בקשר לאבגיונזה..

אה, אז מכאן אתה שואב

את ה"ידע" שלך . סוף סוף הכל מתבהר. אתה עושה קופי-פייסט למאמרים בריאתניים באתר הזה , מתעלם מהתשובות (מבוססות הידע, לעומת) , ואז עושי קופי-פייסט אחר. אגב, זה כיף שעושים ממך צחוק בפורום ביולוגיה? בחיים שלי לא ראיתי מישהו נשחט כך בפומבי . הלכת לפורום שבו לפחות ל2 מהמגיבים לך יש תארים (לאחד מהם יש תארים מתקדמים ודוקטורט בקרוב) במדעי החיים וכתבת את השטויות האלה. דבר אחד עשית בשכל, פינוקי - וזה להסמיק. פשוט בזוי. יכולת לחשוף את כוונותיך האמיתיות קודם לכן. לא יאמן שהייתה לך אשכרה את היוהרה לכתוב בפורום שחלק מכותביו הם ביולוגים מקצועיים את הגבבה הבריאתנית שלך. פשוט לא יאומן.

ביולוגים מקצועים עאלק....חח..חרטטנים מקצועיים

יו.אני כולי נכנס למצב דום.יש להם תואר?מה אתה שח?.......אז האבולוציה היא עובדה.עכשיו איני יודע כבר מה לעשות,זולת לצעוק בקול נבוב.......help

המ..בוא ניתן לך מצב היפוטתי כלבלב יקר

אתה חולה, למעשה חולה מאוד.מצד אחד התייעצת ברופא עם תואר מכובד ושנות ניסיון רבות, ולאחר מספר בדיקות לא מבוטל מודיע לך בצער שאין מנוס- חייבים לנתח!מצד שני "במקרה" התייעצת עם רב ופרופ' לפילוסופיה ששניהם אמרו לך- "מה ניתוח?רק תתפלל והכל יהיה בסדר!". ע"פ עצתו של איזה צד היית פועל במקרה זה?

כן, למה שידע נרחב ירשים אותך?

הם יודעים פי אלף יותר ממך בתחום, עשו מעבדות, הרוויחו תארים, ומכירים את התחום שלהם בצורה מקצועית. אבל למה שזה יעניין אותך ? זה לא שרצית לקבל אינפורמציה מאנשים שמבינים בתחום, או משהו בסגנון, נכון?

../images/Emo4.gifקולי.....

ה"ידע"שלי אינו מאתרים בריאתנים..באמת!..... רצית הפרכה פליאונוטולוגית?......קיבלת!...היש לך מה לומר להגנתך?..

אז מאיפה הידע שלך?

ומה הכוונה "הפרכה פליאנטולוגית" ? יש לך קישור שמראה מאובן של כימרה אמיתית? יש לך סימוכין למאובן של ציפור עם עטינים ? של יונק עם נוצות?

mmonerסC

New member
אנו יודעים כי זה לא יכול להיות יהוה,

מכיוון שיהוה מעולם לא נצפה מחוץ לגוילי המיתולוגיה האיזראליטית, או מחוץ לתבן אשר בין אזני מאמיניו, וגם לא יצפה מחוץ להם לעולם. לכן נותרה אך אפשרות הגיונית אחת. לא ? _____________________________________________________________

mmonerסC

New member
פגוש מתקשה להתמודד עם

האמת ומנסה להסוות את ערוות אמונתו בתקיפה בלתי פוסקת של נושאים באבולוציה מולקולרית, ובתקיפת אלה החושפים ללא הרף את ערוותו. זהו רפלכס התגוננות מובן

Lucy Wiggin

New member
תן לי ארבעה מיליארד שנה

והרבה *מאוד* כרטיסי לוטו, ותראה איך אני זוכה.

אה, אבל נוירונים לא התפתחו בריק,

הם התפתחו בסביבה מסויימת.זה כנראה התחיל מזה שהיה איזשהו תא בתולעת שטוחה קדמונית שהתמחה בהעברת מידע בין חלקי הגוף השונים באמצעות זרמים חשמליים.אז בעקבות איזושהי מוטציה התאים האלה הפכו בתולעים שטוחות מסויימות לטיפה יותר יעילים בתקשורת(בידוד, נניח), דבר שנתן לה ולצאצאיה יתרון על התולעים השטוחות האחרות, ויכולת יותר טובה לנצל מקורות מזון.תמשיך את התהליך הזה בהדמיית מחשב(ה) כמה מליארדי שנה כשבינתיים התולעים שלנו מתפצלות לכמה מאות מליוני מינים רב תאיים ותראה יופי איך יוצאת לך מערכת עצבים מרכזית, לאו דווקא בדיוק כמו שלנו, אבל בטח לא פחות יעילה. הנוירונים, כמו כל מנגנון מסובך שהתפתח באבולוציה, הם למעשה מנגנון בסיסי עם שורה ענקית של "שפצורים" שהצטברו במהלך כמה מאות מליוני או מליארדי השנים האחרונות כשכל מוטציה שורדת לאורך זמן רק אם היא מעניקה לפרטים הנושאים אותה איזשהו יתרון נטו או לפחות לא גורמת לחסרונות רציניים.זה מה שדוקינס קרא באנגלית Self Ratcheting Crane Process(אני לא בטוח איך לתרגם את זה)- בבסיסה האבולוציה היא אקראית, אבל כל מוטציה שמנסה ללכת "אחורה"(נגד שימור המין בהווה) נתקלת בהתנגדות ענקית כי הפרטים שנושאים אותה פשוט ימותו יותר ויותירו אחריהם פחות צאצאים שנושאים אותה, מה שאומר שבטווח הארוך היא תיכחד. נ"ב אם אתה רוצה לראות דוגמאות קלאסיות ל"שפצורים" כאלה חפש את המונוגרמות שדארווין כתב על סחלבים במאה ה19.

Lucy Wiggin

New member
עופר, הגזמת ../images/Emo22.gif

מונוגרמות? של דארווין? על סחלבים? הרי הבריאתנים כאן לא מסכימים אפילו לפתוח ספר ביולוגיה בסיסי של שנה א' ביולוגיה.

תשמעי, כמו שסופר אהוב על שנינו כתב

"האופטימים נהנים יותר"

למעלה