בקשר לבגרות בע"פ

בקשר לבגרות בע"פ

איך אני אומרת טלנובלות/אופרות סבון (בספרדית)?? וגם איך אומרים אפשר? תודה לעונים! :)))

yoavshovav

New member
תמת'יליה (תמסיליה, תמתיליה במדוברת)

יאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההההההההה'להההה מחר הבגרות שלי בעפ"ה.

ועוד משהו ..

איך אומרים שירות לאומי? ולגבי התמסיליה ההיגוי בספרותית ובמדוברת הוא ממש שונה כי זה נשמע אותו הדבר לא??

אין לי שמץ אבל המון הצלחה מחר!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

(ואל תלחצי...לא תאמיני לכמות הטעויות שניתן לעשות ועדיין לקבל 98...
)

זה מאוד מעודד לשמוע את זה!

אני עושה בסוף את המתכונת בע"פ בחמישי במקום מחר...=]] תודה !! :))))))))

מה הפירוש של-

עדת סאעאת -זה קשור לנושא במדוברת של הרגלי צפיה בטלויזיה. תודה !

yoavshovav

New member
תשובה+ חוויות מהבגרות בעפ"ה

תשובה: מספר שעות הבגרות בעפ"ה הייתה כייף חיים! נכנסתי, אמרתי יפה מרחבא, דיברתי עם הבוחנת... וזהו להית'

מישהו למד לבגרות בע"פ

את הסיפורים: לעניים בחינם, המחירים וסיפור מספר 11 ויכול להגיד לי מה הדברים החשובים שחשוב שאני אדע לספר עליהם...אני פשוט רוצה להתמקד ספציפית על פרטים מהסיפורים ולא יודעת בדיוק על מה...יש מישהו שלמד כבר ויכול לייעץ לי ?.

אממ...נבחנתי על השניים מהסיפורים...../images/Emo13.gif

לעניים בחינם- * מה עשה האב כדי לעזור לבתו? * למה הכותרת של הסיפור היא אירונית? * תאר את דמותו של הרופא (צבוע...הצהיר שהרפואה היא בחינם לעניים אבל כשבא אליו העני הוא היה עסוק מכדי לקבלו) * מהי הבעיה החברתית שרואים בסיפור? סיפור מספר 11- * למה שמח הילד? * למה כעס האב? מקווה שעזר לך במשו...

חזרתי מהמתכונת בע"פ!!!!!

עוד אין לה ציון סופי אבל היא אמרה שקיבלתי בין 90 ל95 ! המדוברת הלך ממש טוב- ודווקא מזה הכי פחדתי. הקלאסית והקוראן גם הלך טוב היא אמרה רק שבקריאה אני צריכה טיפה להשתפר. ובספרות גם הלך מצוין. לרגע שכחתי שכבר יש לי גם תבגרות בע"פ לעבוררר...

למה לכולם היתה מתכונת חוץ ממני?../images/Emo192.gif...

לא שהייתי רוצה מגן לבע"פ כי לדעתי זה סתם היה דופק אותי...
המתכונת היא בשביל מגן לבגרות או רק בשביל שתדעי מה המצב שלך?

למעלה