לו את זה ושמישו מגדל בואה אימפרטור נקבה אתם לא אומרים????? כנראה אתם קצת מושפעים מהסרט אנקונדה-רק ששם זה ירוק ולי יש צהוב זכר...

Nailicq

New member
גידול נחשים "קטנים"

גם בואה נקבה לא היתי ממליץ לאנשים לגדל כחיית מחמד בבית. אז היום הם קטנים וחמודים (גם אני היתי כשהיתי קטן) ושוב הוויכוח הוא עקר בו נדבר עוד שנתיים שלוש... פינות החיי וגני החיות מלאים בואות , פיתונים מרושתים ואנקונדות שכשגדלו לבעליהם היתה בעיה להמשיך לגדל אותם... בו נישאל: מי מוכן כאן לאמץ בואה קונסטריקטור של 3.5 מטר/ פיתון בורמזי של 4 מטר או אנקונדה של 3 מטר? שיקום.

salingre

New member
חחחחחחח

בואה 3.5 מטר??? תביא אני מוכר אותה בזול ישר יקנוו... ונו... באמת,אנקונדה צהובה זכר 3 מטר?? אני מוכן אם יהיה לי טרריום ופריטי אוכל גדולים עכשיו

naja

New member
כמו שגיא רשם לך.

לא ממש טרחת לברר פרטים על הנחש לפני שקנית אותו. הנחש הזה אולי יגיע לגודל של נקבת בואה גדולה(מעשית הוא יכול להגיע ליותר) אבל זה אחד הנחשים היותר תוקפניים שיש. אם אתה חושב שאתה מסוגל להתמודד לבד עם נקבת בואה באורך 2.5-3 מטר אז אתה טועה. אם אתה חושב שאתה יכול להתמודד לבד עם אנקונדה צהובה בגודל 2.5-3 מטר-אתה טועה ובגדול..... חבל שכשביקרת שם לא ביקשת מהם להוציא לבד להתרשמות את האנקונדה הצהובה הגדולה שלהם, כבר היית מבין לבד.....

salingre

New member
ככה...

אמרתי שהייתי לוכח את הבואה 3.5 מטר ומוכר אותה... ובקשר לנקונדה,שלהם לא רגילה לידיים ככה שזה סיפור אחר... אני יכול להיתמודד אם אנקונדה 2.5 מטר רגילה לידיים!!!

salingre

New member
ויודע מה?!

אולי לא טרחתי לברר לפני שקניתי אותו,אבל עכישיו ביררתי ואני עודד יותר מבסוט ממה שהייתי קודם!!!!! יודע מה הוא צריך.... אז בבקשה,די לרדת עלי! אתה ירדת עלי פה יותר מכולם (בוא נספור?), זה הפך להיות ממש תחביב אצלך...

ממה ששמתי לב אנקונדות חזקות בהרבה

מבואות קונסטריקטור. ובדרך כלל גם האופי של האנקונדות אינו "רגוע" במיוחד וגם נחשים "רגועים" הם אינם צפויים במיוחד ועלולים להפתיע. ודרך אגב, נדיר לראות זכר אנקונדה צהובה באורך של 2.5 מ' בדרך כלל לראות אותם מגיעים ל2 מ' זה די נדיר. אבל גם ב1.5 מ' זה נחש שיכול להיות ממש קשה להשתלט עליו.

Nailicq

New member
אנקונדה= אמסטף של הנחשים

גם עם הוא רגיל לידיים הוא יכול להיות לא צפוי...

זכוכית ביטחון תספיק...

זאת זכוכית 4ממ,דבק מיוחד באמצע ושוב זכוכית 4ממ,כך שהיא לא נישברת לחתיכות..במיקרה הגרוע היא תיסדק ותישאר כך לתמיד...וזכוכית 8ממ מאד חזקה.

salingre

New member
שאלה...

אני ואבא שלי בונים טרריום, אנחנו רוצים להכין אותו 3\4 אחוז עץ ורק את הקיר שרואים מזכוכית... אני שם לו פלורסנט... זה טוב או שזה לא יהיה מספיק אור??

לדעתי

עץ ומים לא הולך ביחד,במהלך החודשים הלחות תשפיע על העץ לרעה,לדעתי תכין טרריום מזכוכית ותדביק על חלק מהזכוכיות טפט דמוי עץ...זאת דעתי בכל אופן.

salingre

New member
אנחנו עושים את זה מסיבית מצופה

במלמין אז זה אטום ממים

סיבית זה אכן זול אבל בהתאם לאיכות..

סיבית לא מחזיקה לאורך זמן גם כשהיא מצופה במלמין. היא סופגת מים ומתנפחת די מהר ביחס לסוגי עץ אחרים וגם ביחס לעץ סנדוויץ' מצופה פורמייקה (שבזה אני משתמש). אני ממליץ לך לעשות משהו בסיגנון אקווה טרריום מזכוכית או אקזוטיקה גדולה. אני לא בטוח בכלל שזכוכית תהיה לך הרבה יותר יקרה אם אתה קונה ובונה לבד.

dreaming h

New member
אפשרי גם

לבנות את הטרריום כולו מזכוכית, ולהניח את כולו במעין מסגרת עץ, שרק החלק שאותו אתה רוצה לחשוף - חשוף, כך שהעץ למעשה לא סופג כלום, אלא משמש ליופי.

salingre

New member
הסיבית המצופה זה לא ליופי

זה לחסוך כסף... שמינית פרסי

salingre

New member
דף חדש-אין לי כח לוויכוח הזה

אני חוקר ולומד כל הזמן על הנחש הזה אז די... כותרת "קצת גדול עליך אנקונדה צהובה," "אבל [[[[[[[[[[[שיהיה בהצלחה]]]]]]]]]]]]]]........ בקשר לפיתוני דם-שבוע שעבר כשהם תכננו את ההזמנה אני המלצתי לשמעון להביא פיתוני דם מאלזיים, והוא התלבט בינהם לבין פיתונים קיצרי זנב מסומטרה(מה שנקרא פיתון דם שחור) או בורנאו. אני משער ששיקולי התקציב הכריעו לכיוון הפיתונים קיצרי הזנב. טעות גדולה לפי דעתי, אבל שיהיה.... " תודה רבה

למעלה