בקשר לבית החיות...

G o n n z o

New member
בקשר לבית החיות...

קראתי בפורום שהגיעו אליהם פיתון עצים ירוק.. אז רציתי לבדוק באתר שלהם אם הוסיפו את הנחש ללוח שלהם שם.. כמו שמפורט שם על בואות, פיתונים אחרים וכ'ו. נכנסתי לאתר שלהם והוא שונה, לא מצאתי שם שום דבר בקשר לנחשים :( כלמיני גלריות של כלבים וחתולים.... מה נסגר איתם? איפה החיות האקזוטיות? תודה על תגובתכם.

G o n n z o

New member
אגב

מישו צילם את הפיתונים הירוקים שנמצאים בבית החיות? צילום יתקבל בברכה. תודה שוב.

BabaGee

New member
לא שונה כלום .

בדקתי את האתר עכשיו והוא עדיין כמו שהיה כל הזמן (וזה המקום לשאול " מה עם איזה עדכון שם???" ) אמנם יש שם דפי מידע אבל לא על פיתון עצים ירוק כנס לקישור שצרפתי

salingre

New member
אני הייתי שם...

ולא נותנים להיכס לחדר של היקרים, אבל היה שם אחד החמד והוא נתן לי להיכנס וראיתי גם את הבואות וגם את פיתוני העצים...יפיהםםםםםםםםם אבל קטנטנים!!!!! ואני מתכוון ממש קטנים!!!!1 גם שאלתי בקשר לפיתוני דם אמרו לי שאולי (דגש גדול על אולי) יהיו שם וזה גם יהיה הסוג הלא אדום (שככתי ת'שם) אלא היותר מכוער (לדעתי) אז קניתי אנקונדה צהובה בייבי זכר (זכרים מגיעים עד ל2-2.5 מטר) הוא בתהליכים של להיתרגל לידים,והוא מתקדם מאוד!! הוא יפיפה!!! תמונות בקרוב...

naja

New member
קצת גדול עליך אנקונדה צהובה,

אבל שיהיה בהצלחה........ בקשר לפיתוני דם-שבוע שעבר כשהם תכננו את ההזמנה אני המלצתי לשמעון להביא פיתוני דם מאלזיים, והוא התלבט בינהם לבין פיתונים קיצרי זנב מסומטרה(מה שנקרא פיתון דם שחור) או בורנאו. אני משער ששיקולי התקציב הכריעו לכיוון הפיתונים קיצרי הזנב. טעות גדולה לפי דעתי, אבל שיהיה....

salingre

New member
אנקונדה,זה זכר בייבי אני מתחיל

להרגיל אותו ולפי מה שהוא היתקדם ביומיים האחרונים (אתמול קניתי אותו) זה בכלל לא בלתי אפשרי,זכרים מגיעים בממוצע ל2.5 מטר לפי מה שאמרו לי שם...

naja

New member
ואם הזכר שלך לא ממוצע?

אם הוא יגדל ל3.5 מטר? חוץ מזה , עם כל הכבוד לך, גם עם אנקונדה של 2.5 מטר אני לא חושב שאתה יכול להתעסק.....

salingre

New member
אני יסתפק בהצלחה בהודעה הקודמת שלך

תודה רבה על הפירגון

naja

New member
על מה אתה רוצה שאני אפרגן לך?

על זה שקנית נחש שלא מתאים לך?

salingre

New member
אמרתי "תודה" על הפירגון

בזה שאמרתה לי בהצלחה,ואתה לא מכיר אותי-איך אתה יודע שזה לא מתאים לי?!

naja

New member
מה לא הבנת?

רשמת שזכר ממוצע מגיע ל2 מטר. רשמתי לך שגם זה גדול עליך. מה לא ברור? וזה שאני לא מכיר אותך-אין לזה שום קשר. אני לא חושב שילד בן 14 עם נסיון של שבועיים בגידול בואה קונסטריקטור בייבי מבוגל להתמודד עם גידול של אנקונדה צהובה. אני לא ממש חושב פה על טובתך, אלא יותר על טובת הנחש.

salingre

New member
בוא נגיד שבואה ,לא רק גידלתי....

נ.ב היא אצלי 3 חודשים....

gaichuk

New member
3 חודשים זה תרדמת חורף...

אני מצטער סלינגר אבל קצת קשה לפרגן לך. לא זכורה לי שאלה אחת שלך בנושא אנקונדות צהובות ואני מתקשה להאמין שאתה יודע עליהן משהו יותר משם לטיני. אני משוכנע שאם היית אומר "למי שלא היה שם מאחורי הדלפק" שישמור לך עד שתברר קצת על הנחש ,הוא היה מסכים . הקניה היתה אימפולסיבית (וזה 'נשמע' בהודעה שלך) וזו לא צורה לרכוש נחש. אני מאחל לך בהצלחה עם הנחש . מה שנוכל לעזור - נעזור. אבל פירגון לא בא בחשבון...

תמיד אפשר ללמוד...

איך למדתי על המתכדר שלי..שאלתי בפורום,קראתי מאמרים,צילצלתי לבית החיות,אם לא שואלים לא יודעים...אסור להיתבייש..........הבנת את זה סלינגרה.....

salingre

New member
יודע מה, אני לא היבנתי מה קשה

בלגדל אנקונדה זכר צהוב-אולי תגיד לי מה קשה כדי שאני יוכל לעבוד על הנקודות האלו?? תודה מראש

Nailicq

New member
מה קשה?

תזכיר לי מה קשה בעוד מספר שנים כשהנחש יהי מעל 2 מטר וחצי ותזדקק לטרריום בגודל ענק עם זכוכית 12+ מילימטר (יותר דק הוא שובר) ועזרה של מבוגר נוסף כל פעם שתוצי אותו...

למעלה