בקשר לאתר: העיצוב

blagen

New member
כאילו, דא!

תתי הנושאים שאני תיכננתי הם: שישה תתי נושאים לכל אחד מהסרטים, מסביב לסרטים, שיכלול על המשחקים, קומיקס וצעצועים, מאגר מידע, שיכלול מידע על רוב הדמויות, החלליות, הכוכבים והרובוטים.

בקשר לפורום הרשמי של האתר:

לדעתי, כיוון שפה האתר נולד לראשונה לפני המווווווווווווווווווון זמן, ומכוון שאולי תפוז יאכסנו אותו, זה אמור להיות הפורום הרשמי של האתר. את הפורום שלך mace windu1 יהיה ניתן להסב לפורום ספוילרים לסרט... סתם הצעה; אבל דעתי נותרת בעינה! הפורום הזה צריך להיות הפורום הרשמי של האתר.

blagen

New member
נולד לפני המון זמן?

כאילו, מישהו לקח אותך כבונה, גייס כמה עוזרים, שלח מכתב ללוקאס פ'ילם וניסה לסדר לנו שטח אכסון לפני? כי אם כן איפה האתר? אם תפוז יהווה כשטח האכסון בטוח שזה יהיה האתר הרשמי שלנו. אם לא, יכול להיות, שנעשה פורום פרטי לאתר, אבל הסיכויים קלושים.

Another Girl

New member
ושוב אני מזכירה

שבמקרה שהאתר לא יהיה של הפורום,אין לקחת מכאן תכנים ורעיונות, אלא בבקשת אישור אישית בכתב מבעל התוכן. כמו כן אם זה לא יהיה של הפורום,אבסורדי יהיה אם תמשיכו לדון על זה גבי הפורום בתפוז,לא? לכן תחליטו,ובמידה וזה לא יהיה רלוונטי לכאן,תעבירו את הדיון לפורום המתאים.

mace windu1

New member
ברור!... מי שלקח חלק באתר..

תעברו לפורום שלי ושם נסגור את כל העניינים! הכתובת מצורפת!

אני עדיין עומד על כך שהפורום הזה

יהיה הפורום הרשמי של האתר! אם הוא לא יהיה, אני מעדיף שלא לקחת באתר חלק. ואני זה שהציע את הרעיון לבנות אתר עוד לפני חצי שנה, והיו שעשו זאת לפני, רק שלי לא היה זמן, כי התחלתי בגרויות ועבודה. אז לסיכום, אם הפורום הזה לא יהיה הרשמי לאתר, אני לא אקח בו חלק משום שאני מרגיש שהפורום הזה הוא הבסיס לאתר, לא פחות ולא (אולי כן) יותר!

Chakotay

New member
אם היה לי זמן הייתי עוזר \:

ואני גם מסכים עם ההחלטה שהפורום הזה יהיה הפורום של האתר.

Another Girl

New member
זו לא הייתה הכוונה שלי ../images/Emo4.gif.

ואני לא מבינה,אתה בפורום הזה רק כדי לפרסם את שלך? כי אם כן זה לא נראה לי.

אני נאמן לפורום

ולכן אני אסכים רק אם הפורום הזה יהיה הרשמי לאתר. אני אתחיל לבנות את האתר, ומיצידי אני אכין את הגרפיקה אפילו, ואני יעשה אותו בשיתוף עם הפורום של תפוז. אל תשכחו, שאם מקבלים שטח אכסון מתפוז, הפורום הרשמי יהיה של תפוז-מן הסתם. וזה מביא לשאלה הבאה שלי: מה קורה בקשר לשטח האכסון מתפוז? הם מסכימים?

Another Girl

New member
עוד לא פניתי אליהם,בכל אופן זה

סופ"ש והם לא נמצאים כדי לענות.

לא נורא עו יש זמן

אני נרשם באתר האיכסון 50megs, או משהו כזה, שנותן בחינם 50 מגה איכסון. אני אתחיל את האתר ואני צריך מעצב גרפי שיודע לעבוד עם פוטושופ-לי אין מושג כרגע והתוכנה שלי דפוקה
-אני מוריד אחת חדשה. מי שיכול ורוצה להשתתף בעיצוב האתר או בבניה שלו שיצור איתי קשר במסר אישי. אני חוזר על מה שאמרתי, *הפורום הזה בלבד יהיה הרשמי באתר!*

mace windu1

New member
דבר ראשון אני לא יודע למה...

התחלת כבר לבנות אותו- אנחנו עוד צריכים לשלוח ללוקאספילם מכתב לקבל את אישורם על מנת שזה יהיה האתר הרישמי! אני חושב שאני אוכל לעזור לך קצת בעיצוב בפוטושופ וגם בקורלדרו9 שלחתי לBLAGEN את העיצוב שלי- אבל זה העיצוב הראשוני וכרגע אני עובד על משהו יותר יפה ונורמלי! תראו אם לא נקבל מתפוז מקום אין שום סיבה לדעתי שהפורום הזה יהיה הפורום של האתר, במיוחד אם המנהלות שלו לא לקחות חלק באתר! אלא אם כן הן מתחייבות לנהל את הפורום הזה ולהשקיע בו עד שימאס להן ונמצא משהו אחר לנהלו, או עד סוף חייהן אם הן לא יחליטו לפרוש קודם..

סיבה שכתבתי "הלא-רשמי"

היא בגלל שהוא לא רשמי. אני ניסיתי לשלוח מכתב ללוקספילם והם התילמו ממנו-שנה שעברה. אני אומר לך שוב, למנהלות יש מספיק מה לעשות בחיים חוץ מהפורום, ואני לא הולך לעמוד להן על הוריד הראשי כדי שהן ינהלו עד שישפריצו דם מהעיניים. אני רוצה לבנות אתר שיהיה חלק מהפורום הזה, ולא להיפך-שהפורום יהיה חלק מהאתר. הבנת? ועוד שאלה? ניסית פעם לנהל אתר? אם כן אתה בטח מכיר את הלחצים הכלולים בניהול. תמיד אל תמיד יהיו בעיות עם השרת, ככה שאני לא יכול שלא לעזוב לשנייה, לאתר תמיד תהיהנה בעיות במבנה ובתוכן וכד'. אני ממש רוצה שזה יצליח ותאמין לי שכן! אבל אתה לא יכול לבוא עם רעיון שכבר נוסה בעבר ולהתחיל לשכתב לנו את החיים לטובת האתר. בקשר ללוקאס פילם, אני ועוד כמה חברים כתבנו שנה שעברה מכתב שייתנו לנו אישור חוקי לתרגום בסיס-הנתונים שנמצא באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים כדי לשים באתר-נחש מה-הם לא ענו. אתה באמת חושב ש- theforce.net מחזיקים באישור מסויים מלוקאס פילם? ממש לא! הכל כתוב בFAQ של האתר. הם כתבו שאלה שאומרת: "האם לוקאס פילם נתנה אישור מסוים לחומר הנמצא האתרכם או אישרה לכם לפרסם או להשתמש בחומר מהאתר הרשמי של מלחמת הכוכבים?"-הם ענו ואמרו שאם ללוקאס פילם יש בעיה עם התוכן ואם הם אינם מעוניינים שהוא יוצג מחוץ לאתרם, בעלי theforce.net יורידו את החומר המסויים מייד-וזה קרה כבר כמה פעמים (לפני שנתיים שtheforce.net שמו טריילר לא חוקי באתר שלהם עוד לפני היציאה של הרשמי של מתקפת המשובטים). --ממש מצטער שאני זיינתי לך ת'שכל, אבל אתה צריך להבין שאתה לא הראשון (ולא האחרון) שמנסה לבנות אתר רשמי ישראלי למלחמת הכוכבים. ותאמין לי שאני ממש רוצה אתר כזה, רק מה, שעוד פחות משנה, כל הנושא יתקרר אחרי היציאה של פרק III לקולנוע. אז אחרי שהסברתי את עצמי אני יכול סוף סוף ללכת לשירותים
--גיא

Another Girl

New member
יפה

קודם כל,זה שהאתר יהיה שייך לפורום,לא אומר בשום אופן שנעמה או אני נהיה חייבות לנהל ולעדכן גם אותו. תאמין לי שהפורום לוקח מספיק מזמננו. לא כתוב בשום מקום שמנהל הפורום גם חייב לנהל את האתר של הפורום,אולי אלו חוקים שהמצאת לך. מספיק אם חבר או חברי הפורום (ואני מתכוונת לתפוז!) לוקחים יוזמה ורוצים להקים אותו,וזה יהיה הפורום של תפוז. וכיוון שהרעיון היה של חברי הפורום,מי שלוקח חלק פעיל בבנייתו ותכנונו הם חברי הפורום (מלבדך) ורוב התכנים יהיו לקוחים מהפורום הזה, כנראה שזה יהיה האתר של הפורום,מה לעשות. רוצה להקים אתר לפורום שלך? בבקשה,תעשה את זה,אבל עם אתר אחר,אנשים מהפורום שלך ועל גבי הפורום שלך בלבד. נמאס לי כבר ממה שאתה עושה.

blagen

New member
תשמעו.

אני לא רוצה, שמי שייכנס לאתר שלנו וירצה לשאול אותנו שאלה פשוטה בפורום, יצטרך להסתבך ברישום לתפוז (יש לי ניסיון מאוד גרוע עם זה). ניסיתי בערך חודש להירשם וכל פעם זה לא שלח לי אי מייל או לא רצה לאשר לי את החשבון. לכן, רציתי לעשות (אם הפורום לא יתאכסן על תפוז) פורום קטן ופשוט, שיכיל שאלות פשוטות שהגולשים יוכלו לכתוב בו מבלי הרשמה וכולי. כמובן שבכל מקרה האתר יפנה בקישור לפורום הזה עם המלצות חמות, רק בשביל לשאול שאלה פשוטה על מלחמת הכוכבים להתחיל להירשם לתפוז זה אבסורדי. אם אתם כל-כך רוצים שהפורום הזה יהיה הפורום של האתר, אז בסדר... אני לא מבין למה אבולושיין יוניט כל-כך לחוץ שזה יהיה האתר הרשמי. אם זה התנאי ללבנות את האתר או לא לבנות לא נראה לי שאתה כל-כך מעוניין לבנות את האתר. בתגובה למייס וינדו. אני לא אשלח ללוקאס פ'ילם מכתב עד שאני אראה שהאתר מתחיל לעמוד על רגליו. אני מקווה שאני לא היחיד שיושב שעות כדי לכתוב כתבות לאתר...

thorondor

New member
הסתבך עם הרישום של תפוז?

בחמש דקות אפשר לפתוח לפחות עשרה חשבונות משתמש כאן. הרישום כאן הוא מהקלים שיש. אני ממש לא חושב שמה שאמרת הוא תירוץ לפתיחת עוד פורום במיוחד לאתר.

למעלה