בקשה......

בקשה......

טוב אני לא בפורום אבל אני מסתכלת פה מידי פעם..... וזה ממש מעניין אותי.... ויש לי בקשה אולי זה קצת מפגר אבל זה חשוב לי..... מישהו יכול לספר לי על מקרה אמיתי שקרה לו שקשור בכישוף אם לא אכפת לכם???. כאילו מקרה "מוזר" או לא בדיוק רגיל שקרה להם הקשור לכישוף... כך הקטע של כישוף ממש מעניין אותי...... אבל הכישופים הפשוטים....

ToryMaster

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני אברך אותך יפה יפה, כי אין לי הרבה כוונה לחלוק עם אנשים את החוויות הקשורות לכישופים שלי
.

אני אספר לך

השבוע הגיעה אלי אישה מאוד אנטלגנטית, כדי להסיר כישוף. הטקס הוא דתי. ובאמצע הטקס היא התחילה להשמיע קולות מוזרים. ולדבר במין שפות שונות (ניראה לי) במהירות. הקרובים שלה שבאו איתה ממש נבהלו. הנשימות שלה היו ממש כבדות. היא לחשה לעומתי כמו נחש או חתול שמנבה לאיים. כשתם הטקס שאלתי אותה מה היא אמרה בטקס היא אמרה לא דיברתי כלל. רק עניתי אמן. למי שמבין מה קרה לדעתכם?

תמיר302

New member
לא הבנתי מה הבעיה

הוא תיאר תופעה אצל האישה, שיכולה להתפרש כסכיזופרניה.

ToryMaster

New member
אני אסביר

התופעה הזו יכולה להתפרש כסכיזופרניה ויכולה להתפרש כעוד מיליון מחלות נפש אחרות, זה לא ממקומך לקבוע או אפילו להציע פירוש כזה. בעיקר לא בהודעה של מילה אחת בכותרת, שבעיני נראית מאוד מזלזלת.

.m

New member
מיקי ../images/Emo13.gif

בתור מי שעורך טקסים כאלה, אתה יודע שכנראה מדובר במשהו (שד וכו') שיושב עליה. בעיני הטקסים האלה מרתקים...
mai

אממממממממ היי מאי

אני יודע שזה שד. אני לא בטוח שסילקתי אותו. זאת למרות שהוא נשאר אצלי בבית איזה שבוע עד הטיפול הבא. (ההתלבטות שלי בנושא רק מוכיחה את ספקנותי) אני חושב שהוא סולק. איני בטוח עדיין. אני בדרך כלל לא מתעסק בסילוק שדים למרות שחלק מהתפילות שלי קשורות לסילוקם. נתקלתי בכך איזה 3-4 פעמים ואין לי נסיון מספיק להתמודד איתם. אני מחכה לתשובה של הבחורה שטיפלתי בה, כדי לדעת אם היא נקיה לגמרי. אולי אזמין אותה לטקס נוסף וכך נדע? אני באמת מחפש דרך קצרה יותר כדי לוודא סילוק והוכחה לסילוק. הטיפול שלי לוקח שעתיים בערך. אם למישהו יש עצות אשמח לקבל.

.m

New member
איך נראתה ההילה שלה?

אמנם אינני עורכת טקסים כאלה, אך הזדמן לי להיות נוכחת בכמה עשרות, ותמיד ההילות של האדם (המטופל) לאחר הטיהוד גדולת פי 3 מגודל ההילה האופטימלי הרגיל (מרחק פריסת ידיים לצדדים). גם הטקסים בהם נכחתי ארכו בן שעה לשעתיים.
mai

היי מאי. ../images/Emo140.gif

אין קשר להילות בטיפול להסרת כישוף. ניתן להגדיל את ההילות באמצעות הרצון שלך או הידיים שלך, ולטפל בהם בהילינג. נכון שמעין רעה ההילה נפגעת, לכן את בכל זאת צודקת. חחחחחח.

.m

New member
אני תמיד צודקת ../images/Emo8.gif

(אני גם נורא צנועה...) mai (צודקת...
)

למעלה