בקשר לבגרות בע"פ

אני חשבתי ש...

המתכונת נועדה באמת בשביל להיות מגן לבגרות אבל המורה אמרה לי היום שלא בטוח שזה ישמש כמגן אולי איכשהוא זה יתוווסף לציון אבל לא בטוח..מהדברים שלה ממש לא הבנתי למה בכלל הייתה מתכונת ..חחחח. וואי אני מקווה להצליח אפילו טיפה יותר טוב בבגרות ...אוףףף זה רק אני או שקשה לקרוא בקלאסיתתתתת...

כן...אבל זה עניין של מזל.../images/Emo61.gif

אני יודעת שהיו לי כמה קטעים ממש ארוכים וקשים ששנאתי ושטעיתי בהם בכל מילה שלישית ובסוף קיבלתי בבחינה קטע ממש נחמד שקראתי פשוט מושלם (עד כמה שזה לא ייאמן...
).

לא למדתי את זה...הקבוצה השנייה

בבצפר למדה את זה אז יצא לי לשמוע כשהתכוננתי עם חברה...
זה הקטע הראשון שלך, נכון? גם אני ידעתי לקרוא הכי טוב את הקטע הראשון שלמדתי (דתות הערבים) אבל בסוף קיבלתי בבחינה את נדיב יותר מכעב בן ממה {אני אוהבת את כעב...חחח...
)

ס22ה...מחרפן אותי שכל החומר של

הבגרות בע"פ עדיין תקוע לי בראש...בדר"כ אחרי בגרויות אני עושה דליט במוח והכל נעלם והפעם משום מה זה מסרב...

shi1she

New member
חח אני מכירה את זה.....

גם לי החומר לא יוצא מהראש...... וזה סימן טוב, זה אומר שבאמת למדתי בשביל ללמוד ולא כמו בכל המקצועות שאתה לומד לבחינה ואח"כ הכל נשכח..... ד"א - לשירניי - לא כל כך קשה לקרוא בקלאסית, את פשוט צריכה לקרוא את זה המון פעמים, כל פעם תסמני לך איפה את טועה, עד שתקראי את זה מושלם.....

חחחח גם לי נשארו כלמיני דברים

שלא יוצאים לי מהראש ממה שלמדתי למתכונת ושגם לא יצאו ויתקעו שם טוב עד הבגרות בע"פ...חחחחח ותודה על העצה זה באמת עוזר אני אקרא את הקטעים הקשים הרבה יותר פעמים. ככה עשיתי עם "בניית הכעבה" ובגלל זה זה הקטע הכי קל מבחינתי מכל הקטעים.

Yassi K

New member
חחחח כן אל תשכחו גם את

סאלה אללה עלייהי וסלאם
עוד משפט שלא יוצא לי מהראש עד היום :|

../images/Emo12.gifהיום הבגרות שלי בע"פ!!!!!!!!!!!!!!

היום בשעה 12 ועשרים הבגרות שלי. יווואו אני כ"כ לחוצה , אני לא יכולה להימנע מזה רק המחשבה על זה מלחיצה אותי. מקווה שיהיה לי בסדר!! תאחלו לי בהצלחה? חחח

Yassi K

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif ספרי איך היה

ממ בעיקרון זה עוד לא היה .. חח עכשיו לפני אבל שתחזרי כמובן

תודה רבה לכם! :))))))) חזרתי ו.....

היה מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר טוב מזה לא יכל להיות. אני ממש שמחההה!!!!! כל כך נלחצתי ואני לא מאמינה שעשיתי את זה!!!!!!!!!! היה לנו בוחן והוא היה ממש נחמד , הוא ממש לא הלחיץ . במדוברת הלך לי ממש טוב!!!! והוא היה ממש מרוצה וגם בקוראן קראתי את סורת השחר תרגמתי ועניתי לו לשאלות... וזו אותה סורה שנשאלתי עליה במתכונת אז זה היה ממש טוב!!!!!!!! והוא לא שאל אותי על הקלאסית אלא רק על הקוראן וזו כבר הקלה!!!! אני ממש שמחה שזה יצא ככה כי לקרוא בקלאסית זה מעצבן!! ובספרות הוא שאל אותי על הסיפור "המחירים" קצת הסתבכתי פה ושם בספרות אבל בכללי היה ממש סבבה! דאגתי להגיד לו שאני לחוצה...חחחח אז הוא ממש התחשב בזה ואפילו כשנתקעתי הוא לא הלחיץ והזכיר לי את המילה ששכחתי מהלחץ. לפני שיצאתי הוא אמר לי אפילו כל הכבוד ושאני ממש תלמידה טובה אז זה גרם לי להרגשה ממש טובה! איזה כיףף שסיימתיייי עם זה!

ומסקנות למי שעוד לא עשה <אם יש מישהו כזה>

לא להלחץץ..זה לא כזה נורא כמו שזה ניראה. ואם לומדים טוב במיוחד אין מה לדאוג! גם אם פה ושם מתבלבלים, שוכחים ולא הכי הולך עדין אפשר לקבל ציון ממש גבוה <טוב אני עדין לא יודעת לגבי..חחח אבל לפי הרושם שזה עשה בע"ה אני מצפה לציון טובבבב!> המלצה שלי הא ליידע את הבוחן במקרה ואתם לחוצים זה רק יכול לעזור! ולסיכום.....אם אני עשיתי את זה כל אחד יכול...חחחחח ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!

למעלה