בקשה...

Xboy123

New member
בקשה...

לפני כמה ימים הכיר אותי דרך מסרים אישיים, מישהו מהפורום שלא אציין את שמו. הוא היה נחמד וזה.. וגם חשב על להיפגש איתי(אני חושב...) או אפשרות שנישאר ידידים באייסיקיו. אמרתי אולי ניפגש.. הבהרתי על בעיית ההורים וזה.. הוא הבין אותי אבל לא רצה להיפגש.. אמרתי שאני עדיין לא שולל את האפשרות אלא צריך לחשוב על זה. היה ויכוחון שבסופו נפגעתי ממנו והוא חושב שאני סתם מבולבל שלא כדאי לו להיות גם ידיד שלי באייסיקיו. עכשיו אני פגוע ומרגיש חסר תועלת. לכן תבינו, אל תפנו אליי במסרים אישיים, אל תנסו להכיר אותי מעבר להודעות בפורום. אם אני ארצה להכיר ואהיה בטוח בכך , אני אפנה, או משהו כזה. כרגע הבנתי שאני כישלון, כבר אין לי ביטחון ואני יותר ויותר פסימי. ואני לא רוצה לעשות בעיות לאף אחד ולא לעצמי בלהכיר אנשים ... ובנוסף אני גם בוכה פה עכשיו ! אבל מי יבין אותי.. אני סתם ילד ש"משחק אותה"... יום טוב,

invAsion

New member
זה לא ממש הגיוני. ../images/Emo179.gif

לפי מה שאמרת, הבעיה היא לגמרי שלו, ובכלל לא שלך. יש לך זכות מלאה להחליט לא להפגש עם מישהו, ורק לדבר איתו באייסיקיו - זה שהוא בחר לא לעשות את זה כי לא רצית להפגש איתו (למרות שאמרת שלא שללת את זה
) לא הופך אותך לכישלון / חסר ביטחון / פסימי / משחק אותה. בקיצור, אל תקח ללב.

Xboy123

New member
לא לא... הוא אמר שהוא יישאר ידיד

מצד אחד לא בעיה בשבילי להישאר ידיד.. אבל ההדילמה שנחוץ לי להיפגש איתו.. כי אני רוצה להיפגש עם הומו ולהתיידד כבר, ומצד שני אני לחוץ בגלל ההורים שלי.. רק בגללם.. אבל הוא התייאש ממני , וכשאני מסביר לו על הבעיה שלי בלהיפגש איתו הוא אומר שאני צריך להפסיק עם רחמים עצמיים, שאני משחק אותה נפגע, והוא פשוט השפיל! וזה פגע בי! אני מבין שאני לא ממש אשם בהשפלה הזאת אבל עדיין אני מעוניין בו ועדיין נשארה בי צלקת. וזה מוריד לי את המצב רוח, את הביטחון, את התחושה שיש לי ערך כלשהו. אתה יודע כמה מעליב כשאומרים לך שמוזר שיש לי חברים?! או משהו בסגנון...

תפוזית3

New member
סליחה אבל אני חושבת.....

כנראה שאתה רגישי מידי וכנראה שאתה נפגע מהר ואל תתבאס כל כך יש עוד אנשים שאתה יכול להתחבר אליהם בקהילהה...... אל תפסול מישהו שירצה להכיר אותך במסרים רק בגלל קטע אחד... ככה לפחות אני חושבת שיהיה לך בהצלחה!!!

Xboy123

New member
לא תפוזית

כבר היו ניסיונות היכרות לא מעטות ובכולם נכשלתי. ומה לא להיפגע?! כשאומרים לי משהו פוגע אני נפגע!! הבנתי שאני בחיים לא אכיר מישהו. בעיקר לא בגיל הזה , אבל לא יכול לחכות עוד שנתיים או שלושה.. זה לא עובד ככה. אם אותו אחד לא היה פוגע בי לפחות, לא הייתי עכשיו כזה פגוע, הייתי ממשיך בקשר אייסיקיו-אי. למשל: גוציייייי, אני מכיר אותו כבר לפחות חודש, אני חושב, וגם המאמי הזה חתיך , ונדלקתי עליו, ורציתי להיפגש איתו והוא סירב וזה, לקחתי גם קשה אבל לא נורא.. עבר לי..

invAsion

New member
תשמע, נראה לי שכדאי ../images/Emo179.gif

להכניס את הדברים לפרופורציה. נכון שזה פוגע שאומרים לך דברים כאלה.. אבל לא צריך לפסול כל אפשרות של הכרות במסרים בגלל בן אדם אחד שהתעצבן בגלל הבעיות שלך.. אם תקח כל כך קשה כל הערה מעליבה שמישהו זורק לך תמצא את עצמך נפגע הרבה מאוד. בקיצור, אל תפסול. תשאיר אופציות פתוחות

Xboy123

New member
אני לא יכול להיות אדיש להערות

שנותנים לי. זה יכול להיות הערה נכונה או לא וזה פוגע שזורקים אותה ככה עליי... ואני כן אפסול אפשרות להיכרות, נמאס לי מבחורים, אני לא סובל בנים! הם כאלה מגעיליםםםם חסרי רגשות.. רובם.. אני מניח.... בכל מקרה אני אראה מה יהיה עם אותו אחד שהתווכחתי איתו.. אני מעוניין לתפוס אומץ ולהיפגש איתו אבל יהיה לי מאודד קשה/בלתי אפשרי לחזור לדבר איתו.. הוא לא רוצה הזדמנות נוספת

invAsion

New member
../images/Emo179.gif

אם ההערה נכונה, ואתה יודע שאתה לא בסדר בקטע מסויים או שאתה צריך לשנות משהו - תעשה משהו, במקום להפגע. אה, כן, בקשר ל"לי מבחורים, אני לא סובל בנים! הם כאלה מגעיליםםםם חסרי רגשות.. רובם.. אני מניח.... ". זה לא נכון. וגם אם כן, אז בסדר, הרוב כן - אבל יש גם כאלו שלא, ואז כבר לא כדאי לך לפסול דברים כאלה מראש. נכון?

Xboy123

New member
אני לא חושב שעשיתי לו משהו לא בסדר

אבל אני חושב שמה שצריך לשפר אצלי זה את התכונה שלי שאני נפגע מהר ... אני נוטה להפגע מהר... גם מדברים קלים. ואני לא יכול לשנות את זה.. דבר כזה אני לא יכול לשנות למרות שאני מנסה... באמת... ובשבילי כללללללללל הבנים בינתיים הם זבל! ולמה אני אומר את זה? כי מכל הבנים שהכרתי עד עכשיו לא ראיתי עוד מישהו נורמלי ... סורי

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif תקן אותי אם אני טועה...

הוא לא רוצה לדבר איתך באייסיקיו בגלל שאתה לא מוכן להיפגש איתו? סליחה למה מי הוא? כל אחד והיכולת שלו. אתה לא צריך להרגיש עם זה יותר רע וזה רק מביע עליו שהוא מעוניין בך בצורה די שטחית. שלח אותו לכל הרוחות בברכת

Xboy123

New member
תיקון והבהרה

בהתחלה רצה שניפגש.. אבל כשגילה את גילי הוא טיפה נרתע אבל אמר שיש אפשרות שניפגש בתור ידידים. אמרתי סבבה אני לא יודע ולא בטוח אז אמר עדיף שלא ניפגש, אמרתי לו "לא!! לא פסלתי את האפשרות" והוא עדיין שלל... אמרתי שנמאס לי להכיר אנשים כי אף פעם לא הולך לי בזה.. הוא התחיל להגיד שאני משחק אותה נעלב, שיש לי רחמים עצמיים וזה.. אמר שנישאר ידידים באייסיקיו ואז שוב כעסתי על שלילת האפשרות להיפגש, והוא כעס עוד יותר... והוא לא רוצה לדבר איתי גם באייסיקיו....
אבל זה מה שזכור לי.. ואם יש לו אומץ שייתקן פה את דבריי...

למעלה