בקשר לאתר: העיצוב

בקשר לאתר: העיצוב

אני רוצה לדעת אם אתם רוצים את העצוב של TheForce.Net? אני פשוט מתחיל ללמוד אותו, והוא לא כ"כ מסובך כמו שהוא נראה. תגידו אם כן אוני אכין איזה דמו קטן לאתר.

mace windu1

New member
מצידי כן אבל..

בעברית כמובן! ואם אפשר אז לעצב לוגו.. אני יכול לנסות לעשות משהו בעיצוב שלו! העיצוב של פורסנט הוא קצת משעמם, אם אתה יכול לבנות אותו כבסיס ואחר כך להפוך אותו לקצת יותר "מרגש" זה יהיה מעולה! יום נעים!

אני....

לא מעתיק, אני "מתמרן אותו לצרכיי"
בקשר ללוגו, אני צריך שמשהו יעשה אותו כי אני ממש לא יודע לעבוד עם פוטושופ או כל תוכנה אחרת. תעשו כמה לוגויים ונבחר את היפה ביותר. המימדים של הלוגו צריכים להיות 110(גובה) 778(רוחב). בהצלחה!

blagen

New member
פורס נט זה משעמם!

אני רוצה לשלוח לך עיצוב של אתר שיכול להיות הרבה יותר מעניין! מה האי מייל שלך?!

mace windu1

New member
אני יעבוד על הלוגואים..

אבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר לוגו? לסמל של "מועדון המעריצים" או... למשהו אחר?

mace windu1

New member
לחבר'ה שלוקחים חלק באתר...

במקום לכתוב את ההודעות פה ולמנוע את התעצבנות האנשים באחרים בפורום זה את הדברים הללו בקשר לאתר תרשמו בפורום שלי של מלחמת הכוכבים! עכשיו שאלה- איזה פורום יהיה באתר? פורום תפוז? או הפורום שלי? אין לי בעיה להתנגדות לפורום שלי פשוט חשבתי שאולי יהיה נחמד להוסיף פורום של משהו שלקח חלק באתר.. אלא אם כן פאדמה או "אנת'ר גירל" גם לוקחות?..

Another Girl

New member
סליחה

אבל אני הבנתי שכל הרעיון זה לבנות אתר שבנוסף להיותו האתר הישראלי של מלחמת הכוכבים יהיה גם האתר של הפורום בתפוז.

blagen

New member
נכון, אבל רק אם

הוא יבנה על תפוז. אם לא יהיה לתפוז קשר לאתר, יכול להיות שנעשה פורום פרטי אחר. אם הוא יבנה על תפוז, הפורום של האתר יהיה הפורום הזה. ואת כל ההודעות האלו, תכתבו תחת הנושא שכבר פתחנו!

Another Girl

New member
בוודאי,אבל לא רק

כלומר,ברור שאם הוא יבנה על תפוז הוא לא יוכל לשמש כאתר של פורום אחר. אבל באתר יהיה אפשר להשתמש ברעיונות,תכנים ומאמרים מהפורום אך ורק אם זה יהיה האתר של הפורום.

deddy23

New member
קח כמה עיצובים...

אם אתם רוצים סגנון אחר וכמובן רמה יותר גבוה תגידו לי אני יכול לעשות שינויים

Lu Tze

New member
אנשים, אולי כדאי שלפני שאתם מתחילים

לעצב את האתר, תתכננו מה אתם רוצים שיהיה בתוכו? כבר היו כמה שירשורים בנושא אתר SW, אבל זה אף פעם לא התקדם מעבר לרמת הלוגו. אם אני הייתי בונה אתר, קודם כל הייתי מחליט מה יהיה בו (סקירות על הסרטים, מדיע על EU, מידע על פרק III וכו') בצורה מסודרת, אז הייתי כותב/מתרגם/פורץ לאתר הרישמי וגונב מהם את התוכן הזה ורק *אז* מחליט על עיצוב.

mace windu1

New member
רוב הדברים הללו כבר מסודרים בין...

האנשים שלקחו בו חלק אמיתי! ולא סתם אמרו.. את הדברים האילו אנחנו נראה רק כאשר האתר יצא ואם בכלל אם הוא לא יפתח זה ישאר סוד שאף אחד לא ידע! אני מקווה! יום נעים!

deddy23

New member
יש בכל מיני אתריפונטים בחינם...

אבל אני לא זוכר איזה מהם

deddy23

New member
מבחינת תכנים >>

אני לא הכי קשור - האמת היא שגם מבחינת עיצוב, סתם ראיתי את התכנון ואמרתי שאתן יד אבל כן יש לי הצעה מבחינת התכנים - כמו באתרים באנגלית ואולי אפילו תרגום של חלקים מהם כלומר - חדשות בקשר לפרק 3 מידע לגבי הפרקים האחרים , תמונות, דסקטופים, פורום וכו'... הרי זה בעצם תכולתו של אתר לא?

למעלה